• NKDZ86
    3k
    mislim da bi jedino Sopić trebao doći na ljeto kao trener, potjerati poluigrače strance koji ne zaslužuju igrat u dinamu, veteranima dat ruku, onima koji ne mogu također.
    dalje, u upravi pozdraviti Podnara i (Puhala ?). dovesti kvalitetnog čovjeka za SD.
    lagana čistka na svim poljima.
  • Hectorharatti
    305
    Sopić bi se razvlačio kod kritičara brze nego ijedan trener do sad. Ćelava prevara, seljačina, koga je on vodio do sad. Već vidim te natpise nakon jednog poraza.
  • Maxova dijagonala
    3k
    Sad će mnogi poludit ali mislim da protiv Osijeka i Hajduka trebamo gurnut sve zdrave "senatore" na teren.
    Da znam,jako nepopularno mišljenje ali stvarno mislim da su oni jedini koji nas mogu iščupat iz ove šizofrenije.
    Koliko god ih je nagazilo vrijeme mislim da je vrijeme za Zagija,Ristovskog,Theophila i Ademija u prvih 11.
    To su ljudi sa pobjedničkim mentalitetom koji su rušili Totenham,Atalantu,West ham i Hajduk kad god je trebalo.
    Oni trenutno sigurno nisu lošija opcija od golmana koji se boji svoje sjene,cirkusanta sa spuštenim štucnama,Belcara koji nije navikao igrat pod pritiskom i beka koji ima boli me k stav i okreće guzicu na većinu šuteva i ubačaja.
    Pokušat nekako izgurat ovo sa njima a na kraju sezone im se zahvalit sa prigodnim dresom i buketom.
  • Str1nger Bell
    1.8k
    Svi koji žele Sopića moraju znati da je taj isti Sopić u Podcast Inkubatoru rekao kako mu je Fučak omiljeni igrač i da bi ga svugdje vodio.

Da, isti onaj Fučak kojem se jebala majka kad je ispromašivao 5 mrtvaca protiv tovara.
  • Odani Zgd
    69
    Dovest Čačića da spasi prvenstvo,znači samo do kraja sezone.Taj je redovno trpao blitvare,ugraditi bonus u ugovor ako osvoji naslov.A onda na ljeto neka sportski direktor traži trenera...
  • Olmic
    4.1k
    cacic ima rak
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.