• miro
    6.2k
    ne, nego se nije držao liječničkih uputa u vezi svoje ozljede
  • Benito
    1.2k
    ili ga nisu dobro liječili pa je pokušavao nešto drugo?
  • Paggini
    44k
    Zajebavao se sa svojom ozlijedom i ekspertima koji su je pogoršali i to je činjenica, isto je rečeno na presicama eksplicitno i implicitno.

Nemojmo od Brune raditi nepogrešivo božanstvo i opravdavati svaki njegov akt, sjebao je po tom pitanju ali ima 8 utakmica da nas povede.
  • Jos-Optimus
    5k
    te njegove mane su i njegove prednosti, zato ga i volimo. On je naš Lamza. Mislim da se i ti slažeš da je ta mitomanija oko njegove bolikurčine pretjerana, dapače. Bruno voli Dinamo
  • Paggini
    44k
    Mislim da se i ti slažeš da je ta mitomanija oko njegove bolikurčine pretjerana, dapačeJos-Optimus

Naravno, Brunina ljubav prema Dinamu meni osobno nikad nije dolazila u pitanje. Ima on svojih mušica, ali to ga i čini takvim čudesnim igračem.

Rekao sam više puta, govorit ću to do smrti vjerojatno - ali Bruno mi je najdraži igrač Dinama, a rekao bih i najbolji koji je igrao u Dinamu i volio bih da do kraja karijere ostane u Dinamu.

Ali se mora prestat zajebavat s ovim nadriliječništvom, a pogotovo mora uzeti uzde ekipe u svoje ruke.
  • Droljo
    14.7k
    Bravo Bruno! Napokon da im je netko rekao.
  • Fićo1986
    1.1k
    Svi koji serete protiv Brune, odite pratit kriket i rasipajte svoje živce na nekom drugom.
  • masacusec
    5.1k
    Jbg, po prirodi sam zlopamtilo i često kritiziram petkovića prvenstveno zbog njegovih preferenca prema mamiću, perasici i sličnima.
    No, moram priznati da me je na jučerašnjoj presici ugodno iznenadio, svojom elokvencijom, realnim rakursom sagledavanja aktualne situacije te preuzimanjem odgovornosti. Baš kapetanska reakcija!
    Jedino kome se oni moraju opravdavati jesu njihov poslodavac i mi navijači.
  • Zg123
    1.5k
    Covjek je evidentno nespreman, jucer se nije mogao sastaviti s loptom. Nije mi jasno da mu se daje vise od pola sata pri aktivnom rezultatom, sreca pa Osijek nije kaznio svaku njegovu izgubljenu loptu koja im je dala tranziciju.
  • K3p
    244

Ako će samo sjedit na klupi i ostat će nespreman
  • vjeko1701
    13.4k
    zbog njegovih preferenca prema mamićumasacusec

Nema on nikakve preference prema Mamiću a s druge strane oba Mamića ga ne mogu smisliti.
  • NVKOD
    4.1k
    @Big Daddy daj razbudi malo Petka, trebat će nam za zadnjih 7 kola.
  • rokikaciga
    820
    I ovakav hrdavi Petkovic je za tri koplja iznad Kange i Kuleta samo zbog svoje pojave.

A posto nitko nece onda cu ja pohvaliti Petkovica jer je 3-4 puta mozda i nekarakteristicno za njega ispratio igraca, istrcao sprint 5 metara da proba presjec loptu i slicno. Vidi se drugaciji voljni moment defenzivno od njega.

Ofenzivno je to malo manje dobro, vidi se da je spaner ali mu se dva puta lopta odbila kao da je u napadu Kule a ne Petko. Cini mi se da je imao jednu rolicu i probao vanjskom prebaciti obrambenog i isao bi Bati sam na gol ali nije proslo. To je nama nedostajalo.
  • Efes Pilsen
    10.6k
    Mit je da Petkovic ne igra obranu tako da ono od jucer nije nista novo. Sam je rekao da ce mu trebat ritam utakmica, a tako je i izgledao na terenu. Unatoc svemu, bio je blizu da upise asistenciju.
  • Big Daddy
    1.5k

Pisali smo si, vjeruj mi, i on i ekipa su jbn nabrijani
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.