• Crni86
    8.3k
    sad ce manenica svakom clanu zasebno napisat mail sta se zbiva oko ove krize umjesto da se bavi rjesavanjem te krize.

Covjek se zapita da li neki ljudi su dio nekog veceg sustava, da li su zaposleni i sl. Daj shvatite vise transparentnost i demokracija nije da na svaki krivi korak se trci pred navijace opravdava se pisu se izjave i sl. Pa di bi ti ljudi dosli da se to radi. Crta se ne podvlaci na tjednoj bazi vec na polugodisnjoj i godisnjoj.

Druga stvar kolko god je lose jos uvijek imamo sanse za naslovom. Za ovakvo stanje na tablici je odgovarao sd i dobio otkaz. To sta netko zivi u utopiji i misli da je igrace birao skender, sanjin ili netko treci je isto nevjerojatno. Ljudima u klubu je jasno da je sportska politika losa i to su pokazali, sada im dajmo malo vremena da vidimo gdje ce nas to odvesti. Kod imenovanja novog sd-a cemo vec vidjet u kojem smjeru idemo.
  • Dinamo-SB
    103
    A zasto je to tako i zasto bas za njega? Ako xy ljudi konstantno nesto radi,mora postojat razlog zasto je tomu tako. Razlog je taj da je zaposlen bez javnog natjecaja na novoizmisljenu funkciju predstojnika ureda predsjednika kojem piše knjige. I sad se svi čude kao sto ce javnost to konstantno preispitivati. Ja cak nemam nista protiv covjeka osobno koliko mi je neshvatljivo kmecanje svih sto se to preispituje.Pa ako si prihvatio to na takav nacin treba biti svjestan da ce se to 2000 puta preispitivati.

Moje je pravo da izrazim nezadovoljstvo sto se i mozemosi vrte oko kluba. I ono sto mnogi grijese i sto se nisu navikli, ja ako tvrdim da mi se nesto ne sviđa i da sam protiv toga, ne znaci da idem nekog "rušit", "tjerat" da sam protiv modela ili da sam mamicevac te da smatram da netko manje voli Dinamo od mene.Pa svi znamo da Marko Maric voli Dinamo i sve bi dao za njega,ali to ne znaci isto sto i raditi posao sportskog direktora.

Svojim birackim pravom koje mi je omoguceno na iducim izborima cu se boriti protiv toga jer smatram da politici nije mjesto u Dinamu.Ja smatram da je trenutno utjecaj mozemovaca u Dinamu suviše velik i nijedna lista na kojoj se nalazi politicki obojana osoba,a pogotovo obojana u zeleno nece dobiti moj glas. Moje demokratsko pravo i misljenje s kojim apsolutno nikog ne ugrozavam.
    Mozda grijesim,mozda ne. Moze se netko slagati ili ne slagati sa mnom. Svi ovdje volimo Dinamo i zelimo mu dobro.
  • Krulek
    725

Evo, zato što je gospodin deda bez ikakve obveze obećao da će na skupštini postaviti neka pitanja koja me zanimaju.. Inače sam uvijek Zonu doživljavao kao nekakvu neformalnu povezanost sa klubom pa i preko vašeg često spominjanog kolege zaduženog za komunikaciju, a zbog čega sam se i prijavio. Ako to nije tako, velika šteta. Lp, bez zadnjih primisli.
  • vjeko1701
    12.5k
    Vjeko je ovdje načeo još jedan vrlo zanimljiv fenomen. Neki od vas smatraju da je Zona nekakva produžena ruka kluba što nema veze s vezom. Zona je forum navijača Dinama. Njezine veze s klubom su u toliko što je par forumaša na neki nači uključeno u rad grupe ili kluba, ali Zona nije nikakav službeni kanal kluba. Ni blizu.deda

Upravo to. Mislim da je zbilja vrijeme da se to jasno i glasno ustanovi i da svih oni koji Zonu čitaju i na njoj pišu to shvate.

Ovdje možete nešto pitati i ako ima dobre volje neki ljudi će odgovoriti ili proslijediti. Ali doći ovdje i zahtjevati...ne.

Klub ima svoje službene kanale.
  • Nolifer
    9.7k
    Tvoj odgovor implicira da je odgovornost forumaša ovdje povezana sa odgovornošlju ljudi koji vode klub. NIJE.

Ne možete se pravdati time.
    vjeko1701

Ne implicira se i ne opravdavam tu nikoga. Samo je protupitanje za one u klubu i od odgovornosti ne treba bježati, što i kažem da nitko i ne bježi. Ali samo to me zanima, ništa drugo.
  • deda
    35.5k
    A sad ću reći još jednu frapantnu stvar. Ja sam danas izgubio 3 sata ovdje na Zoni, dakle na jednom volonterskom projektu kojem je cilj povezivanje navijača Dinama i širenje ljubavi prema Dinamu. Ponavljam volonterski. Znate koliko moj sat vrijedi? Minimalno 100 eura. Oćete postavit pitanje? Da Deda je budala, teška budala i fanatik. Da li mu ovo treba ,ne, ali budali je to teško dokazati. Nemojte me stoga zapratiti za životne savjete.
  • vjeko1701
    12.5k
    Evo, zato što je gospodin deda bez ikakve obveze obećao da će na skupštini postaviti neka pitanja koja me zanimaju..Krulek

Super, njegova vlastita volja. Kaj ne znači je to i njegova obaveza ubuduće.

Inače sam uvijek Zonu doživljavao kao nekakvu neformalnu povezanost sa klubom pa i preko vašeg često spominjanog kolege zaduženog za komunikaciju, a zbog čega sam se i prijavio. Ako to nije tako, velika šteta. Lp, bez zadnjih primisli.Krulek

Bilo je tako ali se jako brzo pretvorilo u cirkus i s razlogom se stalo. Još jedan od primjera gdje manjak razuma i ukusa kod pojedinaca košta sve nas.
  • Peškaman
    6.1k
    Tko je još osim Marića, koji je bivši birao ove igrače?Nolifer

Velimir Zajec i Marko Marić su bili dio sportskog sektora ako se ne varam, bar prema riječima predsjednika u nekom intervjuu.
  • Krulek
    725

Kad su događanja " normalna", kada nema krize rezultata , kad se ne mijenjaju treneri kao na traci, kada SD ne dobija otkaz bez ikakvoga suvislog objašnjenja uz prethodno ogromnu plaću, ali i otpremninu, u potpunosti se slažem sa polugodišnjim ili godišnjim izvješćima. Ali kad je sve suprotno od navedenog mislim da bi u ovakvoj situaciji trebalo makar jednom mjesečno napraviti članski sastanak i objasniti neke stvari. To je naravno , samo moje mišljenje o transparentnosti rada kluba.
  • vjeko1701
    12.5k
    Znači ja sam napisao da forumaši imaju i određenu odgovornost prema Zoni. Ti si meni odgovorio

A tko preuzima odgovornost, za ovakvo stanje na tablici?Nolifer

Kako to nije implikacija da su odgovornosti forumaša na Zoni povezane s odgonornostima vodećih ljudi kluba?
  • Nolifer
    9.7k

Vjeko, išao sam istim protupitanjem, s time da nisam nikoga tu branio. Ništa zlonamjerno niti maliciozno. To ne. Nego eto, samo su me zanimale te neke elementarne stvari. Valjda je to normalno...
  • skener
    1.9k
    Ljudi su željni krvi i jedino što je bitno da padaju glave kako bi se oni "nahranili".

Prije 15-ak dana je uprava kluba zbog loših rezultata smijenila sportskog direktora. Znači ne neku čistačicu ili domara, nego osobu koja je u sportskom sektoru jako visoko pozicionirana.
    Manje više svi to tada pohvale, ali za par dana se traže opet nove glave.
    Sutra da ode predsjednik kluba i dođe netko novi nakon 2 poraza bi se tražio njegov odlazak.

Vrlo je slično i za vrijeme prijelaznih rokova. Treba nam x, y i z. Kada se to dovede odmah se traže nova tri igrača i tako u beskonačnost.
  • Paggini
    39.3k
    Manje više svi to tada pohvaleskener

Mislim da je bio problem što mu se otkaz dao u nedjelju, ako se dobro sjećam...
  • vjeko1701
    12.5k
    Vjeko, išao sam istim protupitanjem, s time da nisam nikoga tu branio. Ništa zlonamjerno niti maliciozno. To ne. Nego eto, samo su me zanimale te neke elementarne stvari. Valjda je to normalno...Nolifer

Ok, ja ti samo kažem kako to izgleda pošto si to pitanje nadovezao na moj post o forumašima.

Jesi vidio moj post o dovođenju politike i rasprave o istoj na ovom forumu?

Prije nekog vremena je administracija donjela odluku da će se sve političke teme maknuti i da će se rasprave političke prirode regulirati.

Ti si proveo zadnja dva dana ovdje raspravljajući o "možemosima" u klubu. Dao sam upozorenje o tome prije točno dvije stranice i ti nastavljaš.
  • fakin
    30
    gdje se može vidjeti popis skupštinara?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.