• GeneralNapoleon
    926

Za to bi trebali moc branit centarsuteve u HNLu, sto iz nekog razloga nismo u stanju.

Mislim da je recept onak gadljivi srednji blok uz jalov posijed i nadanje da ce neko nesto naprijed izrodit na individualnu kvalitetu.

Znaci pokusat drzat loptu sto vise u nogoma ali ne onako lijepo leprsavo naprijed u 3 1 6 nego vise onak 3 2 1 4, 3 2 2 3, 3 2 3 2. Da dok izgubimo loptu ima dovoljno osiguranja iza i da uvijek ima puno opcija za dodavanje.
  • mali M
    6.9k
    Za to bi trebali moc branit centarsuteve u HNLu, sto iz nekog razloga nismo u stanju.GeneralNapoleon

hahahahaha, al stvarno, na prekidima izgledamo kao da klinci igraju protiv NBA igrača košarku.. niti jedan centrašut, loptu, ma ništa ne možemo obraniti!
  • GeneralNapoleon
    926

Ja serem u gace dok protivniku dosudi faul na 35-40 metara od gola, jer me strah da ce se iz centarsuta izrodit nesto.
  • Paggini
    39.4k
    Dinamo bi trebao počet igrat bunkere kao u LP.mali M

Trebali bi igrat kao protiv Osijeka, nemili pritisak i opasne situacije svakih pet minuta. Ali za to treba i fizičke spreme očito, ali da tako igramo svaku utakmicu, ne bih se znojio.

I protiv Rijeke smo igrali 70 minuta neki polubunker, pa je ličilo na šta je ličilo.
  • Jurki
    15.8k
    Ja serem u gace dok protivniku dosudi faul na 35-40 metara od gola, jer me strah da ce se iz centarsuta izrodit nesto.GeneralNapoleon

Ovo sigurno nije nepopularno misljenje.. samo bi na tvoj dio dodal da uz sranje u gace dobijem svaki put lagani mozdani udar i grdu tahikardiju.
  • Sibirski plavac
    3.7k
    Ja sam u subotu kad su Riječani izborili korner iz zajebancije rekao "evo gola". I bio je...
    Rekoh već prije, u svakoj temi sam miran jedino kad imamo vodstvo od 2 gola,a ostalo je još par minuta do kraja. Ako je 90ta minuta, a imamo 1 0, tresem se do samog kraja.
  • GeneralNapoleon
    926

Pa ne znam jel postoji itko tko to iskustvo ne dijeli :lol:
    Moramo vodit 2 gola 3 minute prije kraja inace muka do zadnje sekunde.

Jos prosle sezone koliko puta smo imali 1:0 i protivnik nam stvori u zadnjoj sekundi zicer ali fula. Postalo je samo gore.
  • ŽacZgb
    104
    Prije smo se živcirali kad nismo mogli probit bunker jer bi igrali X. Primali smo manje od gola po tekmi sezonama i uopće se oko obrane nismo stresirali. Sad se tresemo na svaki prekid jer nemremo zabit svaki put koliko smo u stanju primit.
  • Sibirski plavac
    3.7k
    Jos prosle sezone koliko puta smo imali 1:0 i protivnik nam stvori u zadnjoj sekundi zicer ali fula. Postalo je samo gore.GeneralNapoleon

Upravo to. Goricin Mitrović lani sam samcat protiv Livija pri 0 0, Varaždinov zicer u zadnjoj minuti koji brani Nevistić, Rudešova prečka krajem prvog poluvremena (čuvena "sudac sviraj kraj" tekma), igrač Lokosa koji u zadnjoj minuti promašuje 1 na 1 sa Zagorcem (da je ušlo to bi bilo 0 2 i krajc priče. Ovako je ostalo 0 1, a dan su spasili Baturina i Kaneko u zadnjim sekundama).

Previše...
  • Jurki
    15.8k
    Ja sam u subotu kad su Riječani izborili korner iz zajebancije rekao "evo gola". I bio je...Sibirski plavac

Trebali bi ja i @Droljo eksperti za kladionicu igrati svako kolo protivnik Dinama daje gol... pa da vidite granitne obrane.. golman nam nebi ni trebal. :rofl:
  • Droljo
    12.6k

Tu se slažem apsolutne!

eksperti za kladionicuJurki

:lol: :rofl:
  • cibona
    4.6k
    vrijeme za Zagija,Ristovskog,Theophila i Ademija u prvih 11.Maxova dijagonala

Pa Ademija i Theophila smo imali priliku gledati protiv Rijeke i nisu se iskazali, dapače. Nepojmljivo mi je da se pored 4 zdrava desna beka Theophila guralo na tu poziciju. Međutim, za njega definitivno ima mjesta u prvih 11, ali na poziciji stopera. A ademi je igrao onako kako igra većinu sezone - veteranski.

Što se tiče Zagorca i Ristovskog, oni su u cijeloj prošloj polusezoni igrali u prvoj postavi pa su rezultati bili još i gori od trenutnih, a njihove igre na terenu ispod svake razine.
  • nemapredaje
    4.4k
    Ne želim da se igrači raduju više ni jednom golu, ni jednoj pobjedi dok ne budu prvi.

Dakle kada zabiju gol hoću da idu po loptu i nose je što prije prema centru sa željom da nastave trpati dalje.

Kada završi utakmica nikakvo slavlje, jedina misao mora biti idemo dalje u istom ritmu.

U nastavku prvenstva želim strojeve koji melju.
  • Noel
    8.8k

Svakakvih sam stvari pročital od poraza na Rujevici ali ovo je nešto kaj ima najviše smisla od svega. Podržavam.
  • mali M
    6.9k
    svi face ko Kule kad zabi gol i brzo na centar
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.