• dmil
    467
    cuj poslozen, pa u godinu dana nismo dobili funkcionalni web shop, robe malo malo nema na stanju, teren je u katastrofalnom stanju, hitrec kacijan isto, ostali bez naslova, ostali bez kupa, vjerojatno i EL, spalili novce na otpremnine za 2 trenera i jednog SD, mladi igraci nisu promovirani, momcad nakrcana ispodprosjecnim igracima

daleko je klub od poslozenog
  • db-izbjeglica
    16.6k
    Nije uopće do trenera.
    Do igrača je, a pola ekipe treba potjerati, a to su: Kulenović, Mmae, Cordoba, Mbuku, Rog, Ristovski, Zagorac, Ademi.
    Blueshadow86

Sve i da je do trenera, nećemo četvrtog dovoditi u jednoj sezoni, kakav je - takav je, istrpiti do kraja sezone.

Slažem se, treba par igrača potjerati, klasično desetkovanje, rimljani su to davno shvatili kao način povratka discipline i ozbiljnosti.
  • Dr Hofmann
    2.3k
    BBB ne vrijeđaju možemovsku upravu...Najgore mi je od svega upravo što će se morati slušati ovakve debilane. U ovoj tužnoj sezoni, punoj poraza, neki kao da su jedva dočekali izasrati žuč. I onda uvijek obrana: ,,pa kaj ako kritiziram nisam odmah mamićevac, mislio sam da je demokracija". Možda i niste, ali jako, jako slična demagogija njegovim podanicima.

Muka nam je svima, jebo vas Možemo i uprava i mamić
  • NitkoBitan
    23.3k
    cuj poslozen, pa u godinu dana nismo dobilidmil

Majstore mi nista od toga nismo imali ovo stoljece!

Osvajali ligu u kojoj nismo imali konkurencije gdje su Hajduk, Rijeka i Osijek bili u dugovima pred raspadom, miljama su napredovali u meduvremenu. O izdanjima u europskim natjecanjima da ne govorim gdje sam se bedirao nakon svake europske utakmice, a sada uzivam i nekom k se nadam.

Ova garnitura zasluzuje priliku i Dinamo nece propast nego ce napredovat i vec napreduje. To je moj dojam, mene koji sam poblokirao sve portale pa eto krojim misljenje sam sebi jer ne citam nista od "novinara".
  • Rex Ramae
    2.9k
    Sudeći prema komentarima po društvenim mrežama i forumima ispada da je bitku protiv Mamića vodilo 100 tisuća ljudi a ne maksimalno 1000. Također ispada da su svi glasali za Dinamovo proljeće i da nas je 100 tisuća glasalo a ne 13 ako se ne varam. Svi sad imaju pravo glasa, svi imaju pravo pljuvati, svi su vodili bitke....a svi znamo tko su i što su:)
  • Zg123
    1.2k
    Brate mili ni ludi Mamic nije potjerao Peteva u onoj sezoni bez titule, valjda smo toliko pametni da ne radimo gluposti i da shvatimo da nije do trenera. Cannavaro se nesto i nije pokazao do sada ali nek odradi mandat do kraja sezone i to je to
  • Jurki
    15.9k
    Slažem se, treba par igrača potjerati, klasično desetkovanje, rimljani su to davno shvatili kao način povratka discipline i ozbiljnosti.db-izbjeglica

Ako je istina da je Mmaeeu oprostena i financijska kazna onda cemu se cudimo.
    Nisu zasluzili nista drugo osim teskog bicevanja, pljuvanja i batina.
  • Krizy
    53.1k
    Valja i ovakva situacija za pokazivanje pravih rezultat navijača, koji su uz klub samo kada sve blista.
  • Jaki991
    269
    ma nisu bas sva tri trenera bili toliko za k… da od 8 derbija mi pobjedimo jednu utakmicu, nesto je i do ovih na terenu koji su bas teske bolikurcine cijelu sezonu i koji se samo ispricavaju i kmece di god stignu a jedan osijek ih podere vec treci put u sezoni dok se oni skrivaju po terenu i boje se preuzimanja odgovornosti, bas su papci ove sezone
  • Izet Hajrović
    4.1k
    Martin Baturina: "Ne znam kako jedan klub poput Dinama može dopustiti da kiša uništi sve nogometno. Mogao bih reći svašta, ali bolje da šutim."
  • bbb medimurje
    3.7k
    Nema veze za kup, bit cemo prvaci!
    Mozda sam jedini ali i dalje vjerujem!
  • čovjekjogurt
    1.5k
    Baniraj me trajno Možemovac! Alo, čekam!

Zapamtite, demokracija je najgore uređenje!
  • Dr Hofmann
    2.3k
    Ma katastrofa, kaj je najgore sjetim se onog prosvjeda na Sveticama ispred Ministarstva prosvjete i stvarno nas je bilo soma i pol najviše. Niti prošle godine kod Sheratona na skupštini nije bilo milijun ljudi. Muka mi je nekad od svega, majke mi. Znao sam da će ovako bit, postavio je netko dobro pitanje, koga umjesto ove uprave? Koga? Kaj, ne možete podnijeti poraze dečki? Nemojte mi samo o budžetu i razlikama, onda Dinamo nema kaj raditi u Ligi prvaka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.