• Carrasco
    6.3k
    Šta reći o čovjeku koji je zbog kuma navijač hadjuka, ne bi čudilo ni da mu kum pegla ženu.
  • Sibirski plavac
    5.4k
    Krivog Ivana je južna gamad izviždala i vrijeđala. Periša je gospodin za mistera Domačicu.
  • Pacho
    959

Ovo je 1/1. I to dok botoksirana picka gleda.
  • Danko
    2.1k

vjerovatnije njega pegla
  • Keyser Soze
    13.5k
    Golman Hajduka objavio instagram story na kojem je između ostalog napisao blue i emoji patlidžana (kurca jel) iznad našeg "Blue hell". Čisto da se zna s kakvima imamo posla.
  • Pacho
    959
    Tesko je ozljeden ocito kad se takvim kurcologijama bavi. Btw ne znas tko je ogavniji od tog cetnickog okota dolje
  • Dinamosaur
    2.2k
    slazem se
    Top tri gnjusa:
    Uremovic
    Rakitic
    Livaja
  • rioda
    8.4k
    Tesko je ozljeden ocito kad se takvim kurcologijama baviPacho

Bit će mu malo dva oka za plakanje, rekao bi popularni Mirko :sweat:
  • Carrasco
    6.3k
    Galešiću sve ti je oprošteno
  • Pacho
    959
    Jedino je steta sto ga nije jace satrao. Pogotovo kad vidis tko im je rezervni golman.
  • Sibirski plavac
    5.4k
    I onda netko pita "zakaj vam je bitno tko bude prvak, Rijeka ili magarad, isti nam je k". Nije.
    Riječani, makar su nam rival za titulu, i općenito mi nisu previše dragi kao klub, ja se ne sjećam da su ikad imali igrače koji su bahati, irirtantni kao ovi u magaradi. Iako nam je zabio danas, meni je Krovinović jedini njihov igrač koji mi se čini kao ok lik. Svi ostali u ajdučiji, ali baš svi mi imaju što bi se ono reklo "punchable face".
  • don
    13k
    i onda netko propitkuje da li triba Rijeci pustit ili ne na Maksimiru u slučaju da nama rezultat nije bitan.

odvratan šljam od ljudi. :vomit:
  • Pacho
    959

Da. Suludo. Sama pomisao na gamad kako se veseli me tjera na povracanje.
  • rioda
    8.4k
    Shit of the day su mi i razni tovarski komentari na Baturininu izjavu o ubacivanju lopte u teren. Svi se nešto zgražaju i čude, doslovno se ljudi ne sjećaju da smo to naučili od njih prije koji mjesec...
  • Sibirski plavac
    5.4k
    Meni je čak bilo odvratno gledati kako slave onaj kup kad su dobili Rijeku 3 1 prije dvije godine. Mogu zamisliti na kaj bi ličilo slavlje titule, od navijača pa do onih najpraćenijih medija i portala.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.