• vjeko1701
    12.7k
    Glupost i floskula. Svaki trener ima prednosti i mane al najbolji su svjesni mana koje onda ispravljaju pažljivo selekcioniranim stručnim stožerom.

Ili je Bjelica čisto bezveze sa sobom odvlačio svoj stožer di god je radio? Ono, iz fore.
  • GeneralNapoleon
    1.1k

Ja ne kazem ni da to opcenito nije popravljivo, makar nisam strucnjak pa kaj ja znam o psihi itd. Ali nekako mi djeluje dost tvrdoglav pa sumnjam u to da ima volje to mijenjat.

Mislim vec da promijeni kondicijskog je napravil dobar dio posla.

A ovo sa pomocnim. Ne znam. Sigurno dobro dode. Ali mislim da je ipak bitno da on bude sam faca pred igracima. Makar ni tu nisam strucnjak tak da ne znam.
  • ElDorado
    2.4k
    Lik ne gleda novinara u izjavama. Teski autist.
  • vjeko1701
    12.7k
    Ne znam. Možda je svjestan, možda nije. Ja osobno ni ne znam kakav je on bio unutar svlačionice, samo kakav je imao javni nastup. Ne mora nužno biti isto. Gledajući javni nastup nikad ne bi rekao da je bio kapetan klubova kojih je bio a bome niti da je sposoban naravnati taksista kako je naravnao.
  • GeneralNapoleon
    1.1k

Da, ta razlika izmedu nastupa kao igraca i trenera u javnosti je malo cudna. Ali ovo je samo moj dojam baziran i na tome kako smo na terenu izgledali, jer smatram da su ekipe cesto ogledalo trenera.

Dan danas ne mogu shvatit da smo se onako povukli i usrali na Maksimiru protiv AEKa cim smo izasli u drugo poluvrijeme. Nakon sto smo ih u prvom devastirali.
  • Izet Hajrović
    4.3k
    na ovoj nižoj europskoj razini opisao si pomoćnog trenera koji je zapravo bolji trener od Biščana. Taj pomoćni bi trebao imati veći autoritet pred igračima, treba osjećati utakmicu u kontekstu zamjena. Što je Biščanova prednost u odnosu na takvog trenera? Vjerojatno taktička priprema utakmice i kao takav je zapravo taj opisani pomoćni trener bolji trener od Biščana i zašto bi imao ambiciju biti pomoćni trener ako može negdje napraviti rezultat kao glavni trener? Uzet ću jedan banalan primjer. Tudor je kao glavni trener Hajduka otišao biti pomoćnik Pirlu u Juventusu, Tudor je bolji trener od Pirla, to ćemo se valjda složiti, ali kod nas neće biti slučaj da će Tudor biti pomoćnik Biščanu. Nadam se da shvaćaš što želim reći.

A sad, nevezano za tebe, malo mi je smiješno da se Šimić i Biščan doovde u kontekst ponovne suradnje nakon što je upravo Šimić okrenuo leđa Biščanu u loži AEKovog stadiona, kako te dvije osobe mogu ponovno surađivati?
  • vjeko1701
    12.7k
    Taj pomoćni bi trebao imati veći autoritet pred igračima, treba osjećati utakmicu u kontekstu zamjena. Što je Biščanova prednost u odnosu na takvog trenera? Vjerojatno taktička priprema utakmice i kao takav je zapravo taj opisani pomoćni trener bolji trener od Biščana i zašto bi imao ambiciju biti pomoćni trener ako može negdje napraviti rezultat kao glavni trener? Uzet ću jedan banalan primjer. Tudor je kao glavni trener Hajduka otišao biti pomoćnik Pirlu u Juventusu, Tudor je bolji trener od Pirla, to ćemo se valjda složiti, ali kod nas neće biti slučaj da će Tudor biti pomoćnik Biščanu. Nadam se da shvaćaš što želim reći.Izet Hajrović

Pa ajmo reći da je taj pomoćni netko ko Polovanec. Manje ime u javnosti, manje iskustvo vođenja seniorskih ekipa...itd. Neće taj biti cijlu karijeru pomoćni ali u samom startu sigurno da postoje treneri koji traže dokazivanje tako da budu pomoćni trener nekog većeg imena iako je taj možda i lošiji trener.

Sam si dao dobar primjer, Tudor i Pirlo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.