• Bosskovitz
    15k
    Pa se mora u rukavicama govoriti "sportski sektor nije dobar ", kao da to nije daleko najvažniji segment kluba.Chempers

Vodiš neke svoje bitke s izmišljenim neprijateljima, nije nikakav eufemizam. Mislim da svatko ovdje itekako zna da je sportski sektor najvažniji segment kluba, ali isto tako i da nije jedini bitan.
  • NORTE
    13.8k
    Mislim da ćemo osvojit titulu.
  • Ludovic IX
    8.2k
    ZNAM da ćemo osvojiti titulu
  • Jos-Optimus
    4.6k
    apsolutno, idemo sad do kraja razbucati sve
  • Praskaton
    3.8k
    Svaka čast na optimizmu.Meni je dovoljna pobjeda u nedjelju,koju ne očekujem al se nadam.

Nismo ni zaslužili bit prvaci pa i ne moramo,al ovu tovarsko partizansku mašineriju moramo zgazit.
  • don
    11.5k
    Nismo ni zaslužili bit prvaci pa i ne moramo,al ovu tovarsko partizansku mašineriju moramo zgazit.Praskaton

realno nisu ni oni, ali su isprid nas zahvaljujući nama. Pa ako titulu mora osvojit netko od onih koji nisu zaslužili, neka to budemo mi. Više ću je proslavit nego prošle godine na Trgu.
  • Jurki
    15.9k
    Nismo ni zaslužili bit prvaci pa i ne moramo,al ovu tovarsko partizansku mašineriju moramo zgazit.Praskaton

Da budemo posteni - niti jedna momcad nije zasluzila biti prvakom ove godine.
    Ali ce biti prvak ona ekipa koja bude najmanje losa i vjerujem jos uvijek da to mozemo biti mi.
  • Chempers
    479

Gle, jednostavno naglašavanje toga da se baš u tzv. sportskom sektoru nešto nije dobro odradilo, izdvajajuci ga od ostatka kluba mi je iritirajuce u trenutku kad su ovakvi rezultati. Ne znači da je to cinjenicno krivo ili da ostali segmenti kluba nisu bitni. Samo sam se referirao na korištenje terminologije u datom trenutku i to je sve.
  • i more je plavo
    1.2k
    Ja ne krivim Marica da je kriv za sve.Ludovic IX

Naravno da nije, barem jednako su krivi i oni koji su mu dali da radi to sto je radio.

Pricalo se o viziji, u cemu se ta vizija mogla prepoznati ?

Jakir i Bjelica su trazili vise domacih igraca, sto je po meni ispravan put, jer igracima sa naseg govornog podrucja Dinamo je pojam za nesto veliko, jako i dobro organizirano.
    Ti igraci znaju da im je Dinamo zivotna sansa i ako su karakterni, popiti ce vodu sa travnjaka i pobjediti Osijek koji dodje nakon debakla u Splitu i bez hrpe igraca.
    Razni stranci koje smo dovodili nemaju tu strast a nazalost ni individualnu kvalitetu da pobjedjujemo na tu kartu.
    Kada su Jakir i sada Bjelica trazili domace decke, netko je Maricu dozvolio da nas krca strancima koji su skupo placeni a cak ni ne igraju, jer osim strasti nemaju ni kvalitetu (tu moram Maxa i Thea izdvojiti, jer oni imaju strast ko da su rodjeni u Maksimirskoj) ali Maxu ni to nije bilo dovoljno da bude ispred Mmea.

Mi nismo dovoljno veliki da nam dolaze igraci vrhunske klase zbog trofeja ili prestiza, a ni platezno jaki da dovodimo srednju igracku klasu koja je karakterno jaka da posteno odradjuje posao za koji je vrhunski placena.

Sada se jedva i smije propitivati tko je odgovoran, jer odmah si protiv Dinama ili si taticevac.
    Tako funkcioniraju tovari vec godinama, i vidimo kamo je to dovelo.
    Ljubav prema klubu nije jedina kvalifikacija da se vodi klub ovakve velicine i tradicije, i to se moglo nauciti od tovara.

Nogomet je ogroman biznis i najmanje je fer playa u toj igri (ne mislim na sam teren) veliki gaze male i hoce biti jos veci po svaku cijenu.
    Mi smo mali, ali smo veliki za blize okruzenje, i na tome smo trebali graditi nas rast i opstanak u krugu velikih, i polako skupljati mrvice koje ostave po stolu.
    Nazalost, sada svoj interes u i oko kluba pronalaze ljudi koji ne poznaju dovoljno dobro kako se vodi nogometni klub, jer ovo je biznis, ali nije isto voditi rafineriju nafte, farmaceutsku ili informaticku firmu i nogometni klub.
    U svakoj bransi ima specificnosti.

I sada, misli da barem imam pravo reci da su krivi, jer nisu znali raditi svoj posao, i da su imali krive procjene ili vjerovali krivim ljudima.

Loncarevic je davno izrekao ono sto nitko nije zelio slusati, da Dinamo treba remont i prilagodbu novim trendovima u nogometu.......brzina, snaga, motoricnost......uz nasu tradicionalnu kreativnost.

Zato sada Rijeka izgleda ovako nadmocna, oni su uzimali karakterne i fizicki i trkacki jake igrace, a tragedija je da je pola njih od nase struke procijenjeno kao lose ili neperspektivne.
    I onda im das trenera emotivca koji ima veliko srce i zajedno ginu i rastu.
  • Keyser Soze
    12.8k
    Treba ganjati i drugo mjesto, u slučaju duple krune Rijeke drugi ide u kvalifikacije za EL, nemojte zaboravit to.
  • Sibirski plavac
    3.8k
    Da budemo posteni - niti jedna momcad nije zasluzila biti prvakom ove godine.Jurki

Apsolutno. Pa čak ni Rijeka koju svi hvale na sva zvona. Sjetimo se kako su počeli sezonu, petardom u Ljubljani i tekmama u HNL-u gdje su znali zaredat po nekoliko remija. Već početkom listopada su trebali biti poraženi u Koprivnici gdje je Slavenu poništen čisti gol. Donedavno su zaredali dva poraza zaredom, da bi se opet digli na Opusu i Rujevici protiv nas. Uzmi im samo 2,3 bitna igrača i likovi ni blizu ne izgledaju šampionski (porazi u Varaždinu i doma od Istre su se desili upravo kad im je falilo par bitnih igrača). Čak i da budu prvaci predviđam im scenarij iz 2017., Miško prodaje sve kaj valja prije kvalifikacija za ligu prvaka, i samim time i rezultati padnu. Usporedimo Rijeku krajem sezone 2016./17 i prvom dijelu sezone 2017/18, nebo i zemlja.
  • Praskaton
    3.8k

Pa ne znam,mislim da je Rijeka svojim igrama,nizom bez poraza,najmanji broj primljenih golova definitivno više zaslužila od tovara.

Daj Bože da to budemo mi,krene plava lavina zaredamo pobjede.Al to su snovi.Ničim ne nagovještavamo da smo spremni na to.Dapače miriše na još gori raspad nego što je.
    Apatija,strah i nemoć se uvukla među igrače.Kad kola krenu nizbrdo teško ih je zaustaviti.
    Oni su jedini koji ovo mogu preokrenut na psihološkom planu.Glavom kroz zid ako treba.Osim na Stojkovicu ja to ne vidim na ikome drugom.

Nisam nigdje uhvatio jel bila kakva info o stanju Pjace ?
  • Crni86
    8.4k
    jesi li siguran? Oni u velikim utakmicama omjer 4-3-1. Trenutacno smo tu di zasluzujemo bit, na trecem mjestu. A oni zasluzuju ovog trenutka titulu puno vise nego mi. Na kraju su i nas pobjedilk oba 2 puta ove sezone.
  • Marley
    3.1k
    Nisam nigdje uhvatio jel bila kakva info o stanju Pjace ?Praskaton

Rekao je Fabio odmah nakon, da nije nista strasno, samo laksi udarac, i da bi trebalo sve biti ok.
  • NitkoBitan
    23.3k
    nista strasno, samo laksi udaracMarley

Samo laksi udarac, kao da ga je pomazio a ne pokosio :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.