• GOAT
    2.2k
    Ja tu ne vidim nimalo sarkazma.Jurki

Ni ja, ali uzimam u slucaj da ce netko to krivo shvatiti jer ipak svako čita drugačije.

Slažem se. Iako su nam šanse za osvojit prvenstvo male ajmo barem poginuti muški, neki od njih igraju zadnje utakmice u plavom dresu pa hajde da ih pamtimo po dobrim igrama a ne mahanju rukicama
  • GeneralNapoleon
    929

Ma ocito su kasnije dosli tovari. Kvasine nije vise bilo. Ne znam jel su bili u trenutku nekom paralelno. Cekam da zavrsi pa da pogledam Kvasinu. Ovaj tovar je neizdrziv pored kvazidinamovca denisa.
  • Danko
    1.5k

Kvasina se isključio prije tovara
  • vjeko1701
    12.5k
    Hmmmm po cemu tocno je to dobra stvar :chin: ?Marley

U sportu je dobro imati agresive. Broj jedan, ako je istina, barem znamo da im je stalo. Broj dva, više riješiš s nekim ak ga pošalješ u 3pm nego da sjedneš i pitaš "a kaj tebe tišti".

Muška posla xD
  • Marley
    3k
    Aha to mislite, tipicna komunikacija medju muzjacima. Ma reko da nije mozda u pitanju neka dublja tajna filozofija, za koju ja ne znam :rofl:

Ok, ok, vjerovat cu vam na rijec da je to pozitivna stvar :roll:. Iako mi se nimalo ne svidja pomisao ni na kakve fizicke obracune unutar nase svlacionice.
  • vjeko1701
    12.5k
    Vjeruj mi, samo tako nešto može okrenuti ovu sezonu. Tu više nema finjaka.
  • Jurki
    15.8k
    Ok, ok, vjerovat cu vam na rijec da je to pozitivna stvar :roll:. Iako mi se nimalo ne svidja pomisao na ikakve fizicke obracune unutar nase svlacioniceMarley

Ako se s nekim nikad ne posvađaš.. bilo to doma ili na poslu.. to je samo znak da ti je bas sve svejedno kaj se bu desilo i kakav bu ishod nekog problema.
    U svađu, pickaranje pa i fizicki obracun nejdes bez emocija i to u ovom slucaju mozemo samo protumaciti da im je ocito stalo do rezultata i uspjeha i normalno da je to pozitivna stvar.
    Ako ih ovo ne galvanizira onda nam ne pomogne ni dragi Bog.

Edit: evo samo primjer Zone.. koliko je tu svađa, pickaranja, ruznih rijeci koje smo uputili drugim ljudima koje mozda ni ne poznajemo... a zakaj ? Zato kaj nam je stalo do Dinama i imamo emocije prema tom klubu.. a da tih emocija nema.. bilo bi nam.. ma koga jebe, nije vazno - nebi bilo ni tih svađa.
  • Sibirski plavac
    3.7k

Evo pogledao do kraja.
    Koliko proljeva je stari prodnja u stanju reći, svaki put nanovo šokira.
    Tonči i onaj Vlada skroz normalni i realni likovi, može ih se poslušat.
    Denis klasika, kad mu gostuju dinamovci iznosi mišljenje, kontrira, baš se uživi u raspravu, a kad mu ovaj stari tovar gostuje samo šuti i klima mu glavom na sve što ovaj kaže, nebitno koliku pizdariju stari rekao.
    Opet klasika "zapisano u zvizdama, lud grad lud klub nemojte nam zamirit šta smo takvi, Dinamo nema teoretske šanse za tiulu i ne znan na čemu temeljite ikakav optimizam, Dinamo je već ispa iz utrke ovu nedilju na Rujevici i sad će borba biti između dva kluba, Rijeke i Hajduka".
    A najveća pizdarija "Kolarić bi bija ok izbor za sudit derbi. Možda nije najbolji sudac u Hrvatskoj,ali je najpošteniji". :rofl: :vomit:
    Dajte dečki trgnite se ovaj tjedan i rješite prvo šarane a onda ovu gamad s juga. Ako treba, nek im netko pusti prije tekme trabunjanje ovog starog magarca koji podcjenjuje sve vezano za naš klub, nebitno je li riječ o prošlosti ili sadašnjosti. Motivacija samo takva, kad te netko ovako samouvjereno prca i tapše sebe po ramenu kako je pametan. "U zvizdama je zapisano". :roll:
  • don
    11.3k
    ne znan odakle van želudac slušat to.
  • GeneralNapoleon
    929

Veliki respekt da si uspio lika poslusat. Da je situacija drugacija bi ga i sam poslusao. Ali kakvo je trenutno stanje nemam zeluca slusat to sto bi se nazalost moglo ostvarit.

Tolikog da ne velim kaj u zivotu valjda vidio nisam.

Dinamo nema teoretske šanse za tiulu i ne znan na čemu temeljite ikakav optimizam, Dinamo je već ispa iz utrke ovu nedilju na Rujevici i sad će borba biti između dva kluba, Rijeke i HajdukaSibirski plavac

Ovo je bas govorio dok sam ukljucio. I molim dragog Boga da uspijemo nekako sve preokrenut u nasu korist. Dobit njih u nedjelju je od zivotne vaznosti. Jer ne smije se dopustit da takvo sto ima priliku orgijat po nama.

Ako treba, nek im netko pusti prije tekme trabunjanje ovog starog magarcaSibirski plavac

Ovo bi stvarno trebalo jer ako ih to ne bu nabrijalo onda ne znam hoce li ista ikad.

Nista borba do zadnjeg daha i nadajmo se da uz proslavu naslova budemo imali prilike gledat sve te od kompleksa poremecene tovarcine kako se budu gusili od muke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.