• Pacho
    269

Bolje se osramotiti u LP nakon sto si doma prvak nego ni ne igrati istu. I kako je tocno 2017 gora od ovoga ako se nesto drasticno ne promjeni u zadnjih 12 kola?
  • Olmic
    4.1k
    jedan od rijetkih kaj valjda radis nesto..
  • Pacho
    269

Je li sadasnja uprava zasluzna za tih 80M?
  • db-izbjeglica
    16.7k
    rezultatski u HNL-u osim rjekinog naslova ovo je najgori Dinamo u zadnjih 20 godina.Pa i dok je rijeka osvojila naslov smo bolje igraliCif

Sezona 2016/17 je po bodovnom učinku druga ili treća najbolja dinamova sezona od kad je lige 10. Dinamo je te sezone osvojio 86 bodova, rekord je 92 boda!

Dinamo iz ove sezone teoretski, taman da dobiju sve utakmice do kraja sezone, ne može imati više od 75 bodova.
  • DrawTube
    6.3k
    prosjek iduće sezone će biti viši nego ove.
  • Cif
    285
    Koja je Sanjinova uloga u klubu??
  • Enco
    110
    Valja li išta u sportskom sektoru?
    Najvažniji sektor u klubu pun Mamicevih isprdaka i Maricevih stručnjaka.
    Mnogi ovdje zazivaju juniore pa i to je desna ruka Marka Marica, Ivo Milić sje...
    Treći , s osam bodova zaostatka.
    Bitno da je Banovicu sapuno i svog šogora instalirao za trenera juniora .

Trenutno stanje :
    Seniori treći, ispali iz kupa.
    Juniori treći, ispali iz kupa.
    Kadeti prvi, kup prošli.
    Pioniri drugi, ispali iz kupa.

Pa do kada više gospodo,da li je Marko Marić jedini problem?
  • Cif
    285
    je u sportskoj politici kluba.A tebi ako je dobar trener navijaj da ostane.Za ono kaj ja mislim da klub mora napraviti nema mjesta za njega
  • fatalerror
    13
    Mi smo pustili oba trofeja ove sezone za stadion, nema druge! Cijela sezona je previše nevjerojatno loša u ovakvoj konkurenciji doma
  • Cif
    285
    nije jedini ali je jedan od problema bio
  • JMastermind
    451
    Baš me zanima ko će kupit godišnju nakon ovakve sezone.Noel

Ja, prvi put u životu. Sve to ima svoje.
  • mrgud
    331
    Sada će tražiti SD 3 mjeseca i kada budu već knap sa vremenom biti će v.d. SD je Ivo Milić
  • Noel
    9k

A ja neću, prvi put nakon dugo u životu.
  • Crni86
    8.5k
    Odigramo 2:2 s tovarima uz 2 igraca manje, vodimo dva puta tekmu i ekipa tu pise da upravu treba smjenit. Pa majku vam konacno da smo nesto odigrali. Nismo mi titulu doveli pod upitnik danas, neg protiv osijeka, slavena, gorice, istre itd. Pisite to tad, a ne danas.

Kadar je takav kakav je, ruku na srce los je. Onaj koji je tolko dugo cuvao marica treba otic. Kako god da se zove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.