• nemapredaje
    4.4k
    Ne znam jel ikad u nekom klubu to postojalo i jeli funkcioniralo? Znam da je bilo reprezentacija s takvim riješenjem.

Naime, mi bi trebali imati dva trenera. Jednog za europska natjecanja i jednog za domaća. Jer je očito da za europska natjecanja moraš imati jednu postavu,formaciju,motivaciju itd., a za domaća natjecanja skroz drugu.

Naravno, problem je što s tim drugim trenerom kad ispadneš iz europe.
  • Iskrenjak
    269
    Ma nema tu problema, pa samo mu platiš otpremninu od zadnje nagrade i bok. Bar smo taj dio automatizirali ove sezone.
  • NKDZ86
    3k
    sve više sumnjam da i peta kolona u klubu radi sve samo da se ocrni sadašnje vodstvo i da zavlada histerija kao što i je i da opet u klub uleti razni šerifi, lopovi i sl. prevelika je lova u dinamu da ga se pusti na miru...
    bsn
  • Špan
    14
    Ovo moje mišljenje i prvi post ovdje bi u nekom normalnom i paralelnom svemiru bilo itekako popularno, ali su se nad Dinamom opet nadvili oblaci sumnje koji se šalju znamo i odakle pa se narod zaveo po tko zna koji put! Uglavnom, Dario Šimić je odlično rješenje za Sportskog direktora kluba i uvjeren sam da bi se sjajno snašao da nije izbušen u onom prvom i krnjem mandatu! Ja se stvarno nadam da one Zekine riječi imaju težinu i da će Dario zavrijediti novu priliku, pogotovo sad kad nemamo nikoga na tom mjestu. A također je još jedan moj mokri san i Beli na mjestu trenera dok mu je Dario nadređeni. Naravno da ne želim smjenu Fabiu jer to znači korak dalje od titule i ovih -7 ali su mi Dario i Beli kao Tango i Cash! :cheer:

Šoki je tu kao skaut i nadam se da razbije sve sumnje, Mara je naš ambasador i obavlja to savršeno, dragi Bože na našem PLAVOM nebu, je li vrijeme da okupimo VELIKU ČETVORKU? :heart: :pray:
  • Danko
    1.6k

Zajebavaš se, jel da?
  • ElDorado
    2.4k
    ti mora da se zajebaješ
  • GOAT
    2.2k
    Zajebavaš se, jel da?Danko

Već duže vrijeme ali mi se sviđa koliko je predan hahah
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    ma trola buraz , zaboravio je Džemu napomenuti kao glavnog scouta i Gocu Jurica da to sve nadgleda
  • Sibirski plavac
    4k
    Beli na mjestu treneraŠpan

Uf, nemoj ga spominjati, znaš da je dosta ljudi iznervirano kad se samo spomene njegovo ime ovdje. O bespotrebnom vrijeđanju Bišćana čak i nakon što je prošlo puno vremena od njegovog odlaska iz Dinama da ne spominjem.
    Diletant koji gleda u pod, takve "čestitke" su mu se davale, čak i nakon odlaska, ak se dobro sjećam? :chin:
    Inače, dvostruka kruna u Sloveniji sa Olimpijom (prva dvostruka kruna nakon više od 20 godina) protiv tada europskog Maribora (igrali LP te sezone), kup sa Rijekom protiv Bjelicinog Dinama (još kad se uzme da je Igor osvojio taj kup a cijelu sezonu ga je Armada vrijeđala/bojkotirala, dobro da je uspio išta i postić na terenu), plasman sa u21 repkom u knockout fazu europskog prvenstva (inače nijedan izbornik prije njega, a evo i nakon njega to nije ostvario), evo i u Katru mu produžili ugovor na još dvije sezone jer je čim je došao pobrao nagradu za najboljeg trenera mjeseca i time oduševio upravu kluba.

Gledajući sve gore navedeno, pravi diletant i neznalica, nema što...

Nadam se da će nam se jednog dana vratit i da mu taj drugi mandat bude bolji nego onaj prvi.
    Očito se onaj prvi mandat desio "prerano".
  • prefontaine
    1.2k
    da mu taj drugi mandat bude bolji nego onaj prvi.Sibirski plavac

To i neće biti baš tako teško.
  • Tongo Doumbia
    6k
    Još netko treba sad zalijepit nekakav pamflet da bi Mlinka zaista bio idealan za člana Uprave i da to uopće nije loša ideja Zajeca..
  • Sibirski plavac
    4k

A čuj, u svijetu nogometa je znalo biti trenera koji bi se vraćali u isti klub više puta, i svaki put bi bili ili prosjek ili loši. :rofl:
    Nadam se da će ako Igor opet jednom bude trener, biti bolji rezultati i više strpljenja nego u prvom mandatu.

Čak mu prvi mandat "barem na papiru" i ne djeluje toliko loš, 17 tekmi i omjer 10 pobjeda, 5 remija, samo 2 poraza.
  • GeneralNapoleon
    1.1k

Meni je Biscan sa takticke strane na svijetskoj razini. Ali covjek ima teske mane koje pod hitno mora popravit ako zeli napravit iskorak u top trenera.

- treba mu novi kondicijski trener jer ono je bila sramota kako smo fizicki stajali pod njime
    - treba nac muda da reagira za vrijeme utakmice (papogotovo sa zamjenama)
    - treba socijalne inteligencije da ga svlacionica prati
    - treba muda da ne potone kao kod nas dok je najteze nego da bude voda koji ce ekipu izvuc iz govana

Da to popravi i dode i imamo trenercinu samo takvu. Samo sumnjam da hoce :lol:
  • vjeko1701
    12.7k
    - treba mu novi kondicijski trener jer ono je bila sramota kako smo fizicki stajali pod njime
    - treba nac muda da reagira za vrijeme utakmice (papogotovo sa zamjenama)
    - treba socijalne inteligencije da ga svlacionica prati
    - treba muda da ne potone kao kod nas dok je najteze nego da bude voda koji ce ekipu izvuc iz govana
    GeneralNapoleon

Budimo realni, ovo sve se može ispraviti sa dvije ciljane osobe u stožeru. Kondicijski i pomoćni. Pomoćni može biti i lice pred svlačionicom i netko tko ga pogura prema reakciji za vrijeme utakmice.
  • Izet Hajrović
    4.3k
    tako i ja mogu biti trener.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.