• Efes Pilsen
    9.9k
    Ne znam cemu ove amaterske psihoanalize i uzimanje zdravo za gotovo sta je njemu u glavi. Da je ne znam kakva flegma, da ga boli tuki za sve i svasta, a sigurno ga ne boli za cinjenicu da se trenutno prikazuje u losem svjetlu u poslu od kojeg zivi.
    Treba shvatit i prihvatit da stvari u zivotu nisu bas crno i bijelo. Ima tu ozljeda, psihe i masu svakodnevnih stvari koje utjecu na svakog covjeka jer niko nije robot.
    Golmani su nam u uzasnoj formi, Nevistic kontinuitet pravi nikad nije uhvatio, a uz to nam i defanzivni dio ekipe ove sezone jednostavno briljira.
    Legitimno je potegnut pitanje ima li smisla pokusavat vratit Nevistica u zivot ili je vrijeme za drugi smjer.
    Ovo o gledanju utakmica je pizdarija, imamo trenera golmana koji je zaduzen za pracenje trendova i ispravljanje krivih drina kroz treninge.
  • Paggini
    39.4k
    Kolega Danko je apsolutno u pravu. Govor tijela Nevistica na terenu je kriminalan, lik je totalna flegma i imam dojam da ga boli ona stvar za sve, tu je da odradi posao i bok. Kao da radi neki dosadni uredski posao 8/16 za male novce...NitkoBitan

Ne pričajte gluposti, ako je nekome stalo do Dinama, stalo je Nevistiću.
  • jakov1
    465
    Tome u prilog ide i njegova izjava da ne prati nogomet. Pa mislim kakve su to fore? Zamislite da Manenica izjavi da ga ne zanimaju financijska trzista ili direktor marketinga da ne prati najnovije trendove.NitkoBitan

To sto ti mislis da si preko TV-a postao veliki strucnjak ne znaci da bi i profesionalci trebali slobodno vrijeme trositi na ono sto rade citav zivot.

MVP NBA lige kod kuce ne prati kosarku nego utrke konja.

Ako mislis da je pracenje nogometa ikakva kvalifikacija za igranje nogometa, pisi klubu da na gol vrate Zagorca jer on je u nogometu 0-24.
  • Marley
    3k
    Dajte vise s tim nepracenjem nogometa :roll:
    Dakle dam se kladit da 90% vas nije uopce pogledalo/poslusalo sto je covjek tocno rekao na tu temu. Nego je netko izvukao jednu recenicu iz konteksta, a svi ostali se kacite na to bez razmisljanja. Da bi si potvrdili neku svoju tezu pod svaku cijenu. Sta je to onda nego glupost?

Apsolutno se ne moramo svi slagati u misljenjima, ali ovo nije ok. Nakacili ste se na to kao da je ne znam sta u pitanju, a niti je toliko bitno, niti je ispravno protumaceno. Evo, kolega @NitkoBitan pise sta barem ne prati golmane. Nevistic je u vise navrata bas o tome govorio, koliko vremena je znao provesti upravo gledajuci ih na youtube.

Ja dajem ruku u vatru da je veliki profesionalac i maksimalno posvecen svom poslu.

A ovaj bullshit o govoru tijela i da izgleda kao da ga boli briga, sto svi non stop spominjete, to me najvise od svega smeta. Totalno krivo.
  • Zg123
    1.1k
    Nevistic lose izgleda, da li je on ozljedjen ili ima neki problem u glavi ne znam, ali isto tako nama ne bi pomogao niti Neuer, niti Ederson niti netko treci jer s ovako losom obranom golman ne moze biti u formi niti imati konstantu. Neva je prosle sezone uhvatio kontinuitet kad se stabilizirala obrana i bio jedan od najboljih pojedinaca.
  • sarenicvjetic
    33
    ne kažem da je sve kriv,ali obrana se gradi i od vratara,komunikacijom,čitanjem igre Itd Itd.
    Možeš imat dva balvana ispred sebe,ali moraš pokazat golmanske manire.
    On ih ne pokazuje jer je zalijepljen za tu liniju cijeli svoj život. U nekoliko navrata na posudbama pa i epizodama u Dinamu stalno je frajer takav. Linijski golman,igra nogome mu je fkt losa i k tome taj govor tijela koji ipak nešto priča o tebi.
    Razumio bi da je to samo par tekmi Al frajer je takav cijelu karijeru,tražiti razloge toga treba zagrebati tamo negdje 2020 kad je još bio na posudbi zašto se nije radilo na tome a ne sad kad su mu to najbolje godine za branit.
  • Praskaton
    3.8k
    Ne pričajte gluposti, ako je nekome stalo do Dinama, stalo je Nevistiću.Paggini

Po čemu to? Nikakva provokacija nego koji je to razlog da je njemu više stalo nego ostalima? Ne znam pa ma zanima,Neva mi je dobar lik i unatoč lošoj formi nebi ga kamenovao kao većina dinamovog puka.
  • Marley
    3k
    taj govor tijelasarenicvjetic

Koji tocno?
    Molim te nek ti ne bude tesko pojasniti za nas koji ocito ne kuzimo?
  • Paggini
    39.4k

Po tome što znam to, a moje znanje iz prve/druge ruke mi daje pravo za to reći, za razliku od pseudoanalize govora tijela i sličnih gluposti da se nakelji i "bolikurčina" čovjeku koji voli Dinamo.
  • Praskaton
    3.8k
    Po tome što znam to, a moje znanje iz prve/druge ruke mi daje pravo za to rećiPaggini

Pa shvatio sam da na to ciljaš,zato je i pitanje po čemu to,koji je razlog?
  • sarenicvjetic
    33
    brate kad se boriš za nešto i kad ti je stalo do tog nečeg moraš unijeti emocije! Ja to ne vidim..sori
  • NitkoBitan
    23.2k
    Pa nek pokaze na terenu da mu je stalo do Dinama a ne da mi to trebamo saznat preko "prve ili druge ruke" :groan:

Opsuj si kad kiksas, udari stativu, napucaj loptu u svoj gol, proslavi zabijen gol kao Livakovic, izderi se na Mmaeea... Sorry ali ja to nista ne vidim od njega.
  • Paggini
    39.4k
    koji je razlog?Praskaton

Kak misliš? Nisam skužio ovaj dio?

Kažem, možemo pričati o formi i sposobnosti, to je otvoreno raspravi jer je mjerljivo i moze se argumentirati, ali mišljenje da njemu nije stalo jer ga netko ne voli, pa traži razloge da ga još više ne voli mi je deplasirano.

Ista stvar se i za Misica govorila koji je odigrao 1790 utakmica zaredom, kao i za Petkovica. Kao, nije dovoljno da je neefikasan ili u losoj formi, nadodat cemo jos i da ga boli kurac za klub.

Opsuj si kad kiksaj, udari stativu, proslavi zabijen gol kao Livakovic, izderi se na Mmaeea...NitkoBitan

Pa dobro, nije takav tip osobe, ne vidim ništa krivo u tome. Jedino da se drugačiji rodi...
  • Praskaton
    3.8k

Po tvom postu da je njemu stalo vise nego ikome da se isčitati da ga poznas osobno,blizak s njim ili ne znam sta.
    Pa me zanimalo jer nigdje nisam naletio na neki podatak da je on navijač Dinama od malih nogu( a ponavljam ok mi je lik) kao što znam za neke.

Jer ovo znam iz prve/druge ruke zvuči kao neki na temi transfera,gdje je svatko čuo nešto
  • Maxova dijagonala
    3.1k
    loš stav tijela,nekako savijeno izgleda,preplašeno u faci,ima nekakva alibi bacanja kao kod prvog gola koji Livaković obrani rutinski,boji se izać na ubačaj i pokupit loptu kad mu je igrač zagradi.
    Dobar golman mora bit poremećen u glavi kao Livaković ili Čavlina a Nevistić to nije...on je prepadnut na golu i to je svima jasno.
    Čovjek primi pacerski gol i nikakvu reakciju nema osim zbunjenog pogleda,daj udari stativu nogom,zaderi se na sebe,lupaj se po glavi kao što radi 99% golmana.
    Momak je možda kvalitetan vratar,ima jako lijepu tehniku ali psiha mu je baš užasna...mislim da on ne može bit jedinica Dinama,nema mi taj mentalitet i žar u sebi.
    Zamisli njega da igramo protiv Barcelone u ligi prvaka,pa sa ovakvim stavom njegovim morali bi mu pelene kupit za tih 90 minuta.
    Žao mi je ali tako je kako je.
    Inače je najveći problem ovog kadra mentalitet,imaju ga Zagorac,Theophile,Rile,Ademi,Sučić,Baturina,Pjaca,Mišić,Petković,Stojković i Kačavenda...ostali su uglavnom skup beskičmenjaka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.