• Niko1986
    998
    Tako nekako :rofl:. Ovu količinu kiše bi malo koji teren izdržao, ali protiv Istre, Gorice i Šibenika je isto grozno bilo.
  • blubach
    830
    Ste bu za to odgovaral?!Facke

I ja bih volio da netko odgovara već sad, al bojim se da do novih izbora možemo očekivat samo nekoliko promjena po pozicijama (trener, igrači, SD), a ove velike potrebne promjene, onih svih koji biraju i odlučuju u sportskom sektoru, nećemo vidjeti.
  • Jurki
    15.9k
    ovakvo stanje je epilog zadnjih 10 prijelaznih rokova.
    Ovakav rezultatski posrtaj bi se desil i prije, da nije bilo dovoljno individualne kvalitete u momcadi.
    Ajmo redom..
    Pod Kopicem smo igrali zakurac i to najjaci Dinamo unazad 20 godina ako ne i jaci.
    Cacic nas je kratkorocno stabiliziral, ali i to iskljucivo zbog jacine rostera.
    Biscan je sok terapijom zavrsil prvenstvo.
    Jakir - zvlekel titulu na jedvite jade i to sa momcadi koja je jaca od ove danasnje.
    Bjelica nas je strmopizdil do kraja.
    Cannavaro nije nist donesel novoga.

Zajednicki nazivnik svih ovih trenera je da su svi isti/slicni u 10 deka. Samo je razlika u jacini momcadi koju je neki trener imal.

I ovo danas je rezultat nasih sportskih politika zadnjih 5 godina nakon kaj je doslo do odljeva kvalitete i zuba vremena igraca koji su ostali od tada.
  • Probirštift
    814
    Zašto ljudi ovdje govore tolko nisko o Konferencijskoj ligi kao da je ispod nas
    Čovjek bi mislio da smo ju već 10 puta pobjedili i još 5 puta bili u finalu pa da nam je postala dosadna
  • ZrnTSCHeZ
    879
    Ja bih prije gledao to ovako: Da, usrana je bila sezona amaterski odrađena, ali bitno je da se uzela titula, ajmo je sad proslavit pred punim trgom, i onda na ljeto zasukat rukave, dovesti ozbiljnog SD-a, pojačat se sa pravim pojačanjima, rješit se "slabih karika" u momčadi, zapamtit lekcije koje nas je naučila ova usrana sezona i potrudit se da dogodine bude puno mirnijeSibirski plavac

Da, sve nek bude točno tak...ali 365 dana bu se kasnilo s time

svi glasali za Dinamovo proljeće i da nas je 100 tisuća glasalo a ne 13 ako se ne varamRex Ramae

5983

obrambeno slabiju momčad kluba za koji navijam.

Što oni rade na treninzima po tom pitanju, zna li tko?
    db-izbjeglica

Kad su nam treneri bili plemeniti veznjaci :joke:

razumijem tko je u njihovom pravnom timu uopće dopustio da se tako nešto pošalje van kluba.vjeko1701

Valjda netko tko je i studiral pravo u Splitu
  • Iskrenjak
    255

Pa bar je to jasno. Zato što je ispod razine europskih natjecanja koje klub igra više ili manje uspješno u zadnja dva desetljeća. I igranje takvog natjecanja je očiti korak unatrag.
  • Bruh
    1k
    pogledaj klubove playoffa konferencijske ima ih možda 3 koji su bolji od dinama
  • Probirštift
    814
    Ne znam, radije bi da imamo trofej KL ili EL (znam da je manje novaca nego LP) nego da igramo LP pa ne prođemo dalje (jebiga ove sezone je bila pljuga s gol razlikom i nije nas potrefilo)
    Da ga jebeš igračima bi isto bilo interesantno da dođu u neki klub koji dobi tak neki trofej i dogura daleko u tim natjecanjima
    A za novac od LP ove sezone tak i onak se potrošio dobar dio na glupe odluke pa nismo ni na cijeloj cifri
    A i vidi se po Rijeci da ne treba bit toliko skup tim kada ga složiš kak spada
  • Socrates
    113
    Ne znam, radije bi da imamo trofej KL ili ELProbirštift

Mi se ne borimo za trofej u Hrvatskoj tako da ni ne pomišljaj na borbu za europski trofej. Ovaj odron od kadra će nas nastaviti "oduševljavati" i iduće sezone ili ćemo postati malo bogatija Lokomotiva.
  • Ludovic IX
    8.2k
    odmicanje od načina rada kakav je bio prije je bio potreban. način rada od prije je ukljucivao neetične transfere unutar HNL-a koji iako su dinamu donosili često i dobre stvari i unosne transfere, događali su se iz razloga da se pojedinci bogate i to oni koji to nisu smjeli po zakonu.

takav način rada plus apsolutni utjecaj (vladanje) HNS-om donosio je totalnu dominaciju u HNL-u i sramoćenje u europi jer europa nije bila ni bitna. samo izlog za prodaju.

pojedinci ovdje bi mjenjali pola uprave ako ne i cijelu i išli na nove izbore zbog jedne sezone koja je loša (ne mora ni završiti loše iako sve ide tome da bude loša ) a nisu jednu minutu razmislili o tome da zadatak koji je bio pred njima da zadrže dominaciju u HNL-u i da dinamo bude još kompetitivniji nego što je dosad bio u Europi nije lak. zapravo, ako osvoje prvenstvo, to je bilo lako jer imaju duplo veći proračun od Hajduka npr (nije duplo, dinamo će ove godine imati nešto više od 60 a hajduk nesto više od 40). prolaz qarabaha ili pobjeda nad slovanom je skoro pod mus jer mi smo toliko bogti da što neki azeri ili slovaci mogu protiv nas. što su oni trebali napraviti da im pojedinci kažu da su napravili dobar posao.. HNL, KUP i 1/8 LP??? jel to trebalo da bi smjeli nastaviti sa radom?? da budemo 3. u ligi, i u z ispadanje iz kupa i LP zbog gol razlike, mi smo sad 10x veći klub nego smo bili dok je mamić i njegovi podanici bili u njemu. jer nemamo niti jedan razlog da ga se sramimo.

naravno da je grešaka bilo u sportskoj politici od 3.mjeseca prošle godine ali greške se događaju i drugim klubovima, i puno bogtiji klubovi od nas znaju lutati u sportskoj politici. bitno je da se smjer koji je bolji nađe i onda ide tim putem. kakve promjene u upravi i IO??? ljudi su izabrani i mi ćemo imati mogućnost ih ocijeniti kad se raspišu izbori. ako ih raspišu ranije, imat ćete priliku reći im što mislite.

kritike su dobrodošle ali tu je puno onih koji ne kritiziraju već vrijeđaju upravu, igrače, igru tj sve kad se izgubi i dizu u nebo kad se pobjedi. doslovno isti ljudi.

navijam za dinamo otkad sam postao svjestan sebe i ova kriza danas je pičkin dim prema onome što je dinamo prolazio u ovih 40 godina. razumijem da ima ovdje onih koji su za dinamo počeli navijati kad je počeo uzimati HNL godinu za godinom pa im ovo nije prihvatljivo ali ljudi, nekad treba ići i prema dolje da bi se ponovo počeo penjati..
  • Facke
    5.2k
    Ocu jos jednu stvar dodati. Ste god je bil odgovoren i odlucil da se Marka Marica zadrzi dalje nakon onih sjajnih izjavi na clanskem danu, ste god je odlucil da Maric ostaje da odradi zimski prelazni rok slobodne nek napusti klub. Ak su to Zajec, Skender, Naukovic, Manenica itd. svi mogu otic. El na Dinamu se ne vucis posla. Isto tak , ste je odgovoren za teren, za narudzbu novuga terena itd. moze slobodne napustiti Dinamo. El za ove kaj imame ovu sezonu ljudi sigurne nisu glasali.
    Ponavljam, na Dinamu se ne vuci posla. Za to sme pre veliki klub. A v ovih par meseci se tulike greski napravile da miljuni i miljuni ode bezveze.
  • Ludovic IX
    8.2k
    nisu u pravu i pričaš idiotarije. tko treba smijeniti legalno izabrane ljude bez izbora?
  • Socrates
    113
    pojedinci ovdje bi mjenjali pola uprave ako ne i cijelu i išli na nove izbore zbog jedne sezone koja je loša (ne mora ni završiti loše iako sve ide tome da bude loša ) a nisu jednu minutu razmislili o tome da zadatak koji je bio pred njima da zadrže dominaciju u HNL-u i da dinamo bude još kompetitivniji nego što je dosad bio u Europi nije lakLudovic IX

Ako u situaciji gdje im je sve servirano na pladnju nisu bili u stanju isporučiti rezultat, kako će to napraviti iduće sezone kad ćemo biti financijski u izuzetno teškoj situaciji? Otići će 2 najbolja igrača za možda 30 milijuna, žudimo za zamjenama za 3 ključna igrača (Theophile, Mišić i Petković), a već imaš nedostatak lijevog beka, desnog krila i prilično tanku klupu. 7 igrača za prvih 11 će trebati dovesti i mi bi trebali vjerovati likovima koji su s osiguranom lovom od europskih natjecanja doveli Filipovića, Mmaeea, Torrentea, Oliverasa, Cordobu i Mbukua?!
  • NitkoBitan
    23.3k
    Ukoliko ovu sezonu ne osvojimo naslov mislim da bi to trebala bit ebacka lekcija prvenstveno igracima koji skoro svaku sezonu ulaze u prvenstvo sa "lako cemo" i "tablicu gledamo tamo negdje od ozujka".

Necemo se raspast, u iducu sezonu ulazimo sa najboljim kadrom, nadam se bez ozljeda i u komotnoj financijskoj situaciji. A vi panicarite koliko ocete...
  • Crni86
    8.4k
    papa je napisao da je prema sistematizaciji sd bio pod IO-om (vjerojatno da mu tu bude neki nadredeni zajec) i da je pocetkom godine pao pod upravu te je prvom prilikom dobio pedalu.

Ovo pisem cisto da znas prema kome da uperis prstom u svom postu. Uprava s ovim veze nije imala. Io je postavio Marica, Io je drzao Marica. Na celu IO-a je predsjednik koji se okolo hvalio kako on sudjeluje u kreaciji sportske politike skupa sa sportskim direktorom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.