• Crni86
    8.5k
    to sto zakec prica jer je isto tak pricao da je on sukreator sportske politike koja je nakvise podbacila i da je on najvise stitio svog pulena marica. Uprava je bila jedina zbog kogga smo se rijesili tog prevaranta.

Jedini tko na ljeto treba bit smjenjen je zajec ukoliko su ove izjave istine koje se spominju.
  • El Madrigal
    168

Ja sam to rekao već nakon Osijeka. Ali Cannavaro priča da se i dalje borimo. Nabrajao sam 6-7 igrača koji, ako ne dobijemo Hajduk, kao što nismo, trebaju dobiti priliku da vidimo tko je novi igrač/ igrači koji će biti uskoro nositelji i projekti.
  • NORTE
    14k
    Čekajte, je li stvarno istina da su u kupu greškom izvukli Franjića umjesto ozlijeđenog Pjace?
    Mislim, vidio sam snimku situacije i tu nevjericu, ali nisam nigdje vidio potvrdu da su se zaista zajebali.

Nakon svakog kola se piše "ima još xy bodova u igri", kao da i za druge ne vrijedi isto, a oni kreću sa 6+ bodova prednosti i preostalo je još samo 12 kola.

Očajni smo i nemoćni, ne vidim zrno pozitive, sjebali su sve što su mogli.
  • The Undertaker
    7k
    Neću dalje dok se istina ne dozna a ako je rečeno na ovom druženju doznati će se vrlo brzo.
  • mlinchica
    2.6k
    je li stvarno istina da su u kupu greškom izvukli Franjića umjesto ozlijeđenog Pjace?NORTE

Pitali su o tome Fabia poslije tekme i objasnio je da je on pitao Pjacu jel može i da je rekao da može, a onda nakon izmjene pokazao da ne može. Tak nekak. Imaš to na presici poslije tekme s Osijekom, na klupskom Youtubeu.
  • Dinamosaur
    2k
    Trenutno se ne moze dati otkaz ovoj cijeloj nasoj ekipi. Fabiju se moze.
    Mislim da je i taj trosak bolja opcija nego drzati ga jos par mjeseci dok se snajde
  • Besek
    26
    Mozete reci sta hocete, ali Haza je u pravu i potpisujem sve sto je napisao.
    Bio sam i ja pozitivan i vjerovao u naslov sve do danas.
    Treba uzeti u obzir da 3 od 4 polufinalista kupa nisu top 4 u prvenstvu, a mi vrlo lako možemo završiti 4. i ostati bez Europe... S obzirom na sve ove golove u zadnjim minutama, penalima, crvenim kartonima... ne bi me cudilo da ostanemo bez Eu na kraju
  • NitkoBitan
    23.6k
    Btw. ne znam koja je logika smjestati navijace na juznoj tribini do zapada gdje su domaci navijaci, vidjeli smo danas sta to moze polucit.

Koliko priopcenja u sigurnostima, proglasavanju ovih i onih rizika, dovodenju vojne policije na utakmice a ne moze se posluzit elementarnom logikom koja ti kaze da ako mozes smjestis gostujuce navijace malo dalje da ne mogu gadati domace bakljama onda ih smjesti tamo.

Tu je mozda i Dinamo malo kriv jer je isao stavit ogradu na krivo mjesto.
  • rioda
    7.3k
    Najjača danas mi je odluka interventne policije nakon utakmice da se poredaju na vrhu onih stepenica između sjevera/zapada i ticket pointa i ne puštaju ljude. Baš je djelovalo onako, ima nas 1000 danas ovdje, pa ajmo si izmisliti neku svrhu...
  • Dinamosaur
    2k
    bas :lol:
    A jos bolje je kaj si odmah iza zida mogao bez problema proci dole
  • Paggini
    40.1k

Miriši na seminar "novi trendovi u svijetu ljutog panduriranja" pa su ubacili najnovije trendove u praksu
  • NitkoBitan
    23.6k
    Netko je masno placen da koristi mozak i obavlja posao koji treba. Ovih dana se na Zoni pisalo da bi bilo dobro smjestit gostujuce navijace prema istoku, ajde ti to objasni trustu mozgova koji rade u policiji.

I da ulaze sa zapadne strane tribine navijaci stavis 5-10 interventnih policajaca na svake stepenice i blokiras sve do kraja tribine na strani istoka gdje im das da se normalno smjeste i uz malo "lufta" ako treba. Zar je tako komplicirano...
  • Sajla
    7.5k
    ne znam koja je logika smjestati navijace na juznoj tribini do zapadaNitkoBitan

Papastrumf objasnio:
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/620239
  • Kermit
    278
    Mi stvarno ko da živimo u 2 paralelna svijeta. Nakon prošlog derbija, da nemres pretpostaviti da će ovi gađati zapad bakljama i topovskim, meni to stvarno ne ide u glavu.

Prema istoku bi bilo jedino logično, a ako ne tamo onda u sredinu i opet smanjiš mogućnost da doleti do zapada.

Interventna na jugu služi da ih uvede i izvede s tribine, ostalo vezano za javni red i mir su zaboravili.

A bitno da danas ujutro na radiju murjak priča o kriminalcima u navijačkim redovima koji kvare navijače.

Sigurnost na stadionu nula bodova.

Bit će zanimljivo vidjeti na Kranjči za koju godinu, kad tribina bude do terena pa kad krene letjrti3arsrnwl na sve strane. Dok netko ne izgubi glavu, neće prstom maknuti.
  • El Madrigal
    168

Dobro, ovo je sad malo pretjerivanje. Nema teorije da završimo četvrti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.