• Praskaton
    3.8k
    Petko jučer nebi dobio crveni karton,on bi ga izborio.
  • Crni86
    8.2k
    prije crvenog kartona gubili smo 1:0 i krenuli izgledat kao razbijena vojska. Sads je bio crveni karzon, ali ruku na srce i kada smo bili 11 na 11 primali smo nemilice.

To kolko mi primamo ove sezone ne moze ni petko nadoknadit. Nije ovo vaterpolo da svaki rezultat bude 5:4,3:2 i slicno. Da dodu messi,cr7 i mbappe ne bi mogli zabit kolko nasi mogu primit.

Vec sad imamo nikad vise primljenih golova a prvenstvo nije ni priblizno gotovo.
  • Kujtim Shalla
    4.2k
    Kako mi je žalosno sve prebaciti na dva čovjeka , Kangin crveni koji nikad nije trebao dobit ,i na Mmae koji je bio jako loš,možda ne treba biti u prvi 11 ,to prepuštam treneru. Ali prije kartona smo bili bezveze . Niko ne spominje Pjacu,Baturinu ,bili su za goli racku. Meni do isključenja Kanga i Xoxha su bili jedini koji su nešto pozitivno pravili . Ademi uvijek negdje između. Jedva diše nakon 5 min i čovjek je manje. Pomozimo se sa tim. Mi ne grizemo više, ne igramo kao momčad. I iskreno vjerujem da se radi na tome punom parom. Nikom nije u interesu gledati ovakav dinamo. Vjerujem ljudima u klubu. Vjerujem više nego ikad. Pravi potezi će se povući. A loši potezi unazad već puno godina izlaze na vidjelo,problemi i sve ostalo. Jedan po jedan. Momčad mora promjeniti krvnu sliku. Srijeda je novi početak. Idemo sa samog dna na koji smo potonuli,i moramo se dizati. Ne može sve preko noći biti popravljeno. Čovjek je od nas napravio osrednjeg ligaša.
  • ljmaric
    20
    zna li se koja situacija s Petkom i kada bi se mogao vratiti?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.