• deda
    35.7k
    Bravo Marley, zbog ovakovih kao ti smo Zonu i otvorili. :clap:
  • grba
    141
    Kulenović
    Pjaca-Baturina-Cordoba
    Belcar-Sučić
    Franjić-Torrente-Galešić-RPG
    Nevistić

U drugom poluvremenu se nadam da će Hoxha opet bit joker s klupe, od prve minute pokazat želju i agresivnost, Osijek mora pasti! AJMO DINAMO.
  • Omake
    6.2k
    Po prolaz!

Aboon Dbashmayo
    Nethcadash shmokh
    teethe malkoothokh,
    nehwe sebyonokh,
    aykano Dbashmayo off bar’o.
    Hab lan lahmo dsoonconan yawmono,
    washbook lan howbain wahtohain
    aykano doff hnan shbakn il hayobain
    lo thaalan il nessyoono
    elo fasson men beesho
    metool ddeelokhee malkootho,
    ou haylo ou Teshbohto,
    loalam olmen Amin.
  • mrgud
    331
    Franjić na šestici bi rješio sve neše probleme samo je pitanje jel Cannavaro to vidi.Franjić je najbolja šestica u ligi
  • Georg Koch
    5.5k
    tome se osobno i nadam.
    Franjic 6ica Sucic 8ica, imamo trku i agresiju top.
    Bekovi RPG desno, Rile lijevo (igrao je to u prijateljskim tekmama cini mi se).
  • Paggini
    40.1k
    Franjić na šesticu, Belcar na lijevog beka, pa da vidimo Leone naš hoćemo te otkupit!
  • Zoran
    171
    Još sat vremena šljakice, onda doma jest i via Maksimir... jedva čekam tekmu...
    Ajmo Dinamo, nema predaje
  • IvanS
    263
    Kule
    Pjaca - Baturina - Mbuku
    Franjic - Belcar
    Ristovski - Torrente - Galesic - RPG
    Golman! koji konacno nesto brani!
    gio

Mbuku jednostavno ničim nije pokazao da zaslužuje danas dobiti priliku (ne od početka, nego uopće).
    Previše je bitna utakmica danas da bi igrali oni koji do sada nisu pokazali da mogu.

Nemam ništa protiv njega, ali gledao sam uživo u Osijeku i jednostavno je uprskao sve što je mogao, slab u duelima, pogrešna dodavanja i izgubljene lopte i sl.
    Mora proći vremena i mora negdje pokazati da je dovoljno dobar da igra (kada je došao, iskreno očekivao sam ga u udarnom sastavu stalno), i nek' me razuvjeri!
  • quizzy86
    166
    Biti ili ne biti i za nas i Fabia. Naprijed Dinamo!!!!
  • Kralj77
    31
    Ako nekome treba ulaznica za sjever dolje neka se javi
  • Kaj je
    1.1k
    Oče naš, koji jesi na nebesima, sveti se ime tvoje. Dođi kraljevstvo tvoje. Budi volja tvoja. Kako na nebu tako i na zemlji. Kruh naš svagdanji daj nam danas i otpusti nam duge naše, kako i mi otpuštamo dužnicima našim, i ne uvedi nas u napast, nego izbavi nas od zla. Amen
  • Crni86
    8.5k
    Nisam bio tolko nabrijan na tekmu ali evo stigo u zagreb i pere me nabrijanost, optimizam.

Ajnooooo plavi lavovi. Mi kisnemo na tribinama, vi ginite na terenu. Prsta dva jedne ruke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.