• Orc123
    10.8k
    nisam rekao da nema pojma, ali mi govorimo o dugorocnom rjesenju za klupu Dinama. Garsija i Kovacevic igraju 100puta ljepsi nogomet nego sto ga on igrao s Rijekom i to sa duplo boljim momcadi.....
    nama ako Fabio ovo ne izvuce treba trener s iskustvom ili veliki potencijal....Sopic nije ni jedno vec je obican populista....
  • Ali
    2.5k

A kaj te smetaju petko i misic na klupi danas ?

Tko je trebao umjesto njih ?

Tko od bitnih fali : Belcar , Čavlina (G), Cordoba, Kačavenda, Kulenović, Mbuku, Mišić, Petković, Pjaca, Rog, Sučić, Torrente R ?

Kaj je trebao juniore za koje svi znaju da nece uci, pa Petko je ionako realno lider ove ekipe i puno znaci makar i sa klupe kad daje savjet
  • Sava Krpa
    425
    Napretka nema, prvenstveno nam izmice ili je već izmaklo a kod nekih vlada mišljenje da ga treba ostaviti jer eto kao to bi bio četvrti trener. To je isto da imas 36 godina i treću ozbiljnu vezu, saznas da te vara ali ćeš je svejedno ženiti jer eto glupo je da tražiš sada četvrtu i pokušaš sebi olakšati život.
  • quizzy86
    166
    Imao je moju podršku od početka, ali ovo stvarno nema smisla.. 10 utakmica je prošlo, a Dinamo se nije pomaknuo ni milimetra otkako je otišao Bjelica.. kao što njegovim dolaskom nismo skoro ništa dobili, tako nismo ni dolaskog talijanskog stručnjaka sa velikim iskustvom u Kini.. mislim ne želim upirat u Cannavara samo, zna se ko je za ovo odgovoran, ali mi IGRU nemamo i to je zabrinjavajuće!
  • Praskaton
    3.9k

Imao je i Jakir lijepi niz pa smo povjerovali da je taj.Nije.Kao ni Sopic,ni Bjelica ni Cannavaro.

Stvarno mislite da bi Sopic sad ušao kao kauboj i napravio dar mar.Ako covjek koji je prošao u nogometnom životu više nego svi ovi gore nabrojani ne može doprijeti do ekipe da se trgne i pokaže nešto na terenu kako će to onda Sopić ?

Nema smisla sad mijenjat trenera pa onda ako novi ne bude po volji SD-u ili nastavi jednako loše rezultate potrošit i njega kako god se zvao.

Remont.Provjetravanje.Od svlačionice do ureda.
  • Ali
    2.5k
    Pustit Fabia do kraja sezone. Bilo tko da sada dodje nece moci nista bitno promijeniti.
    Ako Fabio osvoji ostaje i slijedecu sezonu s razlogom.
    Ako Fabio neosvoji titulu sam ce otici a onda platis Kovacevica da povede pripreme i novu sezonu.
  • Guest1986
    69
    da ali nije isto igrati lijepi nogomet s Slavenom di nema nikakvog pritiska ili kod nas di se traze svaku tekmu pobjede. To bi bila ista prica s Jakirom , prvi poraz odustalo bi se od takve igre

moje misljenje je da bi donio tu potrebnu energiju koja nama fali. Da li je dugorocno rijesenje ja to neznam. A po meni ima smisla mijenjat trenera kad svi vidimo da Fabio nije taj. Zasto odustat od titule ako jos ima dosta bodova u igru
  • Dudu9
    1.5k
    Nažalost postao je trener dinamo samo radi populizma, veliki igrač zlatna lopta, ga budu slušali nije bitan CV, i sad vidimo zašto nije dobio priliku u Italiji, nemamo nikakvu igru nabijanje lopte od strane stopera nije ono za šta on prima 2mil godišnje
  • austrijanac
    5.9k
    Samo je potvrdio ono što se naziralo i prije.

Ovoj ekipi fali nešto, te 7 trenera to neće promjenit
  • Brusa
    2.4k
    Ako Fabio neosvoji titulu sam ce oticiAli

Zašto misliš da bi sam otišao? To je rekao ili mu ističe ugovor ili što?
  • ŽacZgb
    139
    Nama nije problem u treneru. Možemo raspravljati o zamjenama danas i odlukama,ali mi na terenu izgledamo isto pod 3 trenera.
    Kad bi i mijenjali Kovačević bi bio dobar izbor,ali on ostaje u SB do ljeta,a mi kad bi išli u smjenu trebamo trenera sad.
    Sopić je onda logična opcija,naš čovjek,navija za Dinamo… Samo ne znam kak bi on prošao u Dinamu sa svojim metodama i da li je pravi čovjek za posao koji nas čeka na ljeto. Iskreno ne znam ni da li je Cannavaro taj,pa ak u klubu razmatraju smjenu,nek požure.
  • Ali
    2.5k

A zasto miskis da nece sam otici ?
    Pa nije on Bjelica da ce cekat otpremninu ?

Covjek je sam rekao nakon sto su smijenili Marica da s obzirom da ga je Maric doveo i on daje mandat na raspolaganje upravi.

Mozda nije najbolji takticar i ima izazova sa motiviranjem preplacenih stopera , ali je iznad svega gospodin.

A i nije naodmet napomenuti da je godisnju gazu u kini imao cca 12 mila € , pa mu sigurno nece biti motiv par stotica tisuca eura pa da cega da ga smjene itd.
  • El Madrigal
    168
    Teške teme, klub će ispasti neozbiljan ako potjera Cannavara, ali možda postoji netko tko bi ipak promijenio stanje u momčadi i zaredao 5-6 pobjeda. Ovi koji su za smjenu, ali pod uvjetom da dođe prvo SD i da se gleda dugoročno, mislim da niste u pravu, jer sad treba neka ho-ruk opcija koja će moći promijeniti učmalu momčad, odnosno skup pojedinaca. A onda do kraja 4. mjeseca dovesti SD a i pripremati teren za ljeto i novi početak.
    Ja se bojim da ekipa koja je tu duže od godinu dana (igrači) jednostavno bojkotira novu upravu. Jer, drugog objašnjenja nema. Ne prihvaćaju novi poredak i misle da su iznad kluba. Biraju tekme, uzimaju pare i ne žele. Nitko o tome ne priča, ali nije to samo teorija zavjere, ima tu istine. To su : Ademi, Petković, Rile, Mišić, Ktc, Zagorac, Baturina, Perić, Nevistić. Sučića boli briga, on je ionako igrač Intera i čuva se za Svjetsko klupsko prvenstvo. Cordoba, Mbuku, nisu ni za šta. Franjić i Rog na posudbi, skloni ozljedama...
    Što u takvoj situaciji može bilo koji trener?
    Ja bih volio da dođe netko i "razbuca" ekipu, ali tko?
  • miro
    5.9k
    dečko iz Napulja će ostavit 2 milje ojra, how yes no, znaš ti kolko košta čupa u Istambulu
  • The Undertaker
    7k
    Ako Bjelica nije uspio promjeniti ništa u kratko vrijeme, neće ni nitko drugi. Danas su igrali mahom "domaći " igrači pa je opet debakl i od igre i od rezultata. Standardizirati i ekipu i formaciju dok god ima teoretske šanse za titulu pa što bude.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.