• Paggini
    41.3k
    pišeš gluposti i i ideš mi na živce i zato te baniramIceMan

Dobro, nemam ništa protiv tebe kao forumaša niti je ban bio osobno protiv tebe.

Ali ban je bio, iz ove perspektive i van konteksta utakmice i atmosfere koja je bila na temi - prestrog i na tom se ispričavam.

Ubuduće, ako dođe do ovakve prestroge omaške, javi se mailom pa ćemo se posavjetovat treba li ili ne treba održati kaznu.
  • IceMan
    2.6k

U redu. Prihvaćam ispriku.
  • Jaro
    9.3k
    Ono kaj se desava u zadnjih mjesec, dva na forumu je sramota i to zesca. Izlaze privatni zdravstveni podaci stvarnih ljudi koje cak ni sljam od nasih novinara nije spominjao u javnosti.
    Poslije toga izlaze tracevi o privatnim zivotima nasih igraca. Pojedinim forumasima se spocitavaju i spominju navodna politicka opredjeljenja (takodjer privatne stvari koje se protive pravilima foruma), a evo sada se sire tracevi i aluzije o (psiho)fizickom zdravlju predsjednika kluba.
    Ekipa koja to pise je zadnji sljam drustva a ne samo ove zajednice, a moderatura im podijeli ili packu ili cak nista... Ako je ova moja recenica za ban, lupite i trajni, zaboli me, ali sto je orevise je previse - a sve zbog cega? Slabijeg rezultata na jebenom terenu. Satro navijaci Dinama - obicne klosarske tracerice s klupice u parku, a ne navijaci....
  • mlinchica
    2.6k
    obicne klosarske tracerice s klupice u parkuJaro

Moram se osvrnuti da ne ostane svaki put na tome da samo zažmirim - nema to veze sa spolom.
    Živite u zabludi i jasan vam je dokaz ovaj forum u zadnje vrijeme.

Kak postoje drama queens, tak postoje i drama boys.
    I jedno i drugo je najlakše biti preko tastature pod skrivenim identitetom jer u stvarnom životu ne znam tko može svakodnevno podnijeti toliku količinu drame. :roll:

Evo, kad bih bar jednom doživjela da netko u toj situaciji, kod “spuštanja” kolegi forumašu ne bi trebao koristiti ženski rod i spol.
    Dramite u jednakoj mjeri kao i žene, to vam je jedina istina. :wink:

Ostatak komentara na mjestu, postalo je stvarno mučno neke stvari čitati … over and out na neko vrijeme.
    Vidimo se na tribini.
    :victory:
  • masacusec
    4.8k
    Podrška ženama na forumu!
  • Toni90d
    1.4k
    Je li postoji neki problem sa serverom ili samom platformom na kojoj je forum? Jer u zadnji par dana se teže otvara, izbacuje crveni prozor.
  • marcio amoroso
    40.3k
    Ne znamo ni mi, ali pretpostavljamo da nas zezaju jer smo stalno iznad ograničenja.
  • Paggini
    41.3k

Vjerojatno je forum na rubu broja ljudi koji su online u isto vrijeme. Puno novih ljudi dolazi objasniti neke stvari koje se drugi ne usude reći o stanju u klubu, jel.
  • Bosskovitz
    15.7k
    Sad mi je na jednoj društvenoj mreži izašla reklama Mislava Žagara, kandidata za gradonačelnika Zagreba za kojeg nisam do sada nikad čuo, iako se isti u kratkom videu hvali iskustvom u upravi i u nadzornom odboru Dinama (guglanjem nisam uspio pronaći da je ikada bio u upravi ili nadzornom odboru kluba, ali sam pronašao da je bio član izvršnog odbora kad smo igrali ligu za bedaka). Ono što je zapravo zanimljivo je što je tema videa Maksimirski stadion, a on se protivi gradnji po ovom modelu jer gradu fale vrtići i predlaže neku gradnju tokenima i stranim investitorima koje će dovesti i sve u svemu - hrpa gluposti.

Nakon predugog uvoda, je li Zona možda imala ideju ili je otvorena prema ideji da kao najveća online zajednica navijača Dinama pošalje neki set istih pitanjima svim kandidatima za gradonačelnika jednom kad padobranci otpadnu, a ostanu samo formalni kandidati?

Mislim da bi bilo zanimljivo i korisno Dinamovcima da znaju što pojedini kandidati misle o nekim temama koje su usko vezane uz Dinamo, odnosno imaju ozbiljne reperkusije na nas u narednom mandatu gradonačelnika i Gradske skupštine. Tu, naravno, prvenstveno mislim na stadion u Kranjčevićevoj i stadion u Maksimiru, ali vjerojatno možemo skupiti nekih 5-7 smislenih i direktnih pitanja koja bi se poslala stožerima, a njihovi odgovori objavili na FB/IG-u Zone.

Ima još dosta do izbora, ali eto palo mi je na pamet nakon ove naprosto genijalne ideje o gradnji stadiona tokenima :death:
  • Noel
    9.4k

Ne želim da se Dinamom barata u predizborne svrhe. Što dalje od Dinama u predizbornoj kampanji kad postanu gradonačelnici imat će prilike pokazat kolko vole Dinamo.
  • Bosskovitz
    15.7k

Dinamom, odnosno temom stadiona, sigurno će se baratati u predizborne svrhe. Ne možemo pobjeći od činjenice da Gradska vlast planira u narednih 4 godine uložiti preko 100 milijuna eura javnog novca u stadione i to će sigurno biti tema, htjeli mi to ili ne. Ja bih, osobno, volio znati što o toj temi misle oni koji pretendiraju na mjesto gradonačelnika u direktnoj i za sve jednakoj formi, ne kroz pamflete, slogane i uvijene odgovore na loše postavljena pitanja novinara koji se ne razumiju u tematiku.

Prvo zato što mi je kod odlučivanja za koga ću glasati (a, vjerujem, među Dinamovcima ne samo meni) važno znati misli li neki potencijalni gradonačelnik da treba nastaviti graditi ovako kako je najavljeno, da možda treba mijenjati model, cijelu ideju ili pak uopće ne želi stadion jer ga boli k za Dinamo; a onda - ako želi nastaviti - da ga mogu držati za riječ pred sljedeće izbore jer mu je postavljeno konkretno pitanje na koje mora dati konkretan odgovor.

Nikakva politička pitanja, vrlo jasno:

• Jeste li navijač/ica GNK Dinamo, a ako jeste - jeste li član/ica GNK Dinamo i od kada?
    • Hoćete li kao gradonačelnik/ca dovršiti izgradnju stadiona u Kranjčevićevoj?
    • Hoćete li izgraditi stadion u Maksimiru u suradnji s državom, prema postojećem modelu?
    • Ako nećete, zašto nećete i koje je vaše rješenje problema stadiona Maksimir?
    • Ako hoćete, u kojem ga roku planirate izgraditi?

Evo pet komada koji mene zanimaju i volio bih znati te odgovore. Dajem samo ideju Zoni, ako šefovi nisu za to, šibnut ću ideju negdje drugdje.
  • Noel
    9.4k

Ova gradska vlast je imala priliku pokazat kolko im je bitan Dinamo, pokazali su da nije ,doviđenja.
    Ovi ostali će imat priliku pokazat ako postanu gradonačelnici. Na djelima se pokazuju stvari ove predizborne priče svakog normalnog čovjeka ne zanimaju a kamoli navijače. Navijači nisu glupi.
  • Patak
    3.1k
    M.Ž. je bio poznat po tome da je postavljen politički u Ured za katastar kad je HNS bio neki faktor, a onda je tamo tumačio da k.č. znači kućni broj. Po drugom ga se ne sjećam...ali ovo je bila baš komedija...
  • Mali dioničar
    17k
    Precjenjivanje teme Dinamo u lokalnom izborima level pro.

Na najbitniju utakmicu sezone dođe 15.000 ljudi, u Dinamo je učlanjeno 16.000 Zagrepčana od kojih vjerojatno 4-6.000 nema pravo glasa i sad će netko pobijediti/izgubiti na izborima zbog Dinama.

Na izborima u Zagrebu sudjeluje cca 300.000 birača.
  • mali M
    7k
    ne mislim Boss ništa loše sa ovime što ću reć i nimalo mi ne pada na pamet ulaziti u nekakve rasprave, ali samo želim skrenut pozornost da si sam rekao u jednoj našoj raspravi da je normalno da su predizborna obećanja preuveličavanje i normalno da će obećavat nerealne i/ili teško izvedive projekte i vremenske periode. U tom tonu, zašto sada smatraš da bi to bilo relevantno i/ili istinito za teme koje se tiču Dinama?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.