Uzmi im samo 2,3 bitna igrača i likovi ni blizu ne izgledaju šampionski — Sibirski plavac
jesi li siguran? — Crni86
Oni u velikim utakmicama omjer 4-3-1. Trenutacno smo tu di zasluzujemo bit, na trecem mjestu — Crni86
A oni zasluzuju ovog trenutka titulu puno vise nego mi — Crni86
Na kraju su i nas pobjedilk oba 2 puta ove sezone. — Crni86
mi smo tradicionalno loši u derbijima, a hajduk dobar. A prvo misto na tablici se nije minjalo. — don
Drugi dio si lijepo razjasnio ali se na kraju pise rezultat — Crni86
Ja se ne sjecam da je hajduk od nekog ove sezone primio 4 komada — Crni86
igraca. Prosle sezone si vidio da smo barem bili mentalno jaki — Crni86
čini ti se, vidili smo svi to na kraju sezone. Ali kad smo imali po 4 poraza za redom, kako nismo onda sa tom mentalnom snagom bar dobili koju utakmicu između pa prekinili niz? I ako izvučemo ovu sezonu, na kraju iste ćemo pričat kako smo u završnici sezone skupili glave i bili mentalno jaki da se vratimo. To je tako u nogometu. — don
ja se na primjer ne sjećam kome je hajduk da 3 gola i sa tom istom/sličnom razlikom dobia utakmicu, a mi i ovakvi smo to u stanju napraviti (Istra, Šibenik) — don
Znao sam!!Dajte malo vjere, dajte momcima priliku jos ovu nedjelju jer možemo i moramo. Svi ce biti nabrijani do ibera u nedjeljno jutro i srusit cemo stadion od nabrijanosti i navijanja, gadovi juzni padaju! — NitkoBitan
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.