• GeneralNapoleon
    990
    Prodajom naših momaka(Sučić,Perković) kao i karakternih momaka koji mogu imati svoje uloge s klupe(Max,Spika),a dovođenjem neprovjerenih rjesenja u vidu Mmaea,Cordobe,Mbukua,Kange nećemo sigurno stvoriti tu kemiju u momcadi potrebnu za uspjeh.Praskaton

Sto vise razmisljas to gore dijeluje odraden posao. Maric kao Joker u Batman The Dark Knight kad raznese bolnicu. Samo sto smo bolnica bili mi.
  • rokikaciga
    530
    To je jasno kao dan. Zato malog Grgica treba probati dovesti, a Petka dozirati da se ne ozljeduje jer ionako odigra 55-60% svih minuta otkad je dosao u Dinamo.
  • DrawTube
    6.3k
    fali nam još prijatelj Bob Sacamano
  • Haza
    8.7k
    Zadnja info o zdravstvenom biltenu Petkovića.
    Stanje mu je po povratku iz Bologne još gore. Ima bolove po cijelom tijelu. Promijenio je ponovno doktora, sad kreće u nove terapije, novi doktor je procijenio da bi se u idealnim uvjetima mogao za mjesec dana vratiti punim treninzima. Zaključak, ova sezona mu je cijela propala...
  • NB86
    16k
    Strašno, ne znam koga mi je više žao, brune, klub ili mene sto moram ovu sezonu pratit, neka nam je Bog na pomoci
  • DiddyGuela
    2.9k

A jbg. I to je nogomet. Neka se on samo na miru oporavi. Nova sezona, nove pobijede
  • NitkoBitan
    23.4k
    Ma nema sanse vise da ce ic igdje u lige petica nakon ovakvih zdravstvenih problema, a cisto sumnjam da su i "Emirati" sada zagrijani. Bude Petko prihvatio i znatno manji ugovor kod nas, a bome nam je dosta i duzan s obzirom na to koliko prima a koliko igra.
  • NB86
    16k
    Ruzno je govorit da nam je bruno nesto duzan, pogotovo u trenutcima kad je ocito da nam uzasno fali
  • Marley
    3.1k
    Samo da mu ovo sranje ne okonca karijeru, ne daj Boze. Jer nerijetko se to dogodi kod ovog stanja. Nije vrijeme za pesimizam, ali ako cemo iskreno, to mi je veliki strah vec duze vrijeme.
    Nazalost znam koliko se muci s tim, vise je i njemu puna kapa :sad:
  • Odani Zgd
    77
    Bruno je puno dao Dinamu,ali na ljeto obavezno po još jednoga napadača.Nažalost godine nose svoje,u zadnjih godinu i pol je više ozlijeđen nego što igra,pitanje i kada se oporavi i počme igrati do kada će to opet trajati i ponovo se ozlijediti,tako da nebi na njega se puno oslanjao
  • don
    11.6k
    ova sezona mu je cijela propala...Haza

vidit ćemo uskoro
  • gledatelj
    718
    Uzas. I sad se tek vidi idiotarija bivseg nam SD-a kad je izjavio da nam ni jedan napadac ne zeli doc zbog Petka.
  • Haza
    8.7k
    Čisto da napomenem, Petko nije zdrav, nije spreman, boli ga cijelo tijelo nakon terapija, i to je info 1/1.
    Dal' će on takav nespreman igrati do kraja sezone nije na meni da odlučujem, nego na Bruni, treneru i našoj liječničkoj službi.
    Naravno da netko može riskirati zdravlje, i pokušati zaigrati za tjedan ili dva, ali to ne mijenja činjenicu da je on nažalost u velikim bolovima i nije zaliječen. Koliko on nama nespreman može pomoći, nisam siguran da može, ali možda da bude uz ekipu na klupi ili uz teren bi pomoglo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.