Marley
Ja vjerujem da je fabio po pitanju znanja najbolji trener do sad, ali imam filing da je on klonuo blago. Fabio je fin i sve, ali fali mu malo gattusove enrgije. Fali mu malo ludosti, malo neke enegije, da vidimo da nekad popizdi, da se na nekoga izdere. Cisto malo da se momcad razbudi. — Crni86
Kermit
Mislim da svi treneri imaju znanja, osim izuzetaka kao sto su tomo ivkovic i ekipa. Razlika je u psihi, koliko vjeruju sebi, koliku emocionalnu inteligenciju imaju da igraci vjeruju u njih i slijede ih u stopu.
Mozes ti bit brilijantan trener po pitanju znanja, ali ako ti sam ne vjerujes u sebe pa nece ni svlaciona i kako ce se onda tvoje zamisli provodit na terenu? — Crni86
Crni86
Ali isto imam dojam kao da je zadnje vrijeme, ajde necu reci "razocaran" stanjem... ali djeluje mi kao da nije ovo ocekivao. — Marley
GeneralNapoleon
Besek
Hnlovac
don
Jedini razlog zašto želim titulu ove godine je nova uprava jer bi bilo ključno osvojiti prvu sezonu kao potpuno slobodni Dinamo, da se pokaže fanovima narkomana da možemo bez n — Hnlovac
Hnlovac
Papastrumf
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.