• Zagreb1992
    2k
    Lako za to ali tko onda za te sastanke između igrača odaje jebenom Kvasini ?
  • ElDorado
    2.2k
    Kvasina veli dan prije ‘sutra cu nazvati Akija’. On je na vezi s pol igrača. Mislim da serenda al ko zna.
  • don
    11.3k
    Kvasina ne serenda, ima ozbiljne informacije već duže vrime.
  • DiddyGuela
    2.9k
    Ako ce burni sastanak na rubu fizickog obracuna pridonjeti tome da Nevistic digne obrane na 70%, Mmae izdominira ligu u dobivenim duelima, Ademi pretrci 12km po utakmici, Mbuku zabije 10 golova... odlicno. Samo, cini se da problem lezi u necemu drugom a o tome iz kruga igraca do sada ni rijeci.

Ovaj kadar je kvalitativno,profilno i karakterno nedovoljan za okrenuti sezonu.
  • Izet Hajrović
    4.1k
    ako Krešimir Barić može biti u kontaktu s igračima, onda može i Kvasina. Uostalom, imamo 30tak igrača, svatko od njih ima svoje obitelji, prijatelje, menadžere. Još tu ima dosta pratećeg osoblja uz trenere tako da izvora informacija ima na pretek.
  • GeneralNapoleon
    929

Gracias.

Boze dragi. Upalim i cujem onog mentalnog bolesnika kako sere da je zalizani najbolji igrac koji je hodao hrvatskim travnjacima od 1992. I da mu nitko drugi nije ni blizu. Ugasim opet.
  • Odani Zgd
    69
    Kvasinin najveći krimen je to što je Bosanac,a ne Dinamovac,pa ga ljudi sprdaju.Onaj stari blitvar Zoki je odvratan lik,ne mogu ga gledati ni slušati.
  • Sibirski plavac
    3.7k
    Opet onaj Zoki? Gledam stream od početka pa nisam došao do tog dijela. Dobro je znati kad trebam ugasit. :vomit:

Jel Kvasina debatirao s njim? Znam da je u prošlom denis podcastu rekao da nikad više neće sudjelovati u istom podastu kad je Zoki gost.
  • Marley
    3k
    Čak kaže da je bilo na rubu fizičkog sukoba. Tako se to radi.Izet Hajrović

Hmmmm po cemu tocno je to dobra stvar :chin: ?
    Valjda muska posla pa ja ne kuzim, ali ako je netko raspolozen da mi nacrta, bila bih zahvalna.
    Vidim svi lajkaju i slazu se kako je to super pozitivno, a ja se pitam sto mi je promaklo da jedino ja ne shvacam poantu :sweat:
  • Paggini
    39.4k

Muskarci, pravi muskarci, ne znaju pričati otvoreno o stvarima koje im smetaju i emocijama, nego to rješavaju galamom i sukobom i nakon toga su smireniji.
  • nemapredaje
    4.4k

Tak je.

Nemreš bit frend s nekim ak ga nemreš poslat u kurac.
  • GOAT
    2.2k
    Sastanak na kojem su bili svi igrači bez trenera je najpozitivnija stvar koja nam se trenutno moze dogoditi (po smislu kemije u ekipi) jer svaki igrac moze reci sto zapravo misli bez da ce trener to kazniti. Fizicki sukob ili ne sve njih treba malo probuditi i dovesti u red. Siguran sam da nitko od njih to nece zamjeriti i da bi uskoro to trebala biti jaca i povezanija ekipa a ne skup pojedinaca

Netko mozda misli da je taj "tako se to radi" sarkastican pa zbog toga lajka ali vecina nas misli da je to pravi pristup i da ce bas to okrenuti stvari na terenu gdje u najmanju ruku izgledamo kao curice.

Super u svlacionici su odradili prvi korak, a sad cemo vidjeti tko ce odnosno tko nece paliti i zariti ostatak prvenstva.
  • Jurki
    15.8k
    Netko mozda misli da je taj "tako se to radi" sarkastican pa zbog toga lajka ali vecina nas misli da je to pravi pristup i da ce bas to okrenuti stvari na terenu gdje u najmanju ruku izgledamo kao curice.GOAT

Ja tu ne vidim nimalo sarkazma.
    Ocito ih ipak ne boli kurac do kraja kad su se posvađali i ispickarali po spisku. Da se to nije desilo onda bi znali da im se stvarno jebe za klub i rezultate.
    Ovak ima nade da cemo to okrenuti u svoju korist!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.