• Droljo
    13k

Možda da uz njega vratimo vanjskog savjetnika pregovarača koji prodaje pijesak arapima. Bar dok se ne nauči švabo...
  • sarenicvjetic
    52
    Nanjispravnije rješenje je Ivan Mance. Čovjek poznaje mentalitet,dokazao se i poznaje ligu, što je najbitnije osjeća važnost Dinama i situaciju u koju dolazi.
    Nikakav stranac ne dolazi u obzir zbog nepoznavanja kluba,lige,mentaliteta klluba,navijača itd.
    Nadam se da je Mance taj
  • Jurki
    16.1k
    nama nitko nebi potrefil.
    Ako se dopelja domaci "jos jedan koji je rodbinski ili pupcanom vrpcom vezan za xy managera, ne zna prejti prek Bregane"
    Ako se dopela stranac u ovom slucaju Švabo - dopeljal bu švapski šrot, ne pozna ligu bla bla bla..

Nama niki kurac nikad ne pase.
  • rakurs
    830

Već nas je dvaput odbio, što je i sam potvrdio:

“Dva puta smo pričali, ali na kraju nisam se odlučio na taj korak. Ovako, ja nisam imao nekakvu igračku karijeru. Imao sam san da odem negdje van. Doduše, bio sam godinu dana u Izraelu, ali to nije bilo to. I onda kada sam već otišao, mislio sam si da je neozbiljno vratiti se u HNL. To je naravno jedan od faktora. Nije tajna da sam vezan uz moju Rijeku, ali i da smo u dobrom projektu. Dakle, bili su razgovori u dva navrata i nisam pristao. Zvali su me iz još nekoliko naših klubova, ali nisam se htio zamarati. Svoj sam, nisam ničiji i ne želim biti dio nečega. Sve ide u dobrom smjeru pa bi nekako bilo ludo da se vraćam u neizvjesnost i stres koji je ovdje permanentan. Zar ne?”.

Ovo je rekao u lipnju 2024. kada smo bili u puno manjem problemu i stresu nego što smo sada. Jako teško da bi pristao doći kada je već dvaput odbio, iako bi nam on bio možda i najbolje rješenje.
  • Noel
    9k
    Ovaj Neppe. Mislim da on nije ozbiljno rješenje i da su to novinarska naklapanja..
  • sarenicvjetic
    52
    Nije rekao kad je bio razgovor,moguće da nije želio dolaziti zbog ondašnje vlasti i ljudi oko kluba. A i možda u Turskoj ima mir i dobra primanja pa nije htio kvariti i sam sebi zadavati muke.
  • Laugreano
    3.6k
    Ma ni ja , samo prenosim. Na dnu teksta pise da je on samo jedan od kandidata.
  • Laugreano
    3.6k
    Znaci u svijetu ima desetak ljudi koji su kompetentni za biti SD dinama?

• kariola86
    74
    Na silu htjeti zaposliti Nijemca za mene izgleda kao da se bojiš propustiti sljedećeg Ivanovića, Pašalića, Matanovića itd.
  • San Lorenzo
    18.8k

Slažem se, imao je i hajduk strance, pa su svi odreda flopali.
    Imamo i trenera stranca koji se još uvijek prilagođava, a čini se da nakon dva mjeseca prosječni navijač još uvijek bolje poznaje svlačionicu i kapacitete određenih igrača od njega.
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    evo ti počeo i prije što je ime procurilo. Kralj si. Nemogu vjerovati da ti misliš da se bilo gdje na svijetu pita samo sd i da samo on odlučuje koga će potpisati. Ako je tako šokeran sam. Naravno da se transfer mora odobriti, možda ne svuda od 11 ljudi ali sto posto ga neko mora potpisati i odobriti. A nije ni u Bayernu sve svoje targete doveo . De nama ti reci onda ako nisi za stranca ,koga bi ti doveo za sd kome ne treba prilagodba? Prosvjetli nas
  • Olmic
    4.2k
    ma lazu, bolje zna facke, pa ovaj je bio Marko Kuze Bayerna…platio je Romanu da objavi
  • Crle
    812
    Meni nije jasno to forsiranje "poznavanja mentaliteta". Pa iskreno ni ne želim da poznaje "mentalitet" i da se prilagođava njemu nego da uvede novi mentalitet, jer ovaj "naš mentalitet" je mentalitet oscilacija.
  • Facke
    5.4k

Bumo vidli. Ak dojde ima nadam se najboljem i ima moju podrsku.
  • Jurki
    16.1k
    Naravno da se transfer mora odobriti, možda ne svuda od 11 ljudi ali sto posto ga neko mora potpisati i odobritiKujtim Shalla

Transfer IO razmatra ako je posao iznad 3 milje eura... a ne da kazu Peru cemo potpisati, a Janka necemo.
    IO odobrava financijski dio, a ne igracki. Nebu 11 ljudi islo glet klipove na youtube pa odlucilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.