• Blueshadow86
    2.7k
    Izgleda da nam protivnički navijači ni ne trebaju kad ih imamo i u svojim redovima.
  • NORTE
    13.7k
    "Pozitivno" iz ova dva poraza u prvih pet kola nastavka je to što su došla na dva (od tri) nominalno najteža gostovanja/stadiona u ligi.

Dok su naši konkurenti izgubili u Varaždinu i protiv Istre doma, tj. kiksali doma protiv Slavena, u Puli i kod Lokse.

Rijeka treba na Maksimir (i Poljud kao i mi), a Hajduk na Maksimir, Rujevicu i Pampas.

Loša vijest za nas je što nakon derbija idemo u Koprivnicu kod famoznog Kovačevića, ali jači za Sučića i (nadam se) Stojkovića.
    Di smo došli kad se "tresemo" pred Koprivnicu...
  • Boycie
    2.3k
    Sve u svemu zalosno je sve ovo citati u zadnje vrijeme i gledati kako vec nastaju nove podjele na vise frontova, cak i protiv grupe. Nismo dugo imali mir oko kluba i na tribinama. Zasto mijenjati tradiciju, trebamo nove sukobe i borbe. Eto ako ne uzmemo naslov znamo sta nas ceka. Gori smo od ovih dole. Pljuc.
  • BBB Sibenik
    5.4k
    13 kola 39 bodova, tu vidim pola nas predaje prvenstvo. Da smo se jučer osramotili jesmo, da ima u ekipi prepalacenih jebivjetara ima, da nam se trener pogubija, pogubija se. Al sljedeća utakmica u prvenstvu je derbi doma. Jel ima bolje prilike za isprat ovu sramotu bar na trenutak i pokazat svima da će tribat cekat 36 kola pa onda proglasit pobjedu ako budu u stanju.
    Predaja NE dolazi u obzir to nije Dinamo to nismo mi, očekujem da se svi skupe recu šta imaju svakom rec i da sljedećih 13 kola ne igramo ka picketine nego izađemo na teren ka bijesne zvijeri. Kad prođe ova sezona kako prođe pa i da budemo prvaci, ovo se ne smije ponovit ovako da nas šamaraju ko stigne i kako stigne. Pod hitno trazit SD već sad. Svako tko forsira ove strance u Dinamo al kvazi strance i upitne profesionalce a ne klase, to je put u propast Dinama i naše lige općenito. Ne triba nam igrač od 70k misecno, jer to šta on igra može igrat i prosječni igrač iz HNL svaki za 10puta manje love.
  • Facke
    5.2k
    Glejte , jake pune greski sme ovu sezonu napravili. Od letnuga prelaznoga roka do zimskuga. Greska na gresku.
    Da ima zajednistva v ekipe, nema. To se na terenu vidi. I tu ima pune problema. Ak ovu sezonu ne osovojime , onda je to tak i rezultat losega vodenja kaj se tice prve ekipe. Nama treba sveza krv , treba nam remont i neki igraci moraju napustiti Dinamo. Uz to nam trebanu strucni ljudi kaj se nogometa tice. Treba nam posteni sportski direktor, treba nam jasna vizija i ideja. A mi trenutne nemame nist.

Ja kad nas sad vidim, podsecame me na kaos u Bayernu kad su jedva osvojili v zajnem kolu prvenstve i sezonu posle su bili bez sanse. El iz greski nisu nist nafcili.

Jedna druga stvar tera me brine. Izgleda da nije ni kliknule izmedu Cannavara i ekipe. To je neki moj dojam. El mi ne napredujeme v nicemu. Prve treba popraviti momcadski duh , treba nam zajednistve. Treba na pune stvari delati. Opce ne znam gde bi pocel. El nemre biti da pripremas Rijeku tjeden dan, da bi ovak zisel na teren. I tu izgleda neke debele ne stima.

Ne znam nisam pameten kaj se toga tice i el uopce ima nacin spasa za ovu sezonu. Da odigrame ove zajne utakmice kak spada. Z volju , zelju , da pokazeme borbu. El ove je neprihvatljive kak zgledame. Po mene , osobne mislenje, treba napraviti drasticne poteze. Ste nije spremen dati 100 % , van iz ekipe.
  • De Oliveira
    1.3k
    Povratio bih od komentara vecine. Jedno je biti razocaran porazom. Svaki navijac je nakon poraza razocaran. Ali da su nakon svakog poraza svi igraci odron, a nakon pobjede su svi majstori. Slazem se da neki igraci vise ne mogu igrati na potrebnoj razini (Ademi i Ristovski prije svih), da neki jednostavno nisu razina Dinama (Mmae prije svih), ali imamo kriticnu masu izvrsnih igraca i treba im dati podrsku da se izvuku iz ove crne rupe u koju smo zapali. Trazimo od njih karakter i cvrstinu, a ponasamo se kao babe. Sada treba biti navijac i dati podrsku.
  • Jay
    638
    Odmah ću se ispričati na dugom postu jer ubila me jučerašnja utakmica.
    Podjele su očekivane, krivac za ovo netko mora biti, kritike su opravdane. Svi mi želimo uspješan Dinamo, osim ovih ljubitelja određenih nakaza koje uživaju u trenutnom stanju jer "toga u njegovo vrijeme nije bilo", na koljenima ga molite da se vrati i ostali IQ 70 set naučenog. Kad smo izabrali, većina nas koji jesmo, ovu vlast htjeli smo klub koji brine o svojim navijačima, klub koji je transparentan, klub koji ima jasnu viziju. Htjeli smo da na čelo demokratski izabrano konačno sjednu ljudi kojima je stalo do Dinama kao što je nama, a ne do bogaćenja na račun naše ljubavi. I svi smo znali da će biti teško, da će iskakati kosturi iz ormara, da nas ogroman dio javnosti prezire zbog 120 sranja iz prošlosti, sranja koja su nama naštetila i ostavila nas bez novih generacija navijača i simpatizera.
    I zato smo sad svi u strahu, koliko god optimističan bio moraš si postaviti pitanja kamo idemo, zašto smo se toliko srozali i mogu li nas iz ponora izvući isti ljudi koji su nas u njega gurnuli sa bezbroj glupih i nelogičnih odluka. Naravno da je sada odjednom sve problem, problem je i onima poput mene koji neće odmah popljuvati sve na prvu, ali sad si već razmišljam jel netko pravi budalu od mene, jel netko namjerno ovo radi jer nemoguće je da baš ništa ne funkcionira. Bivši SD je imao podignutu obrvu od mene, od prvog dana, ali čemu trovati ljude oko sebe i na forumu, dajmo čovjeku priliku jer možda iznenadi, pozitivno razmišljanje i te pizdarije. Trenutak kad mi je pao u očima bio je nedostatak samokritike jer preko toga ne mogu, igraš se s mojim klubom. A nedostatak samokritike viđamo kroz cijelu sezonu, od uprave do igrača, trenera, pomoćnih trenera, tete u računovodstvu. To najviše zamjeram. Korak smo do direktnog ulaska u LP, imaš priliku preko ljeta odradit remont kakav nije bio potreban 20 godina, imaš mir, imaš novce. A ponašamo se kao da je još 300 utakmica pred nama, kao da će rivali kiksati svaku i nama će se poklanjati pobjede. -7 prvog dana godine, -7 danas, kao krava koja prolije kantu s mlijekom. Riješimo se jedne dugotrajne ozljede, dođe druga nakon 10 minuta. Zabijemo gol na jedvite jade, popušimo ga nakon 20 sekundi, iz prvog mogućeg prekida.

Meni je osobno dosta podjela i kočnica, od odrastanja pod imenom Croatia do najboljih godina života potrošenih na ignoriranje kluba u kojem ne nalazim ništa normalno. I neću se uopće uzrujavati oko toga kakve se igrice odvijaju po uredima, tko će očistit koga, tko su frendovi, tko za koga glasa, tko je u pušačkoj sobi, tko ne jede ciklu. Izgurati ovo do kraja i onda dati ocjenu, koja je zasad jako niska, ali se sve u nogometu može promijeniti u par minuta.

Jedino što me zanima su dvije stvari, tko je ta faca koja će preuzeti barem dio odgovornosti i pokrenuti nas u boljem smjeru. I tko je faca od igrača koja će podijelit dva, tri šamara ako treba, utjecati na stav i ponašanje na terenu i osvojiti prvenstvo.

U koje i dalje vjerujem jer sam prokleta naivčina.
  • grba
    76
    Lako je bit navijac kad se pobjeduje, treba bit podrska i kad se gubi, kritika svakako, vrijedanje nikako. Mnogi su vruce glave svasta rekli.
    Neki su ispali sad tragicari, vec iducu srijedu ili nedjelju ce ih se uzdizati. Treba bit realan, ne moze bit tako tanka granica izmedu heroja i nepozeljnog tragicara.

Bilo bi mi lako da te ne volim... :heart:
  • Sixthway111
    0
    Nije problem u igračima ni trenerima , novi igrači kakvi god bili vjerujem da su barem dovoljno dobri za HNL , ako za ništa drugo. Ti neki polu igrači kako ih sad nazivamo bi u jednoj Rijeci ili hajduku bili nezamjenjivi, problem je puno dublji ,ide u duboko u klub. Svaki odličan igrač u bilo kojem klubu kod nas izgleda ko najveća nogometna neznalica. Mi uništimo svakog dobrog igrača.
  • Danko
    1.5k

U čemu je problem ako nije u igračima i trenerima?
    Pa nemože manenica zabit gol
  • Sixthway111
    0
    neznam ali nešto je trulo , neke podjele postoje u klubu ili nitko nezna radit svoj posao kaj je još gore, osim u marketingu mi smo u svakom drugom segmentu vođenja kluba doživjeli pad. Ti ljudi koji su tamo trenutno neznaju izvuć momčad iz ove situacije, neznaju.
  • Bumtres
    49
    Proces reorganizacije još uvijek traje.
    Smjenom Marića se pokazuju neke naznake da je situacija skenirana i da se vidi di je prazan hod, koji organi unutar kluba su višak/otpor za njegovo bolje operativno funkcioniranje. Mislim da ima tu još dosta ljudi koji su dali svoje u klubu i da im se treba zahvalit.

Bitno je da novaca ima. Mislim da se uprihodovala rekordni iznos od LP i od marketinga, tako da imamo sredstva za posložit to dobro za naredne sezone.
  • emilperska
    8.6k
    Ako ne budemo prvaci, a doteglimo se do osvajanja kupa ili drugog mjesta možda. Krecemo iz 1.pretkola (EL) od 4. Prva utakmica se igra 10.7.2025.
    Mogući protivnici su Cluj, Levski, Rakow itd.
    I takva moramo barem 3 pretkola proci za grupnu fazu KL, a 4 za EL.

Neka o tome razmisle svi koji su pisali da su Kanga i MMAe vrhunac ulaznih transfera jer se igra na pašnjacima HNLa vikendom i LP tjedno..

Ako se sportski sektor ne uozbilji, propast cemo na 10 godina. Džaba nam sve..
  • miro
    5.8k
    Jesi siguran da idemo u EL iz 1.pretkola?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.