• Facke
    5.2k

A Mikica nebumo mogli poslati na posudbu. Njeguv ugovor s nama ide samo do 10.01.2026. A automatske produzenje toga ugovora uvisi kolko nastupa bu Mikic imal za nasu prvu ekipu. A ja sumnjam da bu uopce igral el je po mene daleke od prvih 11 Dinama.
  • sarenicvjetic
    33
    daleke je od prvih 11, zato su nam bekovi posebno nadareni prema naprijed a još vise napredni u branjenju gola..klinca kojeg bi vjerojatno 90% rado vidjelo barem jednu tekmu pa da mogu svi otprilike vidjet čime se raspolaže.
    A ti bez ijedne utakmice vidiš ko je za Dinamo tko nije..može li neki argument ako je tako
  • Facke
    5.2k

Pa imas utakmice mladih kategorija gde ga se mogle gledeti. Ne treba se od njega , kak to mediji delaju, delati drugi Joskec. I ne vidim ga da bi uskoro mogel biti clan prvih 11. On mora shvatiti da mu nebude nist dosle same tak. Mogel je i sad na zimu nekam na posudbu do leta. A zakaj nije?! A jasne je da pri nami nebude igral.
  • sarenicvjetic
    33
    mogle ga se gledeti na utakmicama LP mladih ili na Ramljaku.
    Napisi mi osvrt njegovih igara..jer ne vidim koji je drugi prijenos bio.
    Pa to dobro zboriš,jer sad da dođe Yamal nebi igrao jer nije bio na posudbi i premlad je,nemamo vremena trpjeti greške golobradih mladića,ali zato možemo trpjeti greške igrača koji će nas zadužit za budućnost i bit 3. Na tablici.
    Očito poznaješ igrača kad kažeš da mora shvatiti da mu nebude nis došle same tak. Ili samo trkeljas jer eto,bivši si skaut Barce pa si ti odlučio javno svima reci tko će biti za sto u budućnosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.