• Praskaton
    3.9k
    Ništa lakše dobijemo sve do kraja.Dosta je bilo puštanja i zajebancije idemo sad "zauprave".
    Aktiviramo Petra Bočkaja i gazimo ih
  • Sibirski plavac
    3.9k

Mene ne brinu ni Hajduk ni Rijeka.
    Najviše me brine klub iz Maksimirske 128 koji si svaku tekmu puca sam u nogu više nego bilo kakva konkurencija.
    Nepopravljivi sam optimist tako da ću i dalje vjerovati, barem dok matematike ne kaže suprotno.
    Idući vikend očekujem pobjedu Rijeke, remi Magaradi, i nadam se konačno naša pobjeda nad nekim tko nije rang Šibenika ili Gorice. :pray:
  • Imamo Dinamo
    3.9k

Uvjeren sam da je danas bila prekretnica, vidio sam Petkovica i Misica koliko im znaci, vidim da neizmjerno zale sto ne mogu igrati. Izvuci cemo jos utakmicu dvije na misice, na silu, a kad nam se njih dva vrate, uz Sucicev povratak u formu, dobivamo sve do kraja. Ademi ce nam igrat kljucnu ulogu u sljedecih par utakmica, on je nas voda, nit vodilja.

Govoris to kao da je realno da ce Hajduk ili Rijeka osvojiti toliko bodova. Nece, polako, oboje kiksaju, Hajduk vec u sljedecoj bez Livaje
  • hb1
    37
    Ne morate uopće biti optimisti da mislite da Dinamo može uzet naslov, za 2 tjedna se može situacija drastično promijeniti
  • Keyser Soze
    12.9k
    Iskreno ne kužim vas koji se čudite sasvim opravdanom histeriziranju ljudi nakon ovakve tekme i pišete neke sarkastične komentare, ljudi ovo je loše i prvenstvo nam izmiče iz ruku, probudite se, skinite roze naočale. Zar loša igra u svakom derbiju, trpanje u Koprivnici, x u Puli, trpanje danas na Maksimiru vama nisu dovoljno ozbiljni alarmi da shvatite koliko smo za kurac ove sezone?

Nekako mislim da Dinamo nema kvalitetu za pobjeđivati u serijama, SD je doveo dosta igrača od kojih se kao nekakvo pojačanje pokazao Torrente, na kolumbijakog 21-godišnjaka se potrošilo 2.1m eura, a čovjek ne igra, za Mmaeea je sve rečeno, Jan Oliveras je najavljen kao bomba od igrača s 0 minuta seniorskog nogometa, Pjaca nije ni sjena onog igrača, nema zamjene za Mišića, nema trećeg napadača, nema pravog lijevog beka, nema pravog rezervnog golmana. Dinamo se nakon onakve prošle sezone nije trebao pojačati za LP nego za HNL, to se nije napravilo zbog štednje u vjerojatno najgorem trenutku i sad imamo ovo što imamo - minus 7 za protivnikom koji nema poraza u prvenstvu i kod kojeg idemo u goste gdje se vrlo lako može zaključiti prvenstvo, a pojedinci neka ovdje i dalje pišu sarkastične komentare i čude se kako netko može išta propitkivati.
    Keyser Soze

Moj post star 4 mjeseca nakon utakmice s Osijekom koju smo izgubili 4:2 na Maksimiru, tad smo prvi put otišli na -7 od prvog mjesta. Na temi te utakmice je bilo puno komentara kako se previše histerizira i priča kako još ima 25 kola za odigrati. Sad smo i dalje na -7, a kola je ostalo još 12 tako da i dalje stojim pri ovom, kadar je limitiran, sezona je užasno pripremljena i ne vidim način kako možemo biti prvi.
  • Socrates
    134
    Do sad smo osvojili 39 bodova u 24 kola, ali ćemo u idućih 12 kola uzeti 36 :lol:

Okrenut se budućnosti i pokušati izvući neke pouke za dalje.
  • Imamo Dinamo
    3.9k
    Sljedece kolo, nije nerealno da Hajduk kiksa protiv Gorice. Rijeka nece protiv Sibenika. Mi uzmemo bodove, i vidi Boze dragi na -3 od Hajduka smo, -7 od Rijeke. Kolo iza igraju Hajduk Rijeka, daj Boze ostanu x, mi uzmemo bodove protiv Lokomotive, vidi majko mila na -1 od Hajduka i -5 od Rijeke. Samo u sljedeca 2 kola se situacija moze znatno promjeniti, nije izgubljeno nista. Imamo jos jednom igrati i protiv Rijeke i protiv Hajduka, a uz njihove ocekivane kikseve (s obzirom na dosadasnju igru), itekako smo zivi.
  • bbb medimurje
    3.7k
    stvarno ocekujete da ce dinamo dobiti u koprivnici? Na kakvim drogama ste vi?
  • marcio amoroso
    40.1k

Da, hajduk će kiksati protiv Gorice doma, a mi ćemo ovako moćni dobiti Slaven vani.
  • bbb medimurje
    3.7k
    prije ce gorica dobiti na poljudu nego mi u koprivnici
  • hardek
    4.3k
    Ako netko nakon danas vjeruje u naslov to je čista deluzija. Čak i da osvojimo na kraju, nitko pri zdravoj pameti sa uzorkom ovih utakmica i slabašnog mentaliteta ne može stvarno vjerovati u to.

Jednostavno ne postoji pokriće za to koliko god se mi lagali
  • recikaj86
    581
    kakvim drogamabbb medimurje

Mi smo samo navijači Dinama :groan:
  • Paggini
    40.1k

Ovo pišemo doslovno svako kolo hahahahahahahah
  • Imamo Dinamo
    3.9k

Da.

Nema Livaje, a vec su se jednom proslavili protiv Gorice. Itekako realno.

Ma ne pisem ovo da ce se 100% dogoditi, ali oboje ce kiksati, mi iz utrke nismo ispali, itekamo smo zivi. Poanta je samo koliko se toga u samo 2 tjedna moze promjeniti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.