• NKDZ86
    3k
    mislim da bi jedino Sopić trebao doći na ljeto kao trener, potjerati poluigrače strance koji ne zaslužuju igrat u dinamu, veteranima dat ruku, onima koji ne mogu također.
    dalje, u upravi pozdraviti Podnara i (Puhala ?). dovesti kvalitetnog čovjeka za SD.
    lagana čistka na svim poljima.
  • Hectorharatti
    305
    Sopić bi se razvlačio kod kritičara brze nego ijedan trener do sad. Ćelava prevara, seljačina, koga je on vodio do sad. Već vidim te natpise nakon jednog poraza.
  • Maxova dijagonala
    3.1k
    Sad će mnogi poludit ali mislim da protiv Osijeka i Hajduka trebamo gurnut sve zdrave "senatore" na teren.
    Da znam,jako nepopularno mišljenje ali stvarno mislim da su oni jedini koji nas mogu iščupat iz ove šizofrenije.
    Koliko god ih je nagazilo vrijeme mislim da je vrijeme za Zagija,Ristovskog,Theophila i Ademija u prvih 11.
    To su ljudi sa pobjedničkim mentalitetom koji su rušili Totenham,Atalantu,West ham i Hajduk kad god je trebalo.
    Oni trenutno sigurno nisu lošija opcija od golmana koji se boji svoje sjene,cirkusanta sa spuštenim štucnama,Belcara koji nije navikao igrat pod pritiskom i beka koji ima boli me k stav i okreće guzicu na većinu šuteva i ubačaja.
    Pokušat nekako izgurat ovo sa njima a na kraju sezone im se zahvalit sa prigodnim dresom i buketom.
  • Str1nger Bell
    1.8k
    Svi koji žele Sopića moraju znati da je taj isti Sopić u Podcast Inkubatoru rekao kako mu je Fučak omiljeni igrač i da bi ga svugdje vodio.

Da, isti onaj Fučak kojem se jebala majka kad je ispromašivao 5 mrtvaca protiv tovara.
  • Jaro
    9.2k
    daj obrisi jer nije na tebi da siris takve info u javnosti
  • Paggini
    39.4k
    Obrisano, promaklo moderaturi.
  • Droljo
    12.6k
    Nismo smjeli pustiti ogiwaru i kaneka. Sad bi nam zlata značili na lijevom beku i desnom krilu.
  • GeneralNapoleon
    926

Ja bih prije rekao da nismo smijeli pustit Perkovica Spikadonu i Bernauera. Prva dvojica bi realno trenutno imala mijesta u prvih 11 a Bernauer je miljama korisniji od Mmaeea.
    Papogotovo Perkovic za lijevog beka.
  • Dudu 9
    529

Ogiwara da je ostao do sada bi se već tri puta ozljedio i barem dva puta razbolio. Simpatičan lik, ali uz evidentne igračke manjkavosti imao je i taj problem da je više bio kod doktora nego na terenu.
  • Dudu 9
    529

Puštanje Perkovića ne mogu nikako prihvatiti. Teška nepravda je to kako smo ga se riješili. S druge strane za Špikom ne treba žaliti, prvo zbog toga što smo jedva dočekali da ga nekome uvalimo, a drugo je to što će nam se na ljeto najvjerojatnije vratiti.
  • mlinchica
    2.6k
    S druge strane za Špikom ne treba žaliti, prvo zbog toga što smo jedva dočekali da ga nekome uvalimo, a drugo je to što će nam se na ljeto najvjerojatnije vratiti.Dudu 9

:rofl: Špika naš, vječna inspiracija
  • Teofil Kateran
    1.8k
    Koliko god ih je nagazilo vrijeme mislim da je vrijeme za Zagija,Ristovskog,Theophila i Ademija u prvih 11.Maxova dijagonala

Ristovski ne može pratiti ovaj tempo i to se vidjelo u utakmicama sa puno slabijim protivnicima od Osijeka i tovara. RPG nije nikakav problem u ovoj momčadi trenutno i on je trenutno 10 puta bolja opcija.

Što se Ademija tiče, iskreno se nadam da nema šanse da starta jer je izgubio onaj mentalitet, počeo je trčkarati po terenu umjesto da grize i zbog njega u veznom redu imamo igrača manje kada igra. Treba nam netko energičan tko će prilazit po loptu, kapetan nažalost više ne pridonosi ni sa borbenošću ni sa mentalitetom koji ga je krasio i kad je imao lošije predstave što se tiče same njegove igre.
  • GeneralNapoleon
    926

Pa stvar je sto imamo dva lijeva krila a nijedno korisno desno. Koliko god Spikic bio los jos uvijek je 10 puta korisniji od dva Mariceva gospona.

Njih dvojica su bezkorisni u totalu. Spikic je samo bezkorisan u zavrsnici. Dobro napada dubinu, odlican u obrani, solidan u kombinatorici te puno pomaze u izlasku iz presinga. A po meni cak jako dobro igra presing.

Ne kazem da je Spikic idealno krilo. Ali covjek je i takav korisniji nama od ove dvojice koji su realno igrac manje u svakom pogledu. Zato mi nije jasno zasto se bas njega rijesilo.
  • mali M
    6.9k
    Prije sam se samo šalio ali sada bi svoju izjavu stavio ovdje, mada čak nisam siguran dal je više nepopularno.
    Dinamo bi trebao počet igrat bunkere kao u LP. Očito nas trpaju ko Žak francusku za Božić, pa onda lijepo bunkerica, na kontrice, barem se nećemo ovako sramotiti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.