• Crle
    783
    Mogu si zamisliti Zeku da drijema ovako ispod stola. :rofl:
  • jedan u nizu
    12k
    Ja sam čuo da Zajec svaki dan drijema popodne po sat/dva u uredu nakon ručkaCrle

cek cek malo.
    Kaj neki ljudi to ne rade?

Sad mi nis nije jasno ....
  • Crle
    783
    Ne znam jer to klub nije transparentno iskomunicirao članovima. Pošto sam to čuo molio bi nekoga iz kluba da mi odgovori.
  • BluePhone67
    4.8k
    Ja sam čuo da Zajec svaki dan drijema popodne po sat/dva u uredu nakon ručka. Molio bi nekoga iz kluba da mi odgovori da li je to istina?Crle

Mene zanima koji madrac koristi jer u zadnje vrijeme slabo spavam.
  • Crle
    783
    Nadam se samo da nije Castore. Čujem da su loše kvalitete i ne upijaju slinu.
  • Pacho
    209

Vise djeluje kao da 2 sata dnevno ne drijema. Kao velike macke.
  • mali M
    6.9k
    Al šalu na stranu dečko se ljuti a nekoliko nas ga je direktno pitalo oko čega smatra da je Dinamo netransparentan jer sam zbilja htio shvatiti i da mu se pojasni ako može i nije znao objasniti oko čega... Zapravo mi bude žao kad neki navijači tako ustraju u nečemu a zapravo ne znaju u čemu ustraju. On bi da je klub transparentniji, ali nezna objasniti u čemu osim da želi da bude transparentniji..
  • Patak
    3.1k
    Krulek je dobro objasnio što ga zanima, da želi više sastanaka s članstvom i bolju komunikaciju od kluba u kriznim trenucima. Jer su to obećali.

A onda ste ga provozali u ringišpilu. Više Vas. Od "zona i klub nemaju veze" do daj postavi pitanje da ti odgovorimo. A mali M ti se baš voliš uključiti u takvu vožnju, uvijek na strani većine...Jel možeš koji put pustiti kolegu da objasni što već ima s kim se već raspravlja a da se ne uključiš i zamutiš kompletno raspravu?
  • BluePhone67
    4.8k
    Statut

Prava članova:

Članak 18

Točka (e)

Komunicirati pisano te putem javne tribine jednom godišnje s tijelima Kluba u okviru njihove nadležnosti i dobiti pravodobne odgovore
  • masacusec
    4.6k
    Ljudi su inertni i gotovani te žele da im se sve krucijalne informacije decidirano i taksativno apstrahiraju na način na koji im je plavi telefon servirao u postu prije mojega...ne da im se malo zagrebati pod površinu i pročitati taj famozni statut prije tipkanja na forumu
  • mali M
    6.9k
    uvijek na strani većinePatak

:lol: ajde odi na teme o stadionu :rofl:

S krivim se boriš. Pitali smo ga al zbilja iskreno što ga točno zanima. Koliko je to "više" sastanaka sa članovima? Isto tako što znači "bolju komunikaciju u kriznim trenucima"? Ajde ti mi pojasni kad već on nije htio/mogao... Dal bolja komunikacija u krizi rezultata kao sada znači da svaki dan rade presicu, svaki tjedan? Što je tebi bolja komunikacija, ali budi precizan!

Čuj tebe, ja mutim, a ja sam ga (a kasnije i Vjeko) stvarno pitao što točno želi saznati kako bi došli do jasnoće i mogućeg odgovora.. prestanite u svemu tražiti neprijatelja. Je došlo se do zezancije na kraju sa dečkom al zato kaj ni sam nezna što želi...
  • Patak
    3.1k
    Statut čl 13 st 2.

Skupovi s članovima se organiziraju najmanje jednom godišnje.

Dakle može i više puta, posebno ako je cilj programa DP bio bolja komunikacija s članovima. I to je Krulek komentirao na odgovarajućoj temi na zoni. I naveo je razlog, kriza rezultata i bilo bi ok da se s članovima komunicira oko toga malo češće. Napisao je da je navijač 50 godina pa dajte malo poštovanja u komunikaciji, a ne "dečko se ljuti".
  • mali M
    6.9k
    pa tako je, može i više puta, nitko nije rekao da neće... Pa što u "dečko se ljuti" je manjak poštovanja? "Gospodin se ljuti"? Baš tražiš dlaku u jajetu a probalo se odgovorit. Al ok
  • Patak
    3.1k
    Kolegi su prije tvojeg uključivanja u raspravu tri administratora i moderatora odgovarala i objašnjavala (Deda Paggini i Vjeko) i još nekoliko dugogodišnjih članova Zone). Stvarno nije bilo potrebe još za tvojim uključivanjem. Izgubi se fokus, zamuti se voda, kolega mora odgovarati i objašnjavati na više upita. Velim, rekao je da je 50 godina član i navijač...treba respecta malo samo zbog toga.

A i legitimno je pitanje postavio. Jel može malo češće članski dan, ne minimalno propisan Statutom? Sad kad je kriza? Možda bi bilo korisno, smirile bi se tenzije...ohrabrilo članove...
  • vjeko1701
    12.6k
    Jedino kaj se treba ovdje shvatiti je da ovo nije tema postavljanja pitanja klubu nego tema gdje se raspravlja o ljudima koji vode klub. Čovjek nije bio toga svjestan i administracija ga je obavijestila. Nadam se da i svi ostali to shvaćaju i da će svoje upise ovdje prilagoditi toj činjenici.

Ostatak rasprave je na forumašima. Moglo je malo manje posprdno u nekim postovima ali nije bilo vrijeđanja niti je izašlo izvan nekih standardnih okvira.

Nitko nije dužan nikome ovdje odgovarati pa je moguće i ignorirati odgovore koji nisu vrijedni reakcije.

To je to, osnove foruma.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.