• Vratite nam Istok
    425
    Mene zanima,ako je istina da je godišnji buđet cca 70-tak mil eura,kako klub misli zatvoriti taj proračun ako kojim slučajem izgubimo naslov i ostanemo bez novaca od Lige prvaka?Sučić prodan za 14-15,Baturinu ako prodamo za 20(mada sumnjam)to je cca 35,al kako pokrit ostatak?Jasno mi je da pomalo stižu rate od prodaje bivših igrača,al 70 miliona.....Odani Zgd

Ovogodišnji prihodi su takvi, sto ne znaci da ce rashodi biti jednaki. Mozda su rashodi 40-50 milijuna.
  • Droljo
    12.8k
    Uvijek se o budžetu pisalo da se kreće između 50 i 60Mvjeko1701

I to se treba smanjiti još. Previše je to.
  • vjeko1701
    12.6k
    Ovogodišnji prihodi su takvi, sto ne znaci da ce rashodi biti jednaki. Mozda su rashodi 40-50 milijuna.Vratite nam Istok

A nedavno se pisalo i o nasljeđenom minusu od nekih 10M.
  • Vratite nam Istok
    425
    I to se treba smanjiti još. Previše je to.Droljo

Ako se zelis vratit na razinu Euro nastupa u 2000-ima onda da, ali ako tezimo ici prema jednoj Benfici, Ajaxu i slicnima koji se spominju, nemas prava smanjivat.
  • Odani Zgd
    77
    Ponovo pročitati moj upis,ja sam napisao "ako je istina"....nisam ja izmislio tih 70 mil,to se provlači po medijima
  • Ludovic IX
    8.2k
    uvijek treba težiti tome da ti budžet raste a ne da smanjujemo. Ako počnu rasti prihodi, moraju i rashodi.

Znači, cilj je rast u oba smjera
  • Vratite nam Istok
    425
    Ponovo pročitati moj upis,ja sam napisao "ako je istina"....nisam ja izmislio tih 70 mil,to se provlači po medijimaOdani Zgd

A jesi pametan. Ako je istina da cu maznut Jessicu Albu ko sto pricam, sta cemo onda? Vjerovat mi.
    Ako je u medijima, mora da je istina.
  • Droljo
    12.8k

Više to mislim u kontekstu da je prije bio toliki a 30% je završavalo kod bandita. Sad kad nema preplaćivanja, rikverca itd sa 20% manjim budžetom bi trebali imati iste ili bolje rezultate.
  • The Undertaker
    6.9k
    Čovjek je u pravu. Na Skupštini je rečeno da je plan za 2025. nešto ispod 70 mil. eur.
  • emilperska
    8.7k

Kao solidni financijski funkcioner velim da to nije istina..

Sutra je rok Klubu da na FINAu preda podatke (rok za udruge, ne HNS). Svaki dan refresham finbiz, ali nije još nista predano. Očito cekaju zadnji čas. Cim predaju objavit cu ovdje. Mislim da ce ovo bit izvještaj s rekordnim pokazateljima. Nasljedili su solidnu situaciju, a polusezona je bila odlična u fin.smislu..

Btw jel se moze ovdje Excel uploadat?
  • Odani Zgd
    77
    Nisam pametan gospon,pa eto ako mi vi možete onda odgovoriti koliki je buđet(otprilike)?
  • Haza
    8.7k
    onda odgovoriti koliki je buđet(otprilike)?Odani Zgd

Nisi mene pitao, ali uputiti ću te na službena financijska izvješća koja GNK Dinamo Zagreb svake godine prema zakonu mora podnijeti. Ne znam čemu polemike i pretpostavke koliki je proračun Dinama, kad je to javno dostupan podatak.
  • Paggini
    39.7k
    Btw jel se moze ovdje Excel uploadat?emilperska

Ne može, uploadaj na Mega i slične host stranice pa samo staviš link
  • Odani Zgd
    77
    Ako je moje pitanje toliki problem,molim admine da ga izbrišu.Nisam mislio nikoga provocirati s pitanjima,znam da ovdije ima ljudi koji se kuže u neke stvari bolje od mene,pa eto čisto me zanima kako probati namaknuti ostatak novaca ako ne uđemo u LP.
  • Ivdzo11
    5.7k
    Pogledajte van, zašto ne prekinuti utakmicu pa je nastaviti za tjedan dana, tih 45 minuta, drugo poluvrijeme, s rezultatom 1-0 za Osijek. Ljudi, ovo nije na rubu, već debelo preko regularnosti", kazao je koliko čujemo član Dinamove Uprave Darko Podnar. No, dok možda tu rečenicu sudac i delegat nisu ni doživjeli, odjednom je utrobu Maksimira prekinuo glas - Brune Petkovića. "Igramo!!!" Petković je, inače ozlijeđen, pritom, prenio glas svlačionice, koja je gorila od želje da igra i da napokon preokrene jednu utakmicu, i pokaže od čega je satkana. Jasno, njegova/njihova želja nije se trebala uslišiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.