• ShanKu
    1.4k
    Oke, imam dobre živce kaj se tiče nogometa, jer smatram da treba dat podršku svim igračima i trenerima i kad gube ili remiziraju (isti krc). Ali sad je prekipjelo! Hoću četvrtog trenera Hrvata ili stranca trenera kojem je Dinamo najlošiji klub ili bar među lošijim klubovima u karijeri. Ciao u Italiju, grande
  • San Lorenzo
    18.7k

Zašto čekati sutra?
  • Nolifer
    9.8k

To se i ja pitam kolega. Lika očito bolikurčina za Dinamo
  • Sibirski plavac
    3.9k
    Ok, makneš Fabia, koga dovesti dugoročno? Sopić mi djeluje kao tip trenera koji je idealan "vatrogasac", ali dugoročno, ne znam baš.
  • Blueshadow86
    2.7k
    Ne vodi ovo ničemu.
    Igra nam užas. Igra nam je mlitava, mlohava, bezidejna i dosadna. Ama baš nikakvi pomaci se ne vide. Njemu Sandro Perković dirigira i govori šta i kako treba. Dalje se ne mora više ništa komentirati.
  • Droljo
    12.9k
    Naj bolje da opet trenera promijenimo. Četvrta sreća. Niste normal
  • San Lorenzo
    18.7k
    Ok, makneš Fabia, koga dovesti dugoročno? Sopić mi djeluje kao tip trenera koji je idealan "vatrogasac", ali dugoročno, ne znam bašSibirski plavac

Prije par godina je Čačke doveden samo do kraja sezone, točnije na pet kola...naći trenera koji je voljan uskočiti samo do kraja sezone, a onda nek novi sd pregovara što i kako dalje.
    S ovim tipom na klupi ja ne vidim scenarij po kojem mi pobjeđujemo u Koprivnici idući tjedan.
  • Teofil Kateran
    2k
    imamo 3 puta skuplje i bolje igrace od ostatka lige, a dobili smo 1 od zadnjih 10…Big Daddy

Sve to stoji, trebali bi s ovim kadrom biti daleko prvi, ali to i dalje nije odgovor na moje pitanje. Prvi dajem kritiku Fabiju jer se nažalost počeo lagano gubit, ali zanima me tvoj argument kako je Gattuso danas taktički nadmudrio Cannavara? S čime?
  • Droljo
    12.9k
    ...naći trenera koji je voljan uskočiti samo do kraja sezoneSan Lorenzo

I šta si dobio sa time osim otpremnine treneru?
  • ShanKu
    1.4k
    Tko bu im svima isplačal sve te odštete, to mi je jasno.. Nijedan ne bu rekal: ne znam odradit posal trenera, odem :sweat:
  • Markelo
    3.2k
    Pa barem treba probat još izvući ovu sezonu. Dobra stvar je da je konkurencija jadna i da će još kiksat. Talijan nas ne može pokrenut to je očito, probaj sa nekim drugim pa šta bude. Ovako samo gledamo kako idemo u provaliju
  • San Lorenzo
    18.7k

Šansu da 12 kola prije kraja nešto na pozitivni šok pokušaš okrenuti.
    Na zimsku pauzu smo otišli sa -7, igrači su se sa praznika vratili prije nekih 40 dana, mi i dalje visimo na -7...u kupu smo ispali jednu rundu nakon runde u kojoj smo na 10 minuta bili od povjesne blamaže od trećeligaša...doveli smo trenera koji nije ama baš ništa bolji od dvojice koja su već popili otkaze, tako da ne vidim razlog za glumatanje nekog kontinuiteta sa trenerom koji nije imao reference da bi postao, niti ima reference da bi ostao trener Dinama.
  • Jay
    698
    Nista od njega mi nismo dobili, apsolutno nista.
    Nisam za promjene trenera svako malo i zelim docekati nekoga tko ce sjesti na nasu klupu i tamo ostati 5 godina, ali Fabio nije taj.
    Sad udara po temeljima, igraci grijese. Stari moj kakvu ekipu ima Slaven pa igra, mi cijelu sezonu sezonu od svakog trenera slusamo kako nemamo srece, moramo bolje, nedostaju nam igraci. U meduvremenu se Rijeka nakon odlaska prvotimaca poslozi u roku dva tjedna, u igri Istre se vidi trenerov potpis. Bilo bi super da zareda sad s pobjedama i ode na ljeto, ali kako kad ni sam ne zna sto zeli.

Perkovica maknuti pod hitno, svaki trener radi apsolutno iste greske i postalo je jasno odavno da se previse petlja.
  • Blueshadow86
    2.7k
    Bio sam prije apsolutni protivnik Sopića, ali on mi pada na pamet da bi jedini mogao nešto iskemijati do kraja. Poznaje ligu u dušu, poznaje naše igrače, ima općenito neke kvalitete u njemu, a i vjerujem da nije skup.
    Tu je u Zagrebu i sve bi išlo brzinski, dogovorili bi se za 5 minuta.
    Ok mi je Cannavaro u globalu, ali očito je da ovo ne ide.
  • ElDorado
    2.3k
    Mislim da po njegovoj izjavi danas ak ne bude prvak, a iskreno sanse su nam nikakve, u ljeto brisaona. Pomaka fakat nikakvog. Vise ti nije jasno jesu igraci ili treneri ili oboje. Al momcad koja Rijeci nemre sansu napravit nama zabije dva komada i par prilika je neshvatljivo. A kako je Livaja izvrtio naseg 16 milja ‘dragulja’ je sramotno. Mozes sjest i plakat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.