• Sibirski plavac
    3.9k
    Ako se već ide u smjenu trenera, a neće se ići gledati van hnl bazena, onda nek dogovore Garciu iz Istre. Mlad trener, ima viziju i nogometno znanje, imam osjećaj da bi uz dobrog SD-a i pojačanja on nama bio ono što je Alonso zadnje 2 godine u Leverkusenu.
  • ShanKu
    1.4k
    Čitaju oni Zonu, komentare, objave, tako da vjerujem da je on bivši ako nađu novog spremnog trenera do reprezentativne pauze za tu bitku. Ipak smo im navijači i članovi top 1 prioritet
  • Eduardo
    22.8k
    Ok, makneš Fabia, koga dovesti dugoročno? Sopić mi djeluje kao tip trenera koji je idealan "vatrogasac", ali dugoročno, ne znam baš.Sibirski plavac

Ja bih rekao da ovo pitanje godinama visi nad dinamom kao crna magija - ovaj klub jednostavno ne može pronaći dugoročno rješenje na klupi, ne trpi krizu rezultata i mijenja čim dođe do iste... mislim, ozbiljno, u zadnjih 20 godina (a vjerojatno i više), koliko smo trenera promijenili, a da nijedan nije uspio povezati barem dvije kompletne sezone u nizu?

Uzmimo za primjer prvi mandat Bjelice... trajao je nešto više od godine dana, što je za dinamo gotovo pa rekord. Ipak, tu su bili specifični razlozi za razlaz koji ga izdvajaju iz tipične kategorije "vatrogasaca" pa ću ga izostaviti te etikete.

Zoran Mamić? Ok, njegovo ime donekle može stajati uz pojam "dugoročnosti", ali opet - samo iz razloga koji nisu bili čisto sportski i teško ga možemo smatrati pravim primjerom... ostali nisu vrijedni spomena.

Uglavnom, dinamo je po pitanju trenera sinonim za česte promjene, nestabilnost i nedostatak jasne vizije za budućnost.

Jasno je da nam treba trener koji će imati vremena, podršku i strpljenje da izgradi momčad koja opet može biti konkurentna i u HNL-u i u Europi, ali bojim se da Canavaro nije taj.
  • GeneralNapoleon
    1.1k
    Rekao sam da ga treba nakon Osijeka maknut i pokusat sa Sopicem na pozitivan sok dobit derbi te na tom nekom valu pokusat jahat do kraja sezone.

Uprava je odlucila stavit sve na Cannavara i zasrala je.

Po meni je sada na njima da odluce, postoje li za nas jos ikakve sanse da osvojimo naslov. Ako smatraju da postoje, onda sutra treba Sopic bit novi trener. Lik je lud mozda nesto prenese na ekipu. Ekipa je u mentalnom kurcu i Cannavaro mi ne dijeluje kao da je u stanju to izvuc.

Ako je procijena da je sve gotovo i da nema vise nade onda treba gledat na sljedecu sezonu. U tom pogledu mislim da je Cannavaro pokazao da nije dovoljno dobar trener za nas popusivsi sve kljucne tekme koje smo imali. Znaci ja bih ga smijenio svakako.

Ukoliko uprava takoder smatra da je sve gotovo bih ili doveo Kovacevica koji mi se cini kao mozda i najperspektivniji hrvatski trener pa neka uigrava vec sada za sljedecu sezonu (mozda tako cak dobijemo Slaven). Inace neka se prvo dovede novi SD, koji konacno mora biti neko ime i faktor pa neka on odluci s kojim trenerom zeli ici u sljedecu sezonu.
  • Big Daddy
    1.4k
    Jer su nas nadigrali. Imamo reprezentativce, preplacene zvijezdice, a jadni tovari nas izdominiraju na Mansimiru
  • Dinamosaur
    2k
    Strucljak
    Slusajuci njegove presice, ne mogu se oteti dojmu da se obraca nekoj "kineskoj" ekipi.
    Ljudima iz nogometno treceg razreda. Stalno nesto trebamo, moramo biti bolji, nemoj jebat.
    A mi sve gori
    Floskula za floskulom.
    Edit skoro zaboravih, bio bi mi bivsi vec u tunelu. Pa makar i deseti trener, napredka nema, nema mi smisla ovo gledat do kraja prvenstva
  • Ali
    2.5k
    Fabuo, sorry ali vodjenje utakmice ocajno !
    Ok Rile dobio crveni. Ali imas jos pola sata i plus jedan gol.
    Pa istu sekundu vadiš Kangu. Kaj ce ti on , jeli nrz ? Nije. Jeli defanzivno dobar nije....
    Vadis Kangu i ubacis Torentea, dobijes skok igraca u zadnjoj liniji, pomaknes KTC na mjesto Rileta i RPG ostaje krilo koje se vraca u pomoc zadnjoj liniji.
    Zatvoriš se i odrzus 2:1 i zivu utrku za naslov
  • DiddyGuela
    3k

Dinamu je potreban novi sustav. Pod tim mislim od akademije i trenera tamo, sportskog sektora,skauta,sportskog direktora, trenera prve momcadi, svega i svacega.

Mi na neki cudan nacin jos uvijek furamo na postavkama koje su nastale nakon lige bedaka. I to je dugo davalo razultat, međutim nogomet je evoluirao a mi kao klub na nogomet i dalje gledamo isto.

Previse je tu individualizma na svakom koraku. Tako odgajamo igrace, tako igramo i takve trenere trazimo. Ne ucimo iz gresaka.

Danasnji nogomet je nesto drugo. Klub koji okrece ovoliku lovu mora znati kako i na koji nacin radi,razvija i igra nogomet a ne da ovisi o Maricevim Francuzima, Jakirovim raketama ili kakvim god glupostima.
  • tp1997
    1k
    Bjelica, a i Jakir bi vadili igrača sa žutim kartonom, a i uveli stopera za čuvati rezultat umjesto napadača.

Bio sam optimističan kad je Fabio došao, ali sad sam uvjeren da smo doveli trenera lošijeg od oba koja smo ranije imali (a prvi sam zazivao smjenu Jakira).

Veliko je pitanje kuda ide ovaj klub, dugoročno. Zabrinut sam, i to ne samo zbog izgubljenog naslova ove godine.
  • Sibirski plavac
    3.9k
    Još dvije tekme do reprezentativne pauze. Ukoliko uzme 6 bodova i ostavi nas na prihvavtljivom minusu od konkurenata, ja bih ga ostavio do kraja sezone pa onda vidjeti što i kako.
    Ukoliko izgubi barem jednu od iduće dvije, i ostanemo na minusu od 7 i više, bodova, ja bih mu se iskreno zahvalio, i u reprezentativnoj pauzi probao naći neko novo ime. Od onih iz domaće lige, favoriti su mi Garcia i Kovačević, no s obzirom da obojica love Europu sa svojim ekipama, vjerojatno ih neće ostaviti na cjedilu i odradit će sezonu do kraja, pa će onda vidjeti kako dalje. Netko je ja mislim napisao da je Kovačević zasad odbio Osijek kako bi mogao sa Slavenom privesti sezonu kraju.
  • Guest1986
    69
    Otkaz jos veceras! Nema se tu kaj cekat! Nit ima viziju nit zna kaj radi i kaj je najgore stav mu je gori od nekih prijašnjih trenera koji su nas zivcirali. Ovaj sam ne vjeruje u naslov. Covjek stalno trazi izlike : mozda smo prerano zabili, ubio nas je crveni karton , los je teren, sudenje je bilo lose, nismo kompletni, radimo greske, svaki put neke izlike i svaki put uz kmecanje odgovori moramo raditi, moramo smanjit greske. Tako da dopeljajte Sopica koji ce razvaliti svaku bengu do kraja i doc sa stavom da cemo ovo okrenut pa cemo ili uspjet ili past muski. Jer ovo je uvreda za svakog navijaca Dinama da nas Fabio pravi budalama jer ocito je da nema pojma kaj radi
  • GeneralNapoleon
    1.1k
    Ovaj sam ne vjeruje u naslovGuest1986

Ovo se i meni sve vise cini. Kao da nije u potpunosti svijestan koliki bi debakel bio gubitak titule. Vec od samog pocetka mi se nije svidala komunikacija u vezi zaostatka. "Moramo pokusat smanjit zaostatak". Prijatelju ovisi o zivotu i smrti dal ces ih prestic a ne dal ces uspijet smanjit zaostatak. Uz to nije mu ni to poslo po ruci :lol:
  • Orc123
    10.8k
    Kakvo mijenjanje trenera sad! Ima cilj do kraja sezone da osvoji prvenstvo, ako ga ne ispuni otici ce sam i tocka.....dovest SD cim prije i slagat krizaljku za drugu sezonu! Ako nas malo posere sreca i osvojimo naslov ili ako proigramo super. Igracka krizaljka se mora pocet slagati od jucer! SD mora doci u klub cim prije!
  • Guest1986
    69
    Bravo! Upravo to. I sad ce se vidjet jel uprava ima hrabrosti priznat pogresku. Ja se uopce nebi zamarao jel bu nam to cetvrti trener u sezoni ili koji vec. Nebitno, izabrao si ga , vidis da je pogreska , ispravi je dok ima vremena i nade. Najgore je skrivat se
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.