• rioda
    7.3k
    Tesko je ozljeden ocito kad se takvim kurcologijama baviPacho

Bit će mu malo dva oka za plakanje, rekao bi popularni Mirko :sweat:
  • Carrasco
    5.4k
    Galešiću sve ti je oprošteno
  • Pacho
    269
    Jedino je steta sto ga nije jace satrao. Pogotovo kad vidis tko im je rezervni golman.
  • Sibirski plavac
    3.9k
    I onda netko pita "zakaj vam je bitno tko bude prvak, Rijeka ili magarad, isti nam je k". Nije.
    Riječani, makar su nam rival za titulu, i općenito mi nisu previše dragi kao klub, ja se ne sjećam da su ikad imali igrače koji su bahati, irirtantni kao ovi u magaradi. Iako nam je zabio danas, meni je Krovinović jedini njihov igrač koji mi se čini kao ok lik. Svi ostali u ajdučiji, ali baš svi mi imaju što bi se ono reklo "punchable face".
  • don
    11.6k
    i onda netko propitkuje da li triba Rijeci pustit ili ne na Maksimiru u slučaju da nama rezultat nije bitan.

odvratan šljam od ljudi. :vomit:
  • Pacho
    269

Da. Suludo. Sama pomisao na gamad kako se veseli me tjera na povracanje.
  • rioda
    7.3k
    Shit of the day su mi i razni tovarski komentari na Baturininu izjavu o ubacivanju lopte u teren. Svi se nešto zgražaju i čude, doslovno se ljudi ne sjećaju da smo to naučili od njih prije koji mjesec...
  • Sibirski plavac
    3.9k
    Meni je čak bilo odvratno gledati kako slave onaj kup kad su dobili Rijeku 3 1 prije dvije godine. Mogu zamisliti na kaj bi ličilo slavlje titule, od navijača pa do onih najpraćenijih medija i portala.
  • Pacho
    269

Pa vec godinama maltretiraju sve pitanjima o tome da li ih, ako nista drugo, bar ne intrigira kako bi izgledalo slavlje u onoj narkomanskoj rupetini. Ukljucujuci i navijace drugih klubova javno. Maltene kao da im je cijeli svijet duzan tu proslavu. Dao Bog da nikad vise nista ne slavili.
  • Sibirski plavac
    3.9k
    Ma užas... Ima i "dinamovaca" koji ne bi imali niš protiv njihove titule, samo da vide "najjaču proslavu u povijesti svita"

Zamisli da je Dinamo klub koji čeka xy godina titulu, jel bi ijedan hajdukovac izjavio ovakvu pizdariju?

https://www.index.hr/sport/clanak/mektic-dinamovac-sam-ali-navijam-da-hajduk-osvoji-i-vidim-proslavu-bit-ce-smijesno/2338181.aspx
  • Dinamosaur
    2k
    i onda netko propitkuje da li triba Rijeci pustit ili ne na Maksimiru u slučaju da nama rezultat nije bitan.

odvratan šljam od ljudi.
    don

Ti si poceo navijati za rijeku jos prije priprema, a ti kao navijac Dinama

A sa šljamom si sa ukucanima popricaj
  • Pacho
    269
    Ogavno. A sta bi to tocno vidjeli? Hrpu krezubih debila na rivi i njihovo revanje. Hvala Bogu pa postoji Youtube na kojem mozes gledati proslave iz Brazila, Argentine, Turske, itd ako ti je do toga. Da, navijati za proslavu rivala :rofl: :vomit:
  • GeneralNapoleon
    1.1k

To mi je vrh vrhova. Ali to je realno sramota tih kvazi "Dinamovaca". Tako je i meni bilo receno od strane tovara kojih znam kako imaju prijatelje Dinamovce koji bi im priustili da osvoje jer su "zasluzili" zbog navijaca. Oni ne da ne zasluzuju da osvoje titulu nego zasluzuju da im klub propadne na takve razine da se bori za titulu sa Omisom u zupanijskoj ligi. Ne znam jel na svijetu postoji odvratniji klub i navijaci (izuzev istocnih susijeda).
  • don
    11.6k
    Ti si poceo navijati za rijeku jos prije priprema, a ti kao navijac DinamaDinamosaur

jesam, i ne prije priprema već na litnjem prijelaznom roku, a sad ide još jače. Ako smo ispali iz utrke, valjda je i javno dostupno.

edit: mada, idalje ću navijat barem za x u utakmicama Rijeke jer smatram da možemo stić, a međusobni Rijeka-hajduk bez razmišljanja 1.

A sa šljamom si sa ukucanima popricajDinamosaur

sad bi ti reka nešta, al neću, na javnom sam forumu.
  • Dinamosaur
    2k
    sad bi ti reka nešta, al neću, na javnom sam forumu.don

Ponašaš se ko javni šljam
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.