• Mandelinho
    608
    Bacio oko na Tribinu danas i požalio sam. Kada je Bjelica dobio otkaz, na Tribini je bilo drvljem i kamenjem po Mariću i kako je on trebao dobiti otkaz. Sada kad je dobio otkaz, spina se da Dinamov puk previše očekuje od sportskog direktora jer je Mamić žario i palio godinamahardek

Evo, vrijedi i za taj podcast…

Isto tako, ne možemo zatvarati oči pred činjenicom da postoje pojedinci koji svjesno koriste privid konstruktivne rasprave kako bi prikrili svoje stvarne namjere i kako bi kroz naizgled racionalan izričaj postepeno oblikovali određeni narativ koji im u datom trenutku odgovara... suptilne su to taktike, ali učinkovite i sve pod krinkom slobode govora i prava na mišljenje.Eduardo
  • mali M
    6.8k
    danas sam iz nekog nepoznatog mazohističkog razloga upalio neznam ni čiji podcast sa Šikićem... pa ja neznam tko se uopće usudio njega spomenut da bi bio dobar SD. lik nezna imena svojih igrača, veli da su dopeljali onog malog, onog, ma kako se zove, ma onaj, ma bio je u rijeci, ma sjetit ću se već... i ja to pogledam do kraja... treba ponekad bit realan i reć samom sebi da si budala na što trošim vrijeme...
  • rokikaciga
    492
    podcast sa Šikićem... pa ja neznam tko se uopće usudio njega spomenut da bi bio dobar SD. lik nezna imena svojih igrača, veli da su dopeljali onog malog, onog, ma kako se zove, ma onaj, ma bio je u rijeci, ma sjetit ću se većmali M

Spomenuo sam već. Marić nije znao tko mu je od klinaca na posudbama, tko mu je dostupan za posudbu niti tko mu po planu i programu (jer ga nema kao bivši voditelj omladinske) treba otići na posudbu.
  • mali M
    6.8k
    ne razumijem što govoriš.. ja govorim o Šikiću, a Marića nisam nikad niti branio...
  • rokikaciga
    492
    Ma samo sam usporedio situaciju sa Šikićem koji se gura i kojeg guraju sa nekim koga smo potjerali pred koji dan.
  • Sibirski plavac
    3.6k
    https://www.youtube.com/shorts/sYkAaUkvlZw

Kako sad to? Pojačava se muzika na stadionu i nije više pun svaku tekmu? Ja mislio da je to "najluđa atmosfera na svitu". :rofl:
  • Pacho
    192
    Ne mogu vise slusati to onaniranje na njihovu ludost i atnosferu...
  • jedan u nizu
    11.8k
    Jel oce Andrija na more ili nece?
    Nije mi jasan sad :chin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.