• Droljo
    12.8k
    Možda bi četvrti nešto promijenio? Kako da ne bi.kadsemasazatalasa

Danas da dođe sopić u nedjelju gazimo tovare 4:0 uz dva gola petkovića, mišić dva sa 30 metara (jer su se oba čudesno oporavila kad je došel trener sa velikim T) sučić pretrči 15 kilometara kao i ademi, baturina se vraća u obranu, mmaee bez greške odnese sve duele na savršenom tepihu kojeg smo nekad zvali travnjak.
  • i more je plavo
    1.2k
    Odučite se.don

Ja odlucio.
    Pa sto se onda nije dalo Bjelici i njega se pricekalo?
    Sto nismo jos malo Marica pricekali?

Tesko je od kiselog zelja kolac napraviti, ali ima drugih jela koja bi bila dobra s tim zeljem.
  • i more je plavo
    1.2k
    Cannavaro je samo jos jedan biser, srecom bivseg sportskog direktora.

I nije mi jasna ideja, ako si maknuo SD-a jer ti njegova vizija nije prihvatljiva, da i dalje guras njegove ideje.
  • Teofil Kateran
    1.8k
    Pošto vidim da se masovno zaziva Sopić nakon ova dva poraza zanima me jel može netko malo konstruktivnije objasnit što bi nam to Sopić sada donio osim "pozitivnog šoka"? Po čemu je bolji trener od Cannavara? Po čemu bi trebali očekivati da bi Sopić trebao imati bolje rezultate od Jakirovića i Bjelice?

Ili to drobite bez veze jer ste vidjeli od nekog drugog pa vam se učinilo fora.

Evo ja sad pitam, što bi to Sopić donio? Kako bi unaprijedio našu igru? Pozitivni šok ne smatram baš nekim argumentom ovdje. Koje su to silne prednosti Željka Sopića koji je ovdje opjevan kao najbolji trener svijeta?

Još samo da nadodam da bi u slučaju dolaska Sopića trebala biti plaćena i treća otpremnina ove sezone pa me isto tako zanima je li vam i to logičan potez i smatrate li da bi Sopić bio upgrade na Cannavara koji je vrijedan tih novaca i ako da zašto?
  • Jurki
    15.9k
    Još samo da nadodam da bi u slučaju dolaska Sopića trebala biti plaćena i treća otpremnina ove sezone pa me isto tako zanima je li vam i to logičan potez i smatrate li da bi Sopić bio upgrade na Cannavara koji je vrijedan tih novaca i ako da zašto?Teofil Kateran

Ne da nema smisla dovoditi Sopica nego je uopce glupo razmisljati 13 kola prije kraja prvenstva o smjeni trenera.
    Ak vec kaj treba mijenjati.. ja bi dopelal u klub psihologa..
    O trecoj otpremnini koju bi platili ... strava i uzas.
  • SAS1987
    16.3k
    Svatko tko je ikad vodio team veći od par ljudi zna koliko je teško preuzeti team koji ima probleme sa karakterom i motivacijom. Napravis najbolje poteze al ak te ljudi ne sljede možeš se je*ati.
  • Cif
    246
    treba mijenjati team jer im je očito predobro
  • Jurki
    15.9k
    potpis.. ima mozda 6-7 igraca koje bi ostavil.. ostalo razjuriti sljedece jutro nakon zadnjeg kola.
  • Cif
    246
    živa istina.Baš tak 6 do 7.Uključujući sve naše napadače
  • Sibirski plavac
    3.8k
    Sportklub:

"Iz krugova bliskih čelnicima Dinama te treneru Cannavaru doznajemo kako talijanski stručnjak ima punu podršku te kako nikome ne pada na pamet da ga do kraja sezoni – smjeni. Kako doznajemo tri su razloga za to:

PRVO

Usprkos posljednjim porazima u prvenstvu i kupu u klubu nema panike, kaže naš izvor. Svi u klubu su svjesni da Cannavaro radi odličan posao na treninzima, ali su mu problem stvorile ozljede nekih važnih igrača te je uz to i sreća okrenula leđa. Ukratko, ponekad se čini da je igra dobra, ali lopta ne želi u gol i svi se nadaju kako će se to vratiti već u nedjeljnom derbiju protiv Hajduka te u utakmicama HNL-a nakon toga (Slaven, Lokomotiva, Varaždin, Istra…). Svi u klubu su uvjereni kako će ljestvica HNL-a po Dinamo puno bolje izgledati za pet kola te da će se razlika Rijeke i Hajduka otopiti.

DRUGO

Izjava trenera Cannavara uoči derbija s Hajdukom sve govori.

„Bit će to teška utakmica, protiv teškog protivnika. Trebamo reakciju, trebamo promijeniti dinamiku i pokazati tko smo. Moramo biti muškarci. Inače kad pričam s igračima, pričam s njima kao muškarac. Trebamo reakciju, moramo pokazati tko smo.”

Svi u klubu govore kako se ovako kvalitetno nikada nije radilo u klubu u noviteti koje je uveo Cannavaro kad-tad će doći na naplatu.

Ukratko, Cannavaro je dobio obećanje kako ga nitko neće smijeniti do kraja sezone (još 13 kola!) kako bi imao potpuni mir za svoje metode rada. Naravno, jasno mu je rečeno kako je naslov prvaka prioritet ili će biti bivši!

TREĆE

Priče oko navodnog dolaska Želja Sopića na klupu Dinama u klubu neki smatraju neozbiljnima i zbog medijskih napisa te pritiska naši izbori govore kako se o toj opciji „nikada nije razgovaralo.“ Stoga su treneru Cannavaru jasno dali do znanja kako ima punu podršku Uprave GNK Dinamo koja je nedavno donijela odluku da Marko Marić više nije sportski direktor. Naime, Marić je doveo Cannavara u klub i ostao je dojam kako je izgubio podršku pa se pojavila glasina oko Sopića koja je unijela nemir u svlačionicu. No, sada je to završena priča i svi su uvjereni kako dolaze bolji dani za Modre."
  • ŽacZgb
    111
    Osobno ne bi trenera mijenjao jer smo ih promijenili previše za ovu sezonu,a očito je nakon svih smjena nije trener problem.

Možda se može reći za Cannavara da je neiskusan,ali to nije Jakirović,a još manje Bjelica,pa su svi ove sezone tu negdje u par deka kaj se HNL-a tiče.

Igrači su ti koji bez obzira na individualnu kvalitetu u nekim momentima na terenu izgledaju ko da se vide prvi put. Nema kemije,nema zajedništva… Jučer kod starta na Pjaci mi je glavom prošao Dilaver koji bi onog Tuia čopio za dres i dignuo ga u zrak.

Jel bi dolazak Sopića okrenuo neke stvari? Ne znam. Izgleda mi kao “najopasniji” ak se na hrpi gledaju Cannavaro,Bjelica,Jakir i on. Stav ima,sve 5. Samo je jedno u 3 ujutro poslati na trening igrače Gorice nakon dolaska sa tekme,a teže je tak nekaj napraviti u Dinamu. Makar možda to našim dečkima baš treba,neki trener koji će se postavit i tko će ih naganjat okolo.
  • hardek
    4.2k
    Stvarno ne vjerujem da je u Fabiu problem. Možda bi neki drugi trener u ovoj situaciji poboljšao kratkoročno stanje, ali treneri se ne mijenjaju ovisno o situacijama. Bitna je strategija kluba i trener koji će tu strategiju pratit.

A osim toga bilo rečeno je po podcastima da su se neki igrači s imenom i prezimenom (određenim renomeom) izjasnili da nikad nisu imali boljeg trenera.
  • Jurki
    15.9k
    Makar možda to našim dečkima baš treba,neki trener koji će se postavit i tko će ih naganjat okolo.ŽacZgb

I taj Sopic bi bil prozvakan i ispljunut za 2 mjeseca.
    Nisam za smjenu jer nema nikakvog jebenog smisla, ali generalno trebamo pikirati trenere koji su radili u kompliciranijim i zahtjevnijim sredinama (a znamo svi kaj to znaci) nego kaj je Dinamo.
  • Jurki
    15.9k
    Kulena bi prodal i probal dopeljati malog Grgica. Ok Kulen ima dosta golova na kontu ali protiv jacih ekipa ga nije bilo na mapi.
  • ŽacZgb
    111
    Zato sam i napisao,nisam za smjenu. Sopa bi možda bio šok terapija za prvih par tekmi,a kaj onda? Brzo bi ga igrači bušili…
    Prvi mi napamet od naših pada Niko Kovač. Možeš ti doći u Eintracht i biti strog,ali to ti neće prolaziti u našoj repki i Bayernu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.