• Špan
    62
    Baš zato sam i naglasio da je nepopularno mišljenje i da to nije normalno. Da netko sprda jer sam poželio Belog ponovno na klupi Dinama a Daria u klubu…..Nismo zaslužili baš ništa!!
  • ElDorado
    2.6k
    Ademi je rekao da je Cannavaro najbolji trener s kojim je radio
  • Marley
    3.6k
    Ja vjerujem da je fabio po pitanju znanja najbolji trener do sad, ali imam filing da je on klonuo blago. Fabio je fin i sve, ali fali mu malo gattusove enrgije. Fali mu malo ludosti, malo neke enegije, da vidimo da nekad popizdi, da se na nekoga izdere. Cisto malo da se momcad razbudi.Crni86

Mislis kao Gattuso na Prpica recimo :grin: ?
    Ma meni je njegova energija, sto se tice vodjenja utakmice, bila sasvim ok. Bas je maksimalno ukljucen u svaku.
    Ali isto imam dojam kao da je zadnje vrijeme, ajde necu reci "razocaran" stanjem... ali djeluje mi kao da nije ovo ocekivao.
  • Kermit
    324
    Mislim da svi treneri imaju znanja, osim izuzetaka kao sto su tomo ivkovic i ekipa. Razlika je u psihi, koliko vjeruju sebi, koliku emocionalnu inteligenciju imaju da igraci vjeruju u njih i slijede ih u stopu.

Mozes ti bit brilijantan trener po pitanju znanja, ali ako ti sam ne vjerujes u sebe pa nece ni svlaciona i kako ce se onda tvoje zamisli provodit na terenu?
    Crni86

Zadnji put kad je Čačić došao upravo je njegova stabilnost i samouvjerenost trgnula igrače. Znam da je mislim Ademi rekao da je došao u svlačionicu i rekao im doslovno da nisu zaboravili igrati nogomet i da igraju. I frajer ih je resetirao. Zato je i Ćiro bio mag, zbog te motivacije. Naravno, nemre to trajati to prekosutra, moraš imati i znanja jer i taj entuzijazam padne nakon nekog vremena.

Ima li Fabio tu čvrstinu i karizmu da može preokrenuti psihološko stanje ekipe?
  • chago13
    133
    Sanjine jesi li to ti?
  • Crni86
    9.1k
    Ali isto imam dojam kao da je zadnje vrijeme, ajde necu reci "razocaran" stanjem... ali djeluje mi kao da nije ovo ocekivao.Marley

Upravo to.

Vise sam mislio na gattusa i pukstasa kad je odmah nakon tekme uletio objasnjavao. Meni je fabio sasvim solidan, al upravo ovo sta si navela mislim da bi razbila neka vatra tu i tamo.
  • Droljo
    14k

Treba vratiti i fan club Silvio & Dario! Slipci!!
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    Ak se ne varam Bjelica je rekao da je taktika ubiti samo 20% svega a pristup i motivacija 80%. Sto je vjerojatno tocno. Mislim budimo realni. Sumnjam da su recimo Dalovic il Gattuso takticki genijalci.

Ali papogotovo Rijeka nas svaki put pojede trkom i agresijom. A kako nas uspije Rijeka pojest dok nas ekipe u ligi prvaka ne uspiju, barem ove slabije jel. Jedino razlog moze biti pristup.

A Fabio mi dijeluje kao da je sam izgubio nadu. Uz to je nekako dosta miran i stalozen tip. Jednostavno i treci trener koji ne uspijeva probudit igrace u HNLu.
  • Besek
    36
    Glavni trener 30%, a stručni stožer 70%
    Svakom treneru je potreban jedan Boro Primorac, pokojni Tito Vilanova, Krawietz... i naravno uz njih kvalitetne trenere golmana, analiticare i sve ostalo. Bjelica je sa Pomsom i Cavlinom totalno drugačiji bio.
    Mišljenja sam da pojedinim članovima našega stručnog stožera koji su tu već neko duže vrijeme treba uručiti otkaz sutra cim se pojave u klubu.
  • Hnlovac
    1.7k
    Jedini razlog zašto želim titulu ove godine je nova uprava jer bi bilo ključno osvojiti prvu sezonu kao potpuno slobodni Dinamo, da se pokaže fanovima narkomana da možemo bez nj.

Inače mislim da bi neosvajanje titule i "kaljuza" konferencijske lige bile dobar šamar i razlog za potpuni reset svega u klubu
  • don
    11.9k
    Jedini razlog zašto želim titulu ove godine je nova uprava jer bi bilo ključno osvojiti prvu sezonu kao potpuno slobodni Dinamo, da se pokaže fanovima narkomana da možemo bez nHnlovac

pa valjda triba bit uspjeh kluba na prvom mistu, a ne isključivo uspjeh određenih ljudi iako jedno veže drugo. Naravno, sve dok u vodstvu kluba nisu lopovi.

za mene je potpuno nebitno jel u klubu Zajec ili poljak Zakrzwp, sve dok rade dobar posao isključivo u interesu Dinama.
  • Hnlovac
    1.7k
    Ne radi se o uspjehu određenih ljudi. DP je prva vlast u slobodnom Dinamu, na idućim izborima ako bude protukandidat koji će biti sposobniji i bude čist, glasat ću odmah za njega

Ove 2-3 godine su prijelazne iz sivog u bijelo. I zato želim uspjeh kome god da upravlja slobodnim Dinamom. A željeti to je željeti dobro klubu
  • Crni86
    9.1k
    Kolega zeli rec da ne zeli da sezaprlja ideja o slobodnom dinamu. Da ne izgmizu svi oni botovi i zlobnici i pocnu pametovat kako je prije sve bilo bolje, kao sto su vec poceli raditi.

Neuspjeh se nece vezat samo uz ljude, vec i novo funkcioniranje kluba.
  • emreli21
    218
    kad? Gdje? Nema sanse. Ademiju ce zauvijek Bjelica biti broj 1.
  • Papastrumf
    15.1k

Tako je. Ademija da dodje trenireti Carlo Ancelotti, za njega ce Bjelica biti najbolji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.