• ElDorado
    2.4k
    Zar to nisu jucer mogli navijacima priopcit a ne da cekamo uvijek te novinare. Moze li klub komunicirati izravno s navijacima a ne pokvarenim novinarskim telefonom?!
  • GeneralNapoleon
    1.1k

Za Schmadtkea vidim da je htio zavrsit karijeru u Wolfsburgu ali je nakon toga otisao u Liverpool makar samo kratko. Nekako mi ne zvuci kao da bih on bio realna opcija.

Rosen se cini ok kolko vidim. Radio je 10 godina u Hoffenheimu i navijaci su bili protiv njegovog odlaska.

Brazzu osobno ne bih bas htio. Kod njega sam imao dojam da je poprilicna sprdnja medu navijacima i da ga se smatra samo kao marionetom Ulija.

Tak da od tih bi rekao Bobic zbog dobre epizode u Frankfurtu ili Rosen.
  • Sibirski plavac
    4k
    Marco Neppe je slobodan. Otišao lani iz Bayerna zajedno s još nekoliko ljudi nakon čistke krajem sezone. Od 2017. do 2022. bio je glavni Bayernov scout, a onda je od 2022. do 2024. bio tehnički direktor kluba. Dva najzvučnija imena koje je u zadnjih par godina Bayern doveo zahvaljujući Neppeu i njegovom scoutingu su Alphonso Davies i Jamal Musiala.

Vidim da se ljetos spominjao i u kontekstu dolaska kod Magaradi. Ne znam koliko je bilo istine u tome. Ako je jedan Hajduk u stanju pokušati dovesti takvo ime, pa jebemu, valjda je onda i Dinamo koji na europskoj i svjetskoj sceni ima puno veći ugled od "splickog Reala".
  • Facke
    5.4k

Ste mi se jos ne cini tak los je Olaf Rebbe. Bil je u Wolfsburgu , Paoku , kratke v Hudderafieldu i skoro 4 godine u Nurnbergu. A tu su se rastali zato kaj je on imal druge planove za buducnost kluba nego vodstvo. Al je jake dober posel v Nurnbergu napravil. Naprimjer ove zime je kupil Tzimasa ,kaj je bil na posudbe iz Paoka, za 18 miljuna € da bi ga odma prodal dalje za 25 miljuna € u Brighton. Uz to je dogovoril sa Tzimas nejde odma u Brighton nek ostaje do kraja sezone v Nurnbergu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.