• BBBaranja
    3.1k
    Šta reći za njega,dočekao svojih 5min kod nas,uhvatio neki kontinuitet.
    Ali ove sezone Neva je neprepoznatljiv,na golu izgleda poput golobradog mladića u nekom trećeligašu.
  • Carrasco
    5.1k
    Nevistić je 50% obrana u HNL-u. Zlomislić je na 73%, a Lučić na 75%. Zagorac je na 59%, a Čavlina na 40%.

Majko mila, pa dobro još ikakve šanse za naslov imamo, ovo je jebeno nerealno.
  • Jurki
    15.8k
    Nevistić je 50% obrana u HNL-u. Zlomislić je na 73%, a Lučić na 75%. Zagorac je na 59%, a Čavlina na 40%.Carrasco

Na stranu nasa kriminalna igra, ali ove brojke pokazuju jako puno. Kaj god nam puknu prema golu i kaj ide u okvir gola je gol.
    Jebemu mtr ako ekipi nejde, pa mora golman neki kurac obraniti.. i tu mislim na cijelu sezonu.
  • NitkoBitan
    23.2k
    Da je Real jucer imao nekog od Dinamovih golmana na golu gubio bi 0:2 vec na poluvremenu i pisalo bi se o epskim krizama, mumiji papi Perezu i slicno tome. Koliko nas je puta Livakovic izvlacio sada nasi golmani ne mogu izvuc jednu jbnu utakmicu.

Da ovu sezonu imamo Livakovica na golu bili bismo egal a ne -7. Nevjerojatan utjecaj imaju golmani na ekipu i tog budes svjestan tek kad izgubis dobrog golmana medu vratnicama.

Samo kaj debilima nakon svakog poraza prvo ispadne iz rijeci "Uprava odlazi" i slicno pa se pravi problemi guraju pod tepih. Moze nam na klupu doc Anceloti, u klub upumpat novce arapski seik ali dzabe sve kada ti svi golmani imaju 50% ili manje obrana, a protivnici ionako stvaraju malo prilika.

I sad se gura sportska struka u problem gdje pored 3,4 golmana pod ugovorom moras naci ili novog ili se pomolit da jedan ude u formu, ali opet... Zna se priroda golmanske pozicije i ovog na golu moze maknut samo ozljeda.
  • Marley
    3k
    Zlomislic i Lucic brane cijelu sezonu u kontinutitetu, nasi nisu imali taj luksuz jer, bad luck. A to je veliki faktor, tako da mi ove brojke nasih i njihovih nisu skroz usporedive da bi pricali o (ne)kvaliteti.
    Npr. iako nemam nikakvu namjeru branit Cavlinu, ako cemo biti fer, ovih jadnih 40% na uzorku od *samo 3 utakmice*, sto govori o njemu? Bas nista.
  • Jaro
    9.2k
    po ovome, mozds odigrad revolucionarno i igrati bez golmana?
  • Kujtim Shalla
    4.2k
    Neva , Zagi, Čavlina ,svi primaju pacerske golove koje inače nebo primali. Ne bar tako često. Oba sezona je onako, baš kao goli racku. Od jakira do Cannavara , nemamo igru,ne grizemo. Usla i nervoza. Kako je kolega naveo, golmani ne pomažu. Uglavnom nam zabiju iz svega što ide po golu. Nemamo sreće , muda ,znanja , neznam više ni sam. Prije imaš golmana pa stoji cijelu tekmu i onda skine onaj jedan zicer. Kad se utakmica lomi,ili kad trebaš sačuvati bodove. Po meni nesigurnost,manjak samopouzdanja , kad glava više nije unutra. To nisu stvari za trenera . Profesionalac si ,odi psihologu i riješi to ak imaš neki problem,ako te nešto muči. Pokaži sa ti je stalo. A ne mrtav hladan. Ako branim ok ako ne ok. Ovu sezonu izgurati i vidjeti da li treba golman ili ne . Po meni, ja bi samo zadržao Čavlinu ali kao back up.
  • Maxova dijagonala
    3.1k
    Ivan Nevistić je promašena investicija Dinama.
    3 mjeseca dobrog branjenja u godinu ipo sigurno ne opravdava 3 milijuna eura uloženih u njega.
    Dugo smo ga trpili prošle sezone i Bogu hvala dočekali smo ga na proljeće ali ove sezone se je ponovno ugasio.
    Loš govor tijela,loše istrčavanje,paničan sa loptom u nogama i prosječno branjenje dalekometnih udaraca...jednostavno nije kvaliteta za prvog golmana Dinama.
    Ako vam treba dočarat koliko je cifra od 3 milijuna za golmana velika evo vam par primjera odličnih golmana koji su od 2021 plaćeni manje od toga.
    Dominik Kotarski-Paok,2 milijuna eura
    Jean Butez-Como,2 milijuna eura
    Dominik Greif-Mallorca,2,5 milijuna eura
    Bartlomiej Dragowski-Panathinaikos,1,8 milijuna eura
    Yahia Fofana-Angers,SLOBODAN IGRAČ
    Matevž Vidovšek-Olimpija,SLOBODAN IGRAČ
    Ukoliko osvojimo titulu treba nam novi prvi golman na ljeto kojeg će se platit 2,3 milijuna i koji će davat sigurnost ekipi i branit dobro u kontinuitetu.
    U slučaju gubitka titule(vrlo izgledno) nećemo imat novca za takvu investiciju pa je po tom scenariju meni logičnije gurnut Čavlinu na startnu jedinicu,mlađi je 4 godine i zbog toga ima veći prostor za napredak i puno je kurčevitiji na golu po pitanju igre nogom i istrčavanja.
  • Danko
    1.5k

Kak će pokazat da mu je stalo , pa čovjek je sam rekao da ne prati nogomet...
  • De Oliveira
    1.3k
    Lucic ima ispred sebe Uremovica i Rakitica, Zlomislic ima Majstorovica i Petrovica. Nevistic je prosle sezone ispred sebe imao Sutala i Perica, a ove svaku utakmicu drugi dvojac koji ga ostavlja na streljani. Druga stvar, cijela momcad je u psiholoskoj krizi. Baturina kao najveci dragulj igra uzasno. I sto to znaci? Da nije za Dinamo? Da je los igrac? Svi igraju lose. Nije logicno da ista momcad pomete Milan i gubi od Rijeke koju je pomela Olimpija koju je izbacio Borac. Nije do trenera, nego je do svlacionice. Oni sami moraju pronaci izlaz iz krize.
  • Marley
    3k
    e, ajde ne pocinji s irelevantnim pizdarijama.
  • Danko
    1.5k

Kojim pizdarijama? Lik je bezmud ko i 90% ekipe.
    Boli ih kurac jednostavno.
  • Marley
    3k
    dobro je veliki frajeru! Uzivaj u svojim infantilnim forama!

A kojim pizdarijama? Pa ovu glupost koju si prvo napisao, a nema veze s vezom.

Ma znas sta, necu uopce ulazit u neku uzaludnu raspravu. Aj bok.
  • NitkoBitan
    23.2k
    Kolega Danko je apsolutno u pravu. Govor tijela Nevistica na terenu je kriminalan, lik je totalna flegma i imam dojam da ga boli ona stvar za sve, tu je da odradi posao i bok. Kao da radi neki dosadni uredski posao 8/16 za male novce...

Tome u prilog ide i njegova izjava da ne prati nogomet. Pa mislim kakve su to fore? Zamislite da Manenica izjavi da ga ne zanimaju financijska trzista ili direktor marketinga da ne prati najnovije trendove.

Onaj ludi Erceg je u podcastu rekao da prati HNL i da ce prije pogledat utakmicu prvenstva nego utakmicu lige petica. Pa naravno da ce mi bit drazi takav igrac nego netko tko izjavi da ga bas i ne zanima pracenje stvari kojom se bavi.

Ako nista drugo neka baci oko na youtube sazetke obrana i reakcija raznih golmana posto mu to trenutno ne ide, a ne znam otkud drugdje bi mogao dobit inspiraciju jer ne gleda utakmice.
  • sarenicvjetic
    33
    to može izjavit netko kome nogomet ne znači puno,možeš tako razmišljat ali pred javnosti navijačima itd reći to je bas bahato i arogantno.
    Poštujem da ne pratiš ali buraz,da si zlatna rukavica pa da to kažeš ajde,ali ti si kumovao i ove i prošle godine svojim greškama barem u 20 utakmica. Spasio si jesi,ali i sam zna ko i svi da je život golmana težak,obraniš svašta ali se uvijek pamte kiksevi.
    On tu psihu nema,jbg..mislim da je svoje odbranio u ovom klubu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.