• Kujtim Shalla
    4.2k
    Ako smo spali na to da nam bude trener Sopic ,koji će skakati na horuk,psovati,mahati rukama. Mjenjati igrače nakon 10 minuta onda ljudi je kraj . Znači da igrači tankiraju i nisu za ovaj novo i naša očekivanja. Remont i to je to. Cannavaro treba ostati do dolaska sd pa da se ima pravo pokazati. Ako ne na ljeto od početka ,dovesti nekoga ko ima rezultate . Nadam se da će se pokazati i da će uspjeti završiti sezonu pobjednički i pokazati da je on taj trener kojeg zazivamo. Da će svi upitnici nestati. Fabio i da si nadje pomoćnike koji su dorasli zadatku. A ne ko pogubljeni Perković. I neka dopelja talijana za trenera golmana
  • Droljo
    12.8k
    Neki još nisu preboljeli jakirovića, nekima još nije jasno zašto je bjelica smjenjen a krenula je nova struja i zazivanje sopića (jebote kuratz). Koji cirkus.
  • GeneralNapoleon
    984
    jer sam siguran da nikome u klubu nije ni u primislima otkaz treneru.don

Pa da i zato sam poprilicno siguran da se za vikend finalno oprastamo od titule.
  • don
    11.5k
    kod tebe smo se finalno oprostili od titule i prošle sezone.
  • kadsemasazatalasa
    19
    Zar zbilja postoje ljudi koji bi i četvrtu smjenu trenera? Pa valjda je svima jasno da nije do trenera. Jakir nije valjda, pa ni Bjelica pa sad ne valja ni Cannavaro.

Možda bi četvrti nešto promijenio? Kako da ne bi.
  • Jurki
    15.9k
    jer sam siguran da nikome u klubu nije ni u primislima otkaz treneru.
    — don

Pa da i zato sam poprilicno siguran da se za vikend finalno oprastamo od titule.
    GeneralNapoleon

Zanima me kakve bi benefite donesla jos jedna smjena?
    Šok terapija? Cemu?
  • GeneralNapoleon
    984

Kaj? :lol:

Pa dobro neka pokaze za vikend da sam u krivu i nitko sretniji od mene.
  • Jurki
    15.9k
    zanima me kakve bi nam benefite donesla jos jedna smjena?
  • Sibirski plavac
    3.8k
    Conceicau se klima stolica u Milanu. Unatoč lošem mandatu u Milanu, ne smije se zaboraviti da je čovjek od Porta zadnjih nekoliko godina napravio čudesnu ekipu. Da on dođe u Dinamo, nakon par kikseva brzo bi postao u očima nekih navijača "portugalska prevara koju je nakon Porta jedino zvao propali Milan a ne neki jači klub, dajte nam Sopu ili Čabraju, oni bi barem na silu ostvarili nešto što ta portugalska prevara ne bi".
  • Neron53
    1.3k

Ako je Canavaru jasno u cemu je problem onda neka to jasno javno kaze . Ali vjerojatnije je da njemu ama bas nista nije jasno.
    A ni upravi jer bi vec reagirali. Zasto je strasno da dodje i 4. trener u sezoni ako su 3 prosla zasrala?
    Neka dodje i 5.ako ce to pomoci da se prestane lutati sa sustavima i igracima na krivim pozicijama.
    Bolje potrositi jos par milja na trenere nego sjebati 30 milja zbog neisvajanja naslova.
  • sarenicvjetic
    37
    tko je odgovoran za ekipu i kako se ona ponaša i igra? TRENER.
    ako nismo ekipa,nemamo kolektiv kao što se vidi i kao što to polako izlazi van iz svlacionice,tko je kriv? TRENER!
    Ako znaš da ti netko radi nered,onda ga maknes,ako znas koji je problem onda ga rjesavas.
  • don
    11.5k
    Ako je Canavaru jasno u cemu je problem onda neka to jasno javno kazeNeron53

zašto bi on ima potrebu ikome se javno izjašnjavati u čemu je problem?

A ni upravi jer bi vec reagirali. Zasto je strasno da dodje i 4. trener u sezoni ako su 3 prosla zasralaNeron53

zato jer ovo nije igrica, naivci ste vi koji mislite da bi promjena trenera prominila bilo šta.

prestane lutati sa sustavima i igracima na krivim pozicijama.Neron53

opet ponavljam, ima si trenere koji su tvrodoglavo gurali samo svoje, problem je onda bila - tvrdoglavost. A sada kada se pokušava nešto prominit, pronać dobitna formula, onda je lutanje.

pa ako je samo u tome problem, jebemu idi do Maksimira i traži razgovor sa Cannavarom i reci mu da triba stavit igrače na svoje pozicije (iako ne znam zašto se to ponavlja jer jedino ko ne igra svoju poziciju je KTC i to u 2 utakmice, jedna je prošla odlično a druga ne) i rješeno, naslov ćemo osvojit. Iako, nisan siguran da je 10 profesionalnih ljudi iz stožera glupo i ne vidi ono šta mi obični laici vidimo.
    problem je dubok, nasta je još na lito krivom selekcijom igrača, balansa, svega. I ako osvojimo, a virujen da oćemo, ozbiljan remont je potreban na lito.
  • GeneralNapoleon
    984

Pa jos jednom. Pokusao bih tako da na pozitivan sok dobijemi tovare. Ne znam zakaj je to takva znanstvena fantastika. Kocka je, isto kao kocka ostavit Cannavara. Ne mogu vidjet u buducnost. Ali moja procijena je da ce Cannavaro gotovo sigurno zasrat derbi.

Ne znam ni kakav je argument pa necemo mijenjat cetvrtog trenera. Pa zasto ne? Velike razlike jesmo na 3 il 4 kad se raspadamo. Treba pokusat sve sto bi povecalo sanse da se ovo jos ikako izvuce. Moja procijena je da bi smijena to napravila.

Isto tako smatram da ako popusi treba letit jer sta ce nam do kraja sezone. U tom slucaju bi pokazao da je nedvojbeno promasaj. Onda nek se, tko god je odgovoran, odluci za trenera s kojim cemo ic u sljedecu sezonu. Sto vise vremena ima to bolje. Ili neka konacnu dovedu SDa pa neka taj odluci.

Najizgledniji scenarij mi je da pusimo protiv tovara i onda tek Cannavaro dobiva pedalu i mijenja ga Sopic. Worst case doslovce.
  • GOAT
    2.2k
    Moje neko mišljenje je da mi "trosimo" trenere koji vecinu utakmice zahtjevaju presing po cijelom terenu dok im istovremeno ne dovodimo igrače potrebne za taj stil igre i to je jedan od nedostatka naseg skautiranja i sportske politike.

Kao da su u prime-u rivalstva Klopp i Pep zamjenili klupe.. jasno da im taktike ne bi bile toliko ubojite ako za to nemaju selektirane igrace, ali onda opet dolazimo do onoga da je trener dobar onoliko koliko se može prilagoditi ekipi a ne ona njemu.

Još jedna smjena trenera nece nikome pomoći jer nam je očito kadar u kurcu. Nije moguce da vec treći trener ne zna sto radi.. ocito ima nešto i u igracima, mentalitetu i njihovim sposobnostima a ponajviše i želji za dokazivanjem.
  • Droljo
    12.8k
    Možda bi četvrti nešto promijenio? Kako da ne bi.kadsemasazatalasa

Danas da dođe sopić u nedjelju gazimo tovare 4:0 uz dva gola petkovića, mišić dva sa 30 metara (jer su se oba čudesno oporavila kad je došel trener sa velikim T) sučić pretrči 15 kilometara kao i ademi, baturina se vraća u obranu, mmaee bez greške odnese sve duele na savršenom tepihu kojeg smo nekad zvali travnjak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.