• Etto2006
    47
    uništavanje Rijekinog stadiona je isto krkanluk
  • Kermit
    287
    Ali gađanje Rijekinog golmana je vrhunac krkanluka.DiddyGuela

Sva sreća da ga nije pogodila baklja jer bi tekma sigurno bila prekinuta. Delegat bi morao tražiti pražnjenje kaveza, a tu bi sigurno bilo svega. Dinamo bi popušio finu kaznu, a i ovako će.

Šteta koju pojedinci mogu napraviti nesmotrenim potezima je daleko veća od svega dobroga što tribina napravi.

Pravo pitanje je kako to nekima ne ide u glavu?
  • Riot
    2k
    Imam dojam da dosta vas ima previsoko mišljenje o grupi. BBB su između ostalog i paljenje stolica na Poljudu, trganje istih na Rujevici, gađanje gledatelja bakljama, konzumacija opojnih sredstava, krađa benziskih crpki, cipelarenje 5 na 1, šovinizam itd.

Ja kao pripadnik grupe u potpunosti razumijem vaše zgražanje nad nekim postupcima, bilo bi čudno da podržavate. Al tako vam je to
  • Kulminacija
    40
    Istina i to je općepoznato, ali furat se na gospodštinu, a zatim radit nabrojana djela. Meni djelo i nije toliki problem koliki je licemjerje. Ajmo bit divljaci onda do kraja.
  • NitkoBitan
    23.9k
    ali furat se na gospodštinuKulminacija

To je apsolutna glupost koju se bezveze krenulo gurat, a neki od nas su i prije pisali da nema nekog smisla. Nogometni smo navijaci a ne kazalisni. Najbolje da glumimo gospodu a drugi nas udaraju gdje stignu.
  • Riot
    2k
    Ta gospoština se krivo tumači, navijač i gospodin ne idu istu rečenicu

A sto se tiče toga jucer, baklje su u terenu završile zahvaljujuci rezultatu, a stolice su spontana reakcija. Na kraju krajeva vodstvo grupe je prekinulo ubacivanje stolica, tko zna bi li ijedna ostala. Doduse pored svega sto se dogadja mislim da je pisanje o ovome nebitno
  • Noel
    9.1k

Zašto onda pišeš o tome ovdje?
  • NORTE
    14.1k
    Znači vi stvarno mislite da je netko iz mase namjerno gađao golmana... Meni dovoljno da o tome više ne pišem ništa na temu događanja u Rijeci.

Mislim da je ovaj poraz u Rijeci stvarno kap koja je prelila čašu što se tiče ovakve sportske politike.

Ne može cijela sezona biti nesreća.
    U 23 kola Hnl-a imamo 7 poraza i 5 remija.
    Čovječe.
    Mi smo stvarno dotaknuli dno!

Sramotno vođenje kluba.
    Ovaj prijelazni rok nas je ogolitio do kraja.
  • Kulminacija
    40
    Da su kojim slučajem tovari jučer ovo napravili , mislim da bi ti bio prvi njihov kritičar i nazivao ih divljacima, primitivcima i sl. Puna su usta svima oko Dinama gospodštine i toga koliko smo mi bolji od njih. A ko nas je to udarao jučer? Kažem, nemam problem s iskazivanjem nezadovoljstva na takav način samo ne treba bit licemjeran.
  • immerwieder
    1.4k
    zadnja 4 gostovanja u ligi smo zgubili,
    ne znam, da li je to ikada bilo.
    nakon Bratislave smo osvojili 1 bod u gostima
  • The Undertaker
    7.1k
    Gospodski se odnosi na ponašanje kluba i na tomu treba inzistirati. Od navijača je to teško očekivati, pogotovo ultrasa. Zato postoje kavezi.
  • petrinjskikokošinjac
    109
    Od govana i ljudskog ološa je teško očekivat da će tu komentirat kad dinamo pobjedi. Kad je poraz i treba likovat evo ih.
    Zato postoji zona dinamo.
  • purger39
    36
    Gospodo, bez obzira na sve nedaće koje su nas snašle, vrijeme je da pokažemo tko smo mi Purgeri u biti...
    Znači, lijepo svi na stadion kontra Mađara i tovara, pružiti im podršku makar ju ne zaslužuju sa igrom u ovom trenu, ali Dinamo se voli i kad se gubi i kad se pobjeđuje....
    I shvaćam da ste ljuti, da ste razočarani, da vam je pun kurac svega, ali lani se izvukla sezona pomoću nas na tribinama i sad im je opet potrebna pomoć.... I ako uspijemo, a ja vjerujem da hoćemo, super... Ako ne, idemo opet dalje ko i uvijek....
  • Benito
    1.2k
    jesi siguran? Haha
  • Eduardo
    22.9k
    daj nemoj za*ebavat... kavez na stadionu ne rješava problem huliganizma i nasilja, može ga samo produbiti. I, tu sad uopće nisu u pitanju samo Boysi već šira slika. Taj jebeni kavez je ništa drugo nego represija. U samom startu guraš ljude u ulogu nekakvih zatvorenika i potencijalnih prijestupnika, bez da su učinili nešto loše.

Već hrpu puta je viđeno da zatvaranje ljudi u kaveze ne sprječava sukobe niti donosi sigurnost... može samo stvoriti dodatni revolt...

BTW, ultras kultura sama po sebi nije kriminal, daleko je od toga bez obzira na to kako je pojedinci percipirali i kakvu sliku o njoj stvarali mediji... niti jedan čovjek ne zaslužuje biti tretiran kao životinja - pa ni taj ultras, a još manje obični navijač. Kavezi pripadaju prošlosti, a prihvatiti ga kao sadašnjost mogu onog trenutka kad ga postave u lože stadiona gdje stoluju puno veći kriminalci.

kavez = suprotnost svemu što predstavlja sport - emocija, zajedništvo, strast...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.