• vjeko1701
    12.7k

Ono kaj je meni facinantno u ovome je:
    1) Samo zato jer sam moderator tu, lik misli da imam nekakve veze s klubom i odlukama koje se u njemu donose.
    2) Samo zato jer provodim pravilo foruma koje regulira politiku i rasprave o istoj, misli da sam valjda glasač ili član Možemo. Ja toj stranci u životu nisam dao glas niti sam u životu bio član bilo koje političke stranke, organizacije ili udruge.

Ali to je tako kod onih koji cijeli svijet vide kroz jako usku prizmu svojih osobnih političkih uvjerenja i vjerojatno ne mogu pojmiti da netko nešto radi iz vlastite dobre volje bez bilo kakve naknade ili interesa.
  • Neron53
    1.3k

Sta Dinamo nije udruga??
  • jedan u nizu
    12.1k
    Sta Dinamo nije udruga??Neron53

bilo koje političke stranke, organizacije ili udruge.vjeko1701
  • Neron53
    1.3k

Imas koji primjer "politicke udruge"?
  • jedan u nizu
    12.1k

puno udruga djeluje politicki indirektno.
    Udruga 'babe' sigurno djeluje i politicki.
    Udruga 'u ime obitelji' takoder sigurno djeluje politicki.

Nisu politicka stranka, ali na sami spomen stranaka znas kakvo im je politicko oprijedljenje i kakve politicke vrijednosti promoviranje, makar im politika nije primarna djelatnost
  • Sajla
    7.5k
    Imas koji primjer "politicke udruge"?Neron53

'Institut za političku ekologiju' našeg gradonačelnika
  • Neron53
    1.3k
    Ma znam ljudi., najte se odmah paliti... :)
  • prefontaine
    1.2k
    Moderatori, može li se promijeniti nick?
  • Sajla
    7.5k
    mislim da samo admini mogu, tj. bar ja s moderatorskim pravima to na prvu ne vidim
  • prefontaine
    1.2k

Hvala.
    Onda bih zamolio admine, kad mognu i uhvate vremena, nek mi se javi jedan od njih. Ili neka napišu koja je procedura za promjenu nicka, i može li uopće.
  • Eduardo
    22.8k
    prestali smo s tom praksom jer su neki to počeli obilato iskorištavati pa bi mijenjali ime u kratkom periodu po 3-4-5 puta. Više ne znaš tko je tko... Sad imamo pravilo da se korisničko ime može promijeniti samo iz jednog razloga; u slučaju da potencijalno može otkriti identitet forumaša. U suprotnom nema promjene.

No ako imaš neki valjani razlog, pošalji PM i ime koje želiš koristiti pa ćemo vidjeti.
  • IceMan
    2.6k
    Prošli tjedan me Paggini banirao 7 dana zbog vrijeđanja trenera Cannavara, nazvao sam ga tijekom utakmice “smiješnim”…

Kasnije je bilo i raznih silnih i većih uvreda, od pičkica igračima do raznih epiteta što igračima, upravi, treneru pa čak i navijačima pa se nije sankcioniralo, al očito sam trn u oku ovaj put ja postao. I uopće ni ne želim da se ljude sankcionira niti mi je u interesu cinkarit nekog.

Čak i nebi ovo nazvao da je konkretno razlika prema forumašima od jednog do drugog, kolko u tome što se smije kritizirat a što pojedincima - moderatorima, ne paše.

Kužim ja da je ovo privatan forum i da ljudi koji su to isfinancirali imaju svoja pravila, što poštujem, al glupo je onda, da ne kažem dvolično, tjerat demokraciju i pravednost kad ona očito ovdje nije.
  • Brusa
    2.4k
    Pa naravno da forum nije demokracija. Bilo koji forum. Nego diktatura. Nekad blaža nekad jača. Ako je demokracija to onda ode u anarhiju.
  • IceMan
    2.6k

Ma jasno je to meni prijatelju, to sam i napisao.

Al onda mi reci, pišeš gluposti i i ideš mi na živce i zato te baniram, a ne nekakva pravila i pravilnik kad očito nisu isti za sve.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.