• Danko
    1.5k
    Ukratko, Cannavaro je dobio obećanje kako ga nitko neće smijeniti do kraja sezone (još 13 kola!) kako bi imao potpuni mir za svoje metode rada. Naravno, jasno mu je rečeno kako je naslov prvaka prioritet ili će biti bivši!Sibirski plavac

Interesantno, znači da i pobijedimo sve do kraja uz lepršavu igru , fabio će dobit otkaz pošto više ne ovisimo sami o sebi...
  • Dragon1Warrior123
    3.9k
    Ljudi, imam revolucionarnu ideju. Što ako, hear me out, umjesto da mijenjamo trenera svaka dva mjeseca, damo treneru šansu da uigra neki k i da izgradi ekipu...

Bjelica je očito maknut iz nenogometnih razloga i došao je već toksičan u klub, a Jakir je imao sezonu cijelu i dva prijelazna roka/pripreme da se izvuče... Dajmo isto i Cannevaru i možda neki kurac bude i bilo od nas nagodinu...
  • Sajla
    7.5k
    I nije mi jasna ideja, ako si maknuo SD-a jer ti njegova vizija nije prihvatljiva, da i dalje guras njegove ideje.i more je plavo

znači, bolje je potjerati sadašnjeg trenera, isplatiti mu otpremninu, dovesti Sopića ili nekog trećeg i nadati se da će se on uklapati u planove novog SD? ili staviti Perkovića da vodi ekipu? :scream:

ne treba apsolutno ništa dirati (osim ako bude nekih suludih incidentnih situacija preko kojih se ne može prijeći) dok novi glavni čovjek zadužen za sportska pitanja ne uskoči u sedlo i snimi situaciju. nadam se da to nećemo još dugo čekati.
  • Keyser Soze
    12.8k
    Naravno, jasno mu je rečeno kako je naslov prvaka prioritet ili će biti bivši!Sibirski plavac

Ovo mi nema smisla, zašto ga ne bi ostavili na klupi u slučaju neosvajanja prvenstva? Čovjek je došao u teškom trenutku, a piše tu da radi odlično i da to mora doći na naplatu. Ako ne dođe ove sezone, zašto ne bi iduće?
  • Neron53
    1.3k

Poslusao sam te i otisao do Maksimira...kazu da ce sve u nedjelju biti u najboljem redu: sustav, sastav, voljni moment....
  • El Madrigal
    152
    Smatram da je smjena nešto najgluplje ikad. Nismo zaslužili trofej, treba se s time pomiriti. Što bi Sopić napravio? Koje su njegove reference? To što je "divljak"? Koga potjerati od igrača na tribinu, a koga uvesti u prvih 11 da dinamo bude bolji? Koga potjerati na tribinu a da ga to trgne. Igracima je jedino bitna plaća, a sve drugo je prolazno. Igrači znaju da nitko nece poslati Batija, Ademija, Sučića (iako bih njega prvoga, jer nije više igrac dinama i boli ga tuki), Pjacu, Mmaea, Thea, Ristu, Petka, Mišića na tribine, a uvesti Jakirovića, Mikića, Šuntu, Vrbančića, Kačavendu, Belinha, Varelu, Majica.... teško je sada išta učiniti, osim velikog remonta na ljeto.
    Ako dinamo ne pobjedi Hajduk, onda je i onih 30% šanse da budemo prvaci propalo. Što u tom trenutku može bilo koji trener na svijetu?
    Isto tako znam, ako ne budemo prvi, odemo u Konferenciju. Trošak za plaće igrača ne golem Uato osim Baturine i Sučića treba prodati još neke, koji su teret na proračunu, a ne doprinose nikako, a nekima ne produžiti ugovore. Onda s našim mladim dečkima i ponekim pojačanjem ( tko će htjeti doći ako igramo konferencijsku?), na primjer Fruk, Grgić, Belcar... i senatorima - Petko, Pjaca, Mišića osvojiti naslov i novu LP nagodinu.
  • austrijanac
    5.8k
    Od kad sportklub shvacamo ozbiljno...
  • masacusec
    4.6k
    Brijem da će prije ili poslije sopić doći za kormilo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.