• Orc123
    10.8k
    nadam se da taj klaun nikad nece voditi Dinamo! Ako imamo i malo mozga Sopic nikad nece prismrditi klupi Dinama!
  • masacusec
    4.7k
    Ma mislio sam u smislu kupa, ako ne budemo prvaci.Mandelinho

Ma osvojit ćemo i kup ako treba.
  • Paggini
    39.8k
    taj klaunOrc123

Malo poštovanja prema čovjeku koji voli i navija za ovaj klub, a s obzirom koliko ga često vidim na utakmicama, rekao bih da je cesci posjetitelj Maksa od tebe

Mozemo pricat jel on trener za Dinamo ili ne, ali vrijeđati ga je nepotrebno
  • Izet Hajrović
    4.2k
    Nemam problem s tim da dođe Sopić ako je to izbor novog SD-a. Poanta svega, trenera se ne smije dirati bez novog SD-a.

Samo, što se tiče Sopića, ja tu vidim jedan drugi problem. Sadašnji direktor komunikacija prije dolaska Bjelice iznosi javno kako ne želimo "HNL rotacijske trenere" što se nedvosmisleno odnosilo na Sopića i ostale koji su se tada spominjali. Kako će taj direktor komunikacija Sopića pogledati u oči s kojim bi, pretpostavljam, prema opisu posla trebao surađivati?
  • Neron53
    1.3k

Bas....mi smo ove godine stvorili vec 3 nova "rotacijska" hnl trenera....a sezona se tek zahuktava :)
  • gaTeDZG
    322
    Sveti mučeniče Fabijane, i nama isprosi potrebnu jakost i srčanost, da se odlučno borimo i da svladamo paklene vlasti, koje nastoje da se nebeskom Gospodinu iznevjerimo. Ti si se na osobiti način brinuo za bolesne i siromahe; i mi smo, sveti Oče, siromasi i bolesni u duši, pa te ponizno molimo, uteci se Isusu za sve nas, da nas blagom svojim obogati i da nam izliječi rane duše i tijela, da ga pod tvojim okriljem uzmognemo vjerno služiti i tako doći do nebeskog kraljevstva, kojega si ti zaslužio odličnom svetošću i krvlju svojom. Amen.
  • Orc123
    10.8k
    a sta je klaun? Koja je definicija klauna?
    Klaun je umjetnik čija je umjetnost potaknuti gledatelje na razmišljanje, na čuđenje ili nasmijati ih....
    Sad pogledaj ti i svi ostali njegove javne istupe, najave utakmica, intervjue pa mi reci da za njega ne vrijedi ova gore definicija!
    Nista osobno protiv covjeka ali ako su mu Glavne kvalifikacije to da mu se svaki intervju svodi na sarkazam, ironiju i populisticke fore onda je trener taman za Dinamo. To sto je Dinamovac, njemu svaka cast i to postujem ali njegove trenerske kvačitete nisu na razini Dinama.
    Nisam ga nazvao nikakvim pogrdnim imenima i vrijeđao covjeka na osobnoj razini!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.