Ja vjerujem da je fabio po pitanju znanja najbolji trener do sad, ali imam filing da je on klonuo blago. Fabio je fin i sve, ali fali mu malo gattusove enrgije. Fali mu malo ludosti, malo neke enegije, da vidimo da nekad popizdi, da se na nekoga izdere. Cisto malo da se momcad razbudi. — Crni86
Mislim da svi treneri imaju znanja, osim izuzetaka kao sto su tomo ivkovic i ekipa. Razlika je u psihi, koliko vjeruju sebi, koliku emocionalnu inteligenciju imaju da igraci vjeruju u njih i slijede ih u stopu.
Mozes ti bit brilijantan trener po pitanju znanja, ali ako ti sam ne vjerujes u sebe pa nece ni svlaciona i kako ce se onda tvoje zamisli provodit na terenu? — Crni86
Ali isto imam dojam kao da je zadnje vrijeme, ajde necu reci "razocaran" stanjem... ali djeluje mi kao da nije ovo ocekivao. — Marley
Jedini razlog zašto želim titulu ove godine je nova uprava jer bi bilo ključno osvojiti prvu sezonu kao potpuno slobodni Dinamo, da se pokaže fanovima narkomana da možemo bez n — Hnlovac
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.