Dinamo ako ovu sezonu bude na drugom mjestu odlazi u smiješnu i žalosnu konferencijsku ligu. Smiješnoj i žalosnoj po novcima koje se djele u njoj i smiješnoj i žalosnoj po kompetitivnosti — Noel
Nije ništa izgubljeno. Svi se trebaju preispitati kako mogu pomoći krenuvši od sebe,uprave,igrača,trenera te priznati si ako su negdje pogriješili.Svi.
Stoga želim odgovore na pitanja na članskom sastanku od strane članova uprave. — Krulek
Mislim da sam bio u potpunosti jasan, a vi nastavite po svome. Sve je legitimno osim vrijeđanja i omalovažavanja onih koji misle drugačije. Lp. — Krulek
Zato sam preporučio i mislim da bi sastanak sa članstvom trebao biti češći i nakon toga dobio odgovor, tko sam ja da Manenica meni podnosi račune. Legitimno, ali ne radi se o meni već o članstvu. Ok. — Krulek
Ali kad je sve suprotno od navedenog mislim da bi u ovakvoj situaciji trebalo makar jednom mjesečno napraviti članski sastanak i objasniti neke
Ne bih se slozio da mora biti barem jednom mjesečno, ja mislim da treba biti svakih 3-5 dana članski sastanak, ako ne i svaki dan. — Krulek
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.