• FelceAzzurro
    212

:up: Šteta što nije Mišić nije skupio šaku.
  • Borovljanin
    222
    Bodovno smo bliže Varaždinu nego Rijeci. Na početku sezone bi bio nezadovoljan da smo s 2-3 boda prednosti uzeli ligu.
  • Mentalni Gimnastičar
    1.2k
    Prvi put ove sezone Dinamo se našao iza Rijeke i Hajduka, koji po kladionicama imaju jednake šanse za naslov. Tako tečaj i na Rijeku i na Hajduk kao prvaka Hrvatske iznosi 2.70, dok je na Dinamo on sada 3.00. Podsjetimo, prije derbija Dinama i Hajduka, tečaj je na sve momčadi bio 2.70, dok je sve do prošlog kola Dinamo samostalno bio prvi favorit prema kladionicama.
  • Keyser Soze
    12.9k
    Nisam mislio da ću ovo napisat, ali treba se okrenuti narednoj sezoni, ova ekipa jednostavno nema ni karaktera ni kvalitete da ovo okrene u svoju korist i izgleda najgore od 3 ekipe koje se bore za titulu. Uprava kluba je u svojoj prvoj sezoni nažalost skoro svaki svoj potez napravila pogrešno ili u pogrešnom trenutku, kažem nažalost jer mi je jako krivo da se to dogodilo baš njima čime se dalo prostora tattičarima da izgmižu iz svojih rupa. Prvo su umjesto pravog sportskog direktora samo skinuli oznaku V.d. s Marića i postavili ga na najbitniju funkciju u cijelom klubu. Marić je onda posljedično promašio s dovođenjem igrača, doveo je Mmaeea (za kojeg se svi tu slažemo da je jedan od najlošijih stopera u Dinamu zadnjih 10 godina) na ugovor na nekoliko godina s plaćom od 800 tisuća eura godišnje. Doveo je Cordobu za 2 milijuna, a dečko bi se snašao eventualno u nekakvoj Istri po ovom što smo do sad vidjeli. Doveo je frenda Filipovića koji je na kraju otišao na posudbu u Šibenik, mladog igrača Rome s 0 minuta seniorskog nogometa, za Pjacu nam SD nije ni trebao. Dao se otkaz Jakiru da bi ga zamjenio trener s 3 pobjede u 11 utakmica u ligi, njega se smjenjuje tik pred početak prijelaznog iako se prema javnosti komunicira da ima punu podršku kluba i na njegovo mjesto dolazi Fabio Cannavaro (koji nije bolji trener od prijašnje dvojice) s namjerom da spasi sezonu kad se klub nalazio na -7, evo i danas se nalazi na istom mjestu. Inače, sve se to dogodilo u sezoni gdje je klub ušao u Ligu prvaka, imao nikad više vremena i mira za pripremiti se za novu sezonu.
    Prva godina ove garniture je puna lutanja, loših poteza i "bit će bolje" govora, jedini plus koji ja vidim je rast u broju članova. Onaj najbitniji sektor - sportski je unakažen i s razlogom je velika sumnja oko izbora novog SD-a pošto su ljudi koji odlučuju u Dinamu promašili s apsolutno svime. Iduće godine gledamo konferencijsku ligu na Maksimiru kako stvari stoje, a ja se nadam da će u klubu biti dovoljno pameti jer je jako izazovna sezona ispred nas. Iz Dinama odlaze Baturina i Sučić, klub je pun prosječnih igrača, senatora i skupih stranaca. Nadam se, odnosno očekujem da će se izvaditi iz problema u koje su se sami uvalili i stvoriti ekipu koja će vratiti naslov na Maksimir, u suprotnom ćemo samo trunuti u prosječnost.
  • Haza
    8.7k
    Ajde hranite troloveaustrijanac

Zeko je to rekao na druženju rukovodstva RK Zagreb i Dinama prije dva tjedna. Svjedok živi je Saša Pavličić Bekić i Božidar Jović. Ali to mi je manje bitno, ne želim kuriti frku, puno mi je više bitno da smo užasni generalno, od ovih dvorskih priča. Zeko je nebitan, to je svakom jasno.
    Da odmah odgovorim svima na temu Mišić, sad je Miške faca jelte jer ide opaliti šamar Lučiću koji izgleda kao da je iz Kurska došao, e te fore su inače bile moto tovara kad su bili slabiji od nas. Sad smo mi u toj priči, brojimo žestoke startove, dok će drugi titule. Nemam ja problem da naši igrači tuku druge, ali imam problem kad kao debosi dobijemo 3 crvena kartona zbog gluposti u utakmicama sezone, dok nas drugi prče tokom igre. Sad je realnost da nema tko nas nije naprčio, i to ne jednom, nego Osijek tri puta za redom. Hajduk bolje da ne spominjem, jer su veće šanse da ih Ružemberok dobije nego mi...
    Ovo nije alarm, ovo je debakl na svim razinama...i nije sad Haza popizdio, nego nemam riječi utjehe, pa ovo je najgori Dinamo u HNL od 91-e. Nakon Rijeke sam još naivno pozivao na mir, ali danas sam doživio popizditis, pa mi imamo gori međusobni omjer s Hajdukom, Osijekom, Rijekom, Belupom...a i Bjelovar nam je na knap utakmica.
    Netko će reći Rijeka je 2018 bila prvak, da bila je jer su bili top, i od te Kekove Rijeke nije sramota bilo izgubiti jer su tukli i po Europi. Taj Dinamo je imao 20 bodova više nego ovaj u ovoj fazi sezone.
    Mi smo sad bliže Varaždinu i Belupu nego Hajduku.
    Sad idem na lagani sign out.
  • Jos-Optimus
    4.7k
    Mišić i Petko su na klupi pokazali više agresije nego Petar Sučić na terenu
  • austrijanac
    5.8k

Sve ok, ne kazem da ti vjerujem/ne vjerujem.
    Samo nema potrebe to iznosit ovdje.

A s obzirom da su bili s tim debilima sastanku, ja ništa nebi vjerovao.
    Rukometni svijet znam bolje nego itko ovdje sigurno, te iako se čujem s Jovićem povremeno, tom liku ne vjerujem kad veli da je ponedjeljak sutra. Čovjek uzima vodu iz lidla, sponzorsku, i šalje u Plitvice i tam prodaje. Njemu sigurno ne vjerujem.
  • DiddyGuela
    3k
    Čovjek uzima vodu iz lidla, sponzorsku, i šalje u Plitvice i tam prodajeaustrijanac

:rofl: :rofl:

Prodaje vodu Plitvicama, doslovno.
  • jedan u nizu
    12.2k
    Čovjek uzima vodu iz lidla, sponzorsku, i šalje u Plitvice i tam prodaje.austrijanac

giphy.gif?cid=6c09b952nvmitf2osmqjace3iaj5x1ewsl88s0407yyebylt&ep=v1_gifs_search&rid=giphy.gif&ct=g
  • FelceAzzurro
    212

Ma 1/1 informacija, zasto ne vjerovati insajderu hazimiru i jovicu :rofl:
  • Haza
    8.7k
    Sve ok, ne kazem da ti vjerujem/ne vjerujem.
    Samo nema potrebe to iznosit ovdje.
    austrijanac

Nemam više ručnu kočnicu, nakon ovog danas nemam niti živaca, zato i idem s foruma, jer se ne mogu više kontrolirati. Dal' ima ili nema potrebe napisati to danas, da sam hladne glave rekao bi nema, sad vruće glave nemam kočnicu zato je najbolje da odem. Tebi i ekipi sve najbolje, ja se vratim kad se, ako se smirim. Nažalost, ali nitko i ništa me nemre razjebati kao Dinamo.
  • FelceAzzurro
    212

Može se voziti i bez ručne, samo kada parkiraš stavi u prvu. Sretno:up:
  • jedan u nizu
    12.2k
    Sad idem na lagani sign out.Haza

17mins later .....

Nemam više ručnu kočnicuHaza

Zar se nisi odjavio vise?
  • The Undertaker
    7k
    Ako Zajec javno priča ovo što je kolega Haza rekao, to će se brzo doznati. I što je sada problem? To što Zajec priča ili to što kolega prenosi?
  • Facke
    5.3k
    A gde su odgovorni? Gde se skrivaju? Budu nekaj rekli za javnost? Ckomiju , nit ih videti nit cujti nemres. Kolegu Hazu ne dirajte.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.