• Dinaminjo
    1.3k
    I 9 manje u "malim"
  • Kermit
    262

Ovo se baš vidjelo u prijenosu. Pjaca nemre hodati i pokažu zamjenu, a ovaj (Perković) po svom udara.... Cannavara samo kaj herz nije strefio.
  • Noel
    8.9k

Vojnik kluba. Svi su oni vojnici kluba a nesposobni za osnovne stvari. Kao da su početnici. Ili namjerno sabotira. Da sam Cannavaro odma bi mi letio iz stožera.
  • KtcGoat
    231
    "Ja ovom covjeku vjerum"
  • mali M
    6.9k
    odma u prijenosu sam tu odustao od ikakvog nadanja u rezultat jer sam skužio da su krivu zamjenu napravili... Onaj zbunjeni užasnuti pogled mi je sve rekao... Nije kraj svijeta ali i to ukazuje kakav kaos je u Fabijevom stožeru...
  • Jos-Optimus
    4.6k
    Ne znam, meni je mister ok, problemi su nastali prije i u drugim sferama, a ovo jučer je samo kulminacija peha i zaslužene nesreće jer sreću nismo isprovocirali, lopta uvijek vrati kada zaslužiš, kad tad, zato duboko vjerujem u tu šugavu nedjelju i udarac šampiona...ali kažem, džaba ti sve kad u najbitnijoj utakmici ti imaš šugavu poplavu zbog nesposobnjakovića i ne možeš nametnuti igru
  • serbus
    4.6k
    Stavi Varelu i Belog neka djeca igraju rezultat je isti a ovdje ću vidjeti bar jedno možda čak i dva guranju kroz noge malo igre. Osim Baturine i poneki bljesak nekog igrača nogomet već duže ne živi na Maksimiru.
  • purger39
    25
    Bez obzira kako ova sezona završila, i dalje vjerujem u naslov pitaj Boga zašto, ali vjerujem, Mister treba ostati na klupi...

Ali ono kaj je sigurno, Perković mora napustiti stožer i to još danas... Ova jučerašnja glupost sa promjenom je nekaj za kaj ne postoji nikakvo opravdanje... Cijela klupa skoči doslovce u teren, Mister poludi sa razlogom, vidi se da je Pjaca polomljen i da ne mre dalje, a ova budaletina nastavlja sa dogovorenom zamjenom...

Znači, ili ga frajer namjerno buši u nadi da će biti prvi trener ili je lik tolika neznalica da ne prepoznaje trenutak i mogućnost teže ozljede igrača...
    Bilo kako bilo, vrijeme je rastanak sa Perkovićem...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.