• DiddyGuela
    2.9k
    Ali gađanje Rijekinog golmana je vrhunac krkanluka. Zamisli koliko moras biti ogranicen da dođes na utakmicu i iz vlastite frustracije bengalkom gađas decka koji radi svoj posao za koji je placen.

To je kao da vama sutra netko na poslu priđe s leđa i opizdi vas sakom u glavu jer mu se mali noc prije nije digao pa je ljut na cijeli svijet.
  • Etto2006
    33
    uništavanje Rijekinog stadiona je isto krkanluk
  • Kermit
    219
    Ali gađanje Rijekinog golmana je vrhunac krkanluka.DiddyGuela

Sva sreća da ga nije pogodila baklja jer bi tekma sigurno bila prekinuta. Delegat bi morao tražiti pražnjenje kaveza, a tu bi sigurno bilo svega. Dinamo bi popušio finu kaznu, a i ovako će.

Šteta koju pojedinci mogu napraviti nesmotrenim potezima je daleko veća od svega dobroga što tribina napravi.

Pravo pitanje je kako to nekima ne ide u glavu?
  • Riot
    2k
    Imam dojam da dosta vas ima previsoko mišljenje o grupi. BBB su između ostalog i paljenje stolica na Poljudu, trganje istih na Rujevici, gađanje gledatelja bakljama, konzumacija opojnih sredstava, krađa benziskih crpki, cipelarenje 5 na 1, šovinizam itd.

Ja kao pripadnik grupe u potpunosti razumijem vaše zgražanje nad nekim postupcima, bilo bi čudno da podržavate. Al tako vam je to
  • Kulminacija
    32
    Istina i to je općepoznato, ali furat se na gospodštinu, a zatim radit nabrojana djela. Meni djelo i nije toliki problem koliki je licemjerje. Ajmo bit divljaci onda do kraja.
  • NitkoBitan
    23.1k
    ali furat se na gospodštinuKulminacija

To je apsolutna glupost koju se bezveze krenulo gurat, a neki od nas su i prije pisali da nema nekog smisla. Nogometni smo navijaci a ne kazalisni. Najbolje da glumimo gospodu a drugi nas udaraju gdje stignu.
  • Riot
    2k
    Ta gospoština se krivo tumači, navijač i gospodin ne idu istu rečenicu

A sto se tiče toga jucer, baklje su u terenu završile zahvaljujuci rezultatu, a stolice su spontana reakcija. Na kraju krajeva vodstvo grupe je prekinulo ubacivanje stolica, tko zna bi li ijedna ostala. Doduse pored svega sto se dogadja mislim da je pisanje o ovome nebitno
  • Noel
    8.7k

Zašto onda pišeš o tome ovdje?
  • NORTE
    13.7k
    Znači vi stvarno mislite da je netko iz mase namjerno gađao golmana... Meni dovoljno da o tome više ne pišem ništa na temu događanja u Rijeci.

Mislim da je ovaj poraz u Rijeci stvarno kap koja je prelila čašu što se tiče ovakve sportske politike.

Ne može cijela sezona biti nesreća.
    U 23 kola Hnl-a imamo 7 poraza i 5 remija.
    Čovječe.
    Mi smo stvarno dotaknuli dno!

Sramotno vođenje kluba.
    Ovaj prijelazni rok nas je ogolitio do kraja.
  • Kulminacija
    32
    Da su kojim slučajem tovari jučer ovo napravili , mislim da bi ti bio prvi njihov kritičar i nazivao ih divljacima, primitivcima i sl. Puna su usta svima oko Dinama gospodštine i toga koliko smo mi bolji od njih. A ko nas je to udarao jučer? Kažem, nemam problem s iskazivanjem nezadovoljstva na takav način samo ne treba bit licemjeran.
  • immerwieder
    1.4k
    zadnja 4 gostovanja u ligi smo zgubili,
    ne znam, da li je to ikada bilo.
    nakon Bratislave smo osvojili 1 bod u gostima
  • The Undertaker
    6.8k
    Gospodski se odnosi na ponašanje kluba i na tomu treba inzistirati. Od navijača je to teško očekivati, pogotovo ultrasa. Zato postoje kavezi.
  • petrinjskikokošinjac
    106
    Od govana i ljudskog ološa je teško očekivat da će tu komentirat kad dinamo pobjedi. Kad je poraz i treba likovat evo ih.
    Zato postoji zona dinamo.
  • purger39
    19
    Gospodo, bez obzira na sve nedaće koje su nas snašle, vrijeme je da pokažemo tko smo mi Purgeri u biti...
    Znači, lijepo svi na stadion kontra Mađara i tovara, pružiti im podršku makar ju ne zaslužuju sa igrom u ovom trenu, ali Dinamo se voli i kad se gubi i kad se pobjeđuje....
    I shvaćam da ste ljuti, da ste razočarani, da vam je pun kurac svega, ali lani se izvukla sezona pomoću nas na tribinama i sad im je opet potrebna pomoć.... I ako uspijemo, a ja vjerujem da hoćemo, super... Ako ne, idemo opet dalje ko i uvijek....
  • Benito
    1.1k
    jesi siguran? Haha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.