• Blueshadow86
    2.7k
    Kakav smo gaf napravili oko desnog krila.
    Doveli Cordobu koji je neka verzija Kastratija.
    Doveli Mbukua koji protiv Bjelovara nije mogao meda.
    Mogli smo Pašalića dovesti. Ok, to bi bilo oko 4 milijuna cca., ali ispada da je televizor u boji za ovu dvojicu spomenutih.
  • Crni86
    8.3k
    Marco pasalic je za ovu dvojicu televizor u boji.
  • Nogo
    5.6k

Tako možemo za sve nabrojati i reći. Šta nismo Selahija umjesto Belcara, šta nismo Jurišića umjesto Franjića, Miereza kada smo mogli umjesto Kange, Perković pustiti umjesto Mmaeea, Brodića...

Stvar je kolektiva, pristupa, boli*určine, MOTIVACIJE!

Mi s ovim kadrom moramo letiti ligom! Imaš loš dan, ništa ne možemo zabiti, protovnik zabije...sve se moze desiti. Ali ovo šta naši pokazuju je ravno 0.
  • DiddyGuela
    2.9k
    Mi s ovim kadrom moramo letiti ligom!Nogo

Mit koji se ponavlja predugo.

Golman rupa, nemas ljevog beka, stoperi komedija, desno krilo ne znas ko je losiji, zamjena za Misica i dalje ne postoji... Na to dodas ozljedu Petkovica i Sucica.
  • ŽacZgb
    104
    Istina da smo individualno najbolji u ligi,ali nogomet nije tenis.

Kad se naših 11 stane na teren izgledaju ko da prvi put igraju zajedno. Nema tu zajedništva. Kad se brani,brane se svaki za sebe,u napadu i kad se nekaj napravi to je uglavnom dobar potez jednog,eventualno dva igrača.

Dobar dio naših igrača su stranci kojima Dinamo ne znači baš niš niti će im ikad značiti. Jučer kod Rijeke prvih 11 + klupa,jedini koji nije sa ovog govornog područja je Djouahra. To smo mi imali u prvom mandatu Bjelice naši “domaći” + KTC i Moha.
  • Sibirski plavac
    3.7k
    Cristian Shpendi kojeg se spominjalo u kontekstu Dinamu, evo već 6 tekmi zaredom nije zabio, a ekipa mu nema neke šanse za ući u Serie A. Jebote svatko tko se spomene u kontekstu Dinama padne u formi. :rofl:
    Tako i Taylor, prije spominjanja Dinama dobar bek, redovan starter u Celticu, a odkad se počelo šuškati da dolazi nama, lik pao u formi i navijači žele da ode.
  • Dani Olmić
    1.1k

Sve je to vec receno davnih dana - Nazalost ljudi u klubu su to „procijenili“ drugacije
  • blubach
    792
    Ono što mene brine jest to da ako smo do sad jedva imali za potrošiti 10-ak m samo za transfere na ljeto i zimu dok smo zaradili 40m od LP, što ćemo na ljeto ako ostanemo bez LPa? A treba nam lijevi bek (ok, možda Taylor dođe besplatno), šestica, zamjena za Mišića/Sučića (Belcara treba i otkupiti), golman, stoper, desno krilo, špica...
    Neću lagat, malo se bojim, pogotovo ako ne dođe ultra sposobna osoba na SDa, a sad sumnjam u sve...
  • mali M
    6.9k
    Joj daj prestanite sa tih 40mil, pa to do sada nismo nikada zaradili osim ove godine i nismo propali.. daj ne vrtite floskule bez pokrića. Fakat ste već dosadni sa tim cmizdrenjem.

A druga stvar, drago je meni da smo mi Benkovića, Oršića i slične propustili jer "nisu" za dinamov kadar... Eto ispada da Mmae, Torrente, Hoxha, Cordoba, Mbuku i ekipa je... Fulao je Marić skroz sa politikom bolje jeftini nedokazani stranac nego skuplji provjereni domaći...

imali za potrošiti 10-ak m samo za transfere na ljeto i zimublubach

Gle, Dinamu ni netreba više od toga za transfere. Ima odličnu školi i svoje klince, za ostalo ima godišnje 10mil. za 2-3 pojačanja momčadi. To ti je 3-4 mil po pojačanju i dosta je. Problem je što se zadnjih par godina užasno tržilo i sad moramo tri puta toliko uložiti da bi se isčupali, a to je Dinamu nemoguća misija.

I Marić i ekipa prije njega je napravila užasan posao i sad se treba napraviti prvo lista tko nam netreba i lagano to riješavati da možemo vidjeti gdje najviše gori i postupno pojačavati momčad...

Tu smo gdje jesmo, sad moramo pametno dalje...
  • miro
    5.8k
    Ma trener i SD su sve, samo vizija i identitet - tehnički dotjerana igra s jakom vezom i 70-80% domaćih igrača. A sad hoće bit 352 ili 433 i hocemo igrat s jednom ili dvije šestice, to nek trener bira
  • El Madrigal
    135
    treba nam lijevi bek (ok, možda Taylor dođe besplatno)blubach

Misliš da će doći igrati kvale za Komferencijsku ligu?

Joj daj prestanite sa tih 40mil, pa to do sada nismo nikada zaradili osim ove godine i nismo propali.. daj ne vrtite floskule bez pokrića. Fakat ste već dosadni sa tim cmizdrenjem.mali M

Svaka čast! Napokon netko pametan. Jebote ako ćemo propast zbog neosvajanja jednog naslova prvaka, onda jebo klub i sve! Naravno da nećemo!
  • rioda
    7.1k
    Treba nam zaokret u transferima, umjesto gomilanja stranaca i općenito igrača s potencijalom, moramo dovoditi provjerena pojačanja (naravno da se i kod njih može promašiti, sve je individualno) i pojačano promovirati svoje potencijale iz mlađih uzrasta. Bolje jedan top igrač i više minuta za dva naša juniora, nego 6 novih igrača od kojih možda jedan iskoči.
  • kariola86
    74
    Kad biste samo znali koliko je njemu žao što ga nisu doveli
  • Dragon1Warrior123
    3.9k
    Napokon sam došao malo k sebi nakon poraza od Rijeke i dobro promislio o svemu što nas trenutno muči. Realno treba nam jebači remont na ljeto jer ovo je postalo malo preozbiljno...

PRVO I OSNOVNO SD! I Omake kao glavni skaut!

Golmani: Čavlina (ako se uspije profilirat do kraja sezone), Filipović, Treči golman
    Desni bek: RPG i pojačanje
    Stoperi: Galešić, Torrente, dva pojačanja i KTC ili Bernauer kao backup
    Lijevi bekovi: Franjić i Taylor
    Središnji vezni: Belcar, Mišić, Kačavenda, tu bi još doveo Pršira recimo i jednu radilicu sličnog tipa Selahija, ostalo sve out ili posudbe (Pavić i Vrbančić)
    Prednji vezni: Stojković, Vidović/Zvonarek/Ivanušec
    Desna krila: POJAČANJE, Cordoba (ako se profilira)
    Lijeva krila: Pjaca, Ivanušec/Hoxha/profiliranje Varele uz ostavljanje Hoxhe.
    Napad: Mierez, Kanga, Petković/Kule ovisno o tome možemo li uopće računati na Petka za neki ozbiljni nogomet

Jebote u kakvoj smo situaciji kad trebamo prodati/riješiti pazi ovo: Bočkaja, Perića, Špikića, Bulata, Ademija (hvala na svemu, ali ovo što igra otkad se vratio je tragedija), Mbuku, Mmae, Nevistić, Kulenović.
    Baturina mora biti prodan za ok novce.
    Na posudbe moraju iči Pavić, Mikić i Vrbančić, Živković isto.
    Još ističu ugovori Ristovskom, Moharramiju, Rogu prolazi posudba.
    Moš mislit u kakvoj smo situaciji kad nam fali ni manje ni više DEVET pojačanja, a imamo isto toliko (čak i više) igrača koji odlaze/trebamo prodati.
    Da bi ovo postigli moramo biti spremni uložiti barem desetak miliuna eura, uz još minimalno pola toga u opcijama otkupa za godinu poslje (posudbe s pravom otkupa). Ovo je prvi pravi test za upravu i nadam se da će ga položit, jer u suprotnom nam ne gine još jedna ovakva sezona...

Ovo nisu problemi koje je samo nova uprava napravila, ovo se nakupilo kroz zadnjih ohoho sezona i sad oni moraju gasit vatru, ali jbg sad su oni tu i to se mora napraviti!

Isprike na odužem postu, ali moram izbacit svoju frustraciju nekako...
  • GeneralNapoleon
    938

Slazem se sa vecinom napisanog.

Ja bih napravio sljedece modifikacije na to, papogotovo s obzirom na financije.

Sto se stopera tice zadrzao bih i KTCa i Bernauer a prodao Torrente. Podijednako korisni a mislim da se za Torrentea moze dobit 3-5m. Doveo bih samo jednog novog i vratio Perkovica u sustav, a kao sestog pridodao Jakira Jr.

U vezu bi doveo bas Prsira i Selahija jer mislim da su odlican omijer cijene i kvalitete, te da bi nam profilno odlicno dosli. Selahi je u principu besplatan tako da bi za njih dvojicu bilo potrebno maksimalno 2m.

10etku bi ostavio Stojkovica i pridodao Vrbancica. Mislim da je 10etka najmanje kriticna pozicija jer su uvijek moze igrat i sva dvije 8ice.

Desno krilo bih ostavio Spikica i unovcio Cordobu za 2-3m s time da navodno postoji interes.

Znaci uz prodaju Baturine bi dosli na nekih 30m od transfera. Ne znam kad se racuna Sucicev?

To bi trebalo bit onda svakako dosta za remont bez obzira na nas plasman u ligi.

Ostalo se sve slazem. I naravno sto se Bernauera, Spikica i Perkovica tice je pitanje jel ce se vratit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.