• Noel
    9k

Ajde vi više i ta konferencijska liga i intertoto kup. Gadi mi se to da stoji uz spomen Dinama.
  • Sibirski plavac
    3.9k
    Samoprozvani navijači Dinama a ustvari Tattaljupci sigurno se neće učlaniti, a za ostale prave navijače Dinama ćemo vidjeti...
  • dmil
    521
    ocito da odobrava priopcenja sa zakasnjenjem koja nije ni procitao sudeci po gramatickim greskama
  • Dinamo-SB
    161
    Evo ono sto me enormno,ali enormno ljuti više od ičega da nama gosti s juga OPET uspiju unjeti milijun baklji. Osjecam se jadnije i poniženije zbog toga nego zbog rezultata. Tko je odgovoran za to?
    Tko je odgovoran za stanje travnjaka protiv Osijeka? Taj dio još nismo saznali. I da, "tko je odgovoran za to" ne znaci da netko treba dobit otkaz ili nesto,nego da se treba defintivno nesto promjeniti ili popraviti. Ista je stvar s rezultatskom krizom i transfer politikom ove sezone. Linija odgovornosti u Dinamu uopce kao i da ne postoji.
  • jedan u nizu
    12.2k
    Danas se postavlja nekoliko pitanja vezano za navijace i njihovu sigurnost:

1. Broj gostujucih navijaca
    Pouzdano znam da ih je doslo vise nego inace, i da su im na licu mjesta prodavane karte. Isli su sa namjerom da naprave pritisak da udu jer su i ovako najavljivali nerede, pa ih policija nije htjela ostaviti na parkingu.
    Nije mi jasno kako je 2000 ljudi doslo do stadiona.
    Nas na svakom gostovanje skidaju kod naplatnih i tamo nam pregledavaju karte, pogotovo na Dugopolju. Kako je onda moguce da se njih ne provjeri i da ih se pusti 800 vise u blizinu stadiona?

2.Unos pirotehnike
    Dakle, onni transparentom najave ruganje sa bakljama jer unaprijed znaju da ce unijet cijeli vojno skladiste. Rugaju se time sto im drugi sudionici utakmice (a nisu gostujuci navijaci) unesu to na tribinu.
    Sada su sa ovim gadanjem zapada valjda pokazali svakome da nisu zasluzili niti 1200 karata.

3. Ogradnja sektora juga
    Nadam se da ce se jug za novu sezonu ograditi kako treba, Ne nekim brzim ograma iz pevexa nego pravi ogradeni dio, sa mrezama koje vise (nije problem postaviti stupove ispred juga i objesiti mreze).
    Da ce se rijesiti sve 'inspekcije' i da ce se to napraviti u skladu sa zakonom da nema vise jebanja.
    Nakon toga vjerovatno nece biti moguce samo tako pustiti 800 tovara vise jer eto, dosli su na ho-ruk

4.Izlaz sa stadiona
    Nakon utakmice se navijaci nisu pustili da se spuste stepenicama od sjevera prema zapadu. Nisi mogao proci onuda, iz ne znam kojih razloga?!?! A istovremeno promet Maksimirskom se odvijao nesmetano.
    Ne znam kako mozes navijace preusmjeriti na Maksimirski, gdje imas par metara nogostupa, a istovremeno pustiti promet automobila tamo.
    Tovarim dopustaju nezakonski ulazak na stadion, a nama brane da normalno izademo sa tribine.
    Nadam se da necu biti jedini koji ce ovo spomenuti i da se moze vrsiti pritisak na policiju koja radi gamadi zakida navijace dinama, a njima popusta jer eto najavljuju nerede i to preko predsjednika kluba.
    Sto da Zajec kaze pustite nam vise karata jer se mogu dogoditi novi neredi, za kakve je Hajduk vec bio odgovaran? Pritisak bi bio toliki da bi se zahtijevala ostavka Zajeca.
  • FelceAzzurro
    212

Zaposli se ko zaštitar pa neće biti problema, dobra je dnevnica i mozes dirati tovare po jajima. Mozda se onda manje jadnije budes osjecao osjecati.
  • Haza
    8.7k
    Jel postoji danas jedan navijač Dinama koji je ponosan na igru Dinama ove sezone (iako vidim neke na Forumu), koji danas vide išta pozitivno oko Dinama u globalu. Jasno je da smo popušili naslov, i da ćemo vjerojatno biti treći što je povijesna sramota obzirom da imamo duplo veći proračun od tovara i 5 puta veći od Rijeke.
    3 crvena i autogol u zadnja dva derbija, postali smo šaka jada, nemam bolji opis. Potpuni potop na svim razinama, a ovdje vidim oportunista koji vide danas nešto pozitivno (još najbolje da se igrači nisu trudili danas). Mene je sram kako smo igrali (nismo pokazali ništa danas, potpuno promašena formacija i stihija), sram me ponašanja igrača (nije gospodski od Mišića šamar opaliti igraču kojeg smo skoro ubili 10 min prije), trener nam je talijanska komedija, Zeke koji je maskota i to je ok svima (iako je Zeko javno rekao da je glavni odgovorni, a ne zna dvije rečenice spojiti ako mu ih Sanjin ne napiše, a okolo po gradu priča da će smijeniti na ljeto cijelu Upravu)...nismo niti u jednom segmentu igre danas bili bolji od Hajduka, i to nakon što su nas dva puta ove sezone već dobili...
    Nije sramota da te Kekova Rijeka ili Dambrauskasov Hajduk mazne, ali ovi novi ljudi oko kluba, nisu u stanju 4 tekme doma dobiti Hajduk, nisu u stanju dobiti Rijeku, Osijek jedino nas može dobiti.
    Do sada sam se trudio biti smiren, pozivao sam na pozitivu, sad je jasno da smo propali kao žeton...i nemojte mi ništa odgovarati, ne zanima me više ni Forum, idem na hlađenje...
    Za kraj, danas je sramota i da nismo mogli niti napuniti stadion, u utakmici sezone...
  • Carrasco
    5.4k
    nije gospodski od Mišića šamar opaliti igraču kojeg smo skoro ubili 10 min prije)Haza

Ma da, gospodski bi bilo da mu je popušio kurac kad se zaletio prema njemu
  • ŽacZgb
    139
    Zanima me broj godišnjaka dogodine..

Ispalo se 2004/05 u ligu za bedaka,pa je Kuže posložio ekipu na ljeto i dolazilo se na stadion. Gubitak naslova ne znači automatski prazne tribine iduću sezonu.
  • db-izbjeglica
    16.7k
    Klub treba investirati u par peseka istreniranih za traženje pirotehnike i nek pronjuškaju svako magare prilikom ulaska na jug :lol:
  • Teofil Kateran
    2k
    (nije gospodski od Mišića šamar opaliti igraču kojeg smo skoro ubili 10 min prije)Haza

Slažem se sa cijelim tvojim postom osim ovog. Mišić je pokazao tim šamarom više borbenosti od nekih na terenu. U derbijima nemamo šta glumit gospodu. Lučić se zalijeće prema našoj klupi i hvala Bogu da je dobio šamar iako se ono baš ni ne može nazvati nekim šamarom.

Skoro smo ga ubili 10 minuta prije, to se nažalost u nogometu događa, i Galešić je za to sankcioniran izravnim crvenim kartonom kao što je i trebao biti. Tu je trebala biti gotova priča.

Ali neće se nitko zalijetati usred Maksimira na Dinamovu klupu.
  • Bruh
    1k
    Kaj broj godišnjaka... pa više će ljudi pratit kad lovimo titulu neg kad osvajamo svake godine. Bit će isti il veći.
  • Blueshadow86
    2.7k
    sram me ponašanja igrača (nije gospodski od Mišića šamar opaliti igraču kojeg smo skoro ubili 10 min prije)Haza

Ti očito ne znaš protiv koga smo mi igrali i s kakvom mi žgadijom općenito imamo posla.
    U našem dvorištu da onako leti prema našoj klupi?? Dobro je i prošao!
    I pun mi je racku više to spominjanje gospoštine!
  • austrijanac
    5.9k
    a okolo po gradu priča da će smijeniti na ljeto cijelu UpravuHaza

:rofl:
    Ajde hranite trolove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.