• Teofil Kateran
    2k
    Danas Nevistić za apsolutno ništa nije kriv. Volio bih da dobije više samopouzdanja u igri nogom i da u nekim situacijama ima bolji pregled igre pa da ne ispucava.

Što se tiče izlaska sa crte, čini mi se da se lagano popravlja, sada se tu njemu zamjera što je boksao, ali donedavno imam dojam da uopće ne bi izašao na tu loptu, tako da vidim neki napredak što se tog segmenta tiče.
  • Zg123
    1.3k
    pa to je i viknuo, jako dobro se culo u prijenosu…
  • miro
    5.9k
    Nijedan gol nije njegov ALI koliko on nesigurnosti unosi u cijelu ekipu...ne znam, ja bih čak probao s Čavlinom
  • jedan u nizu
    12.2k
    Gledam i gledam te golove i ne mogu se oteti dojmu ja je pola svakog gola Nevisticevo krivo postavljanje i lijenost.

Prvi gol.
    Ja ne znam sto je ocekivao gdje ce lopta ici. Loptu je 'trebao' udariti hajdukov igrac, ali nije i milisekundu kasnije je udatrio Franjic i to u maniri najvecih golgetera.
    Putanja lopte bi trebala biti ista kao i da ju je udario hajdukov igrac, a Nevistic pliva u praznom.
    Nije da je Franjic skrenuo loptu u totalno drugom smjeru, ili da ju je udario dvije sekunde kasnije.
    Ne, lopta bi bila upucena u milisekundu u valjda jako slicnoj putanji, a on se baci kao da promijenila smjer totalno.

Drugi gol.
    Ovo nije eruogol Krovinovica. To je lijepi gol glavom ali nimalo neobranjiv. Nije upucen sa pola metra razlike da golman ne stigne reagirati. Upucen je iz ipak malo vece udaljenosti i jos nije nabijena lopta koja je isla brzo i pravocrtno.
    Sto radi Nevistic?
    Stoji na golu i gleda loptu. Inace stajao je na sredini gola i bez ikakvih problema se moze baciti i dohvatiti stativu. Moje misljenje je da je ovo itekako obranjivo. A Nevistic u ovom slucaju ima refleks mrtve krave i ne zeli niti pokusati spasiti loptu.

Za ovu sezonu bih najvise krivio golmane, a ne obranu.
    Obrana nam je uvijek kiksala, ali smo imali golmane da to sprijecava.
    Pa koliko puta nas je Livakovic spasavao sa skidanjem zicera kada bi obrana zakazala.
    Ali kada imas golmana dobrog onda nije naglasak na obrani.
    A kada imas nesigurnog i loseg golmana, onda i losa obrana izgleda jos losije.
    Uostalom, golman bi digao samopuzadnje obrani cak i nakon njihovog kiksa. Ovako obrana kiksa, golman kiksa i oboma padne samopuzdanje.
    Nije da tu branim obranu, ali mislim da je ove godine racunica sjebana jer nemamo nimalo sigurnog golmana.

Super Nevistic obrani zicera tu i tamo, ali kao sto je netko rekao, to mu je posao. Posao je da brani cijelu utakmicu dobro, a ne da skine zicer i onda nakon toga gleda loptu kako ulazi u gol i ne napregne niti dva misica.
  • Ijayi Atiemwen
    2k
    Gol Krovinovića je branjiv, ili barem pokušat ga obranit, a on je takve udarce i branio. https://youtu.be/q0FAmxDzZKg?si=9n07st_BdcEvj78L 0:45, usporedite s Krovinevićevim golom i to je slična pozicija. Govorim cijelo vrijeme da to nije ni sjena onog dečka s proljeća i da su nam golmani branili kako treba ove sezone, nebi uopće pričali o smjeni trenera, uprave, itd…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.