• DrawTube
    6.2k
    Znam kako je Krizy rekao da je ova obrana jedna od najgorih od osamostaljenja, ali me zanima možemo li ovim tempom imati najgoru obranu u povijesti kluba
  • K3p
    224

I da je išlo regularnim prodajom karata s jučerašnjom predstavom bilanca stolaca i baklji u terenu bi bila ista. To je svima jasno, neznam jel i tebi...

A drugo, ti ćeš sam doći i postaviti pitanje na članski dan, ako te zanima. Nije ovo jebeno školsko pa ćeš se na klince izderat da ti odu po pivu, debilu.
  • Dudu 9
    524
    Koliko smo zaostajali za Rijekom i Hajdukom prošle sezone u ovo vrijeme? Može li se negdje naći taj podatak.
  • hardek
    4.2k
    Ja bi bio još optimističan da mi lovimo 1 ekipu. Ali mi ovisimo o rezultatima 2 ekipe i jako puno toga se mora potrefit. Osim tih vanjskih faktora, mi moramo u zadnjih 13 utakmica izvući barem 35 bodova a s obzirom da smo u dosadašnjih 23 izvukli 38 teško je biti optimističan.

Ovaj poraz jučer je bio monumentalan. Da ne pričamo o tome da su nam oba naša konkurenta pobijedila sa 4:0. Teško je naći ikakvu pozitivu jer realnije izgleda 3. mjesto nego 1.
  • Mlađi referent
    12.5k
    ali me zanima možemo li ovim tempom imati najgoru obranu u povijesti klubaDrawTube

1956/57, u 26 utakmica smo primili 51 gol.

Barem smo tu mirni.
  • wolfgang14
    2k
    Kule sad ima priliku protiv osijeka pokazat svoje nezadovoljstvo i slomit mađare sa hattrickom pa možda dobije šansu i tovariju natrpat
  • NORTE
    13.7k
    Takvom ponašanju je glavna svrha interno ultras/tifo nadmetanje među skupinama po njihovim portalima, a ne dobrobit dinama.ZrnTSCHeZ

Da rezultat nije bio ovako porazan i da nas igrači svojim nastupima nisu odveli na -7 baklje ne bi bile u terenu, a one su i poruka upravi koja je također zaslužna za -7.

Uostalom, takve scene nisu nikakav užas i normalna su pojava na nogometnim derbijima.

Volio bih da klub na kraju sezone i/ili kalendarske godine transparentno objavi podatak o ukupno plaćenim kaznama i naknadama štete za uništenu imovinu od strane "najvjernijih navijača".ZrnTSCHeZ

Usput i podatak o multimilijunskoj šteti nanesenoj klubu ako bude fritula.
  • Etto2006
    33
    Onda valjda uništiš svoj stadion, a ne tuđu privatnu imovinu

Nije Rijeka kriva kaj mi igramo loše
  • don
    11.2k
    najbolji potez utakmica je bakljada Bojsa.

dok su igrače svi pljuvali, vriđali, sjever to nije radia i uvik su dobili od njih pljesak, u najgorem slučaju tišinu.
    E pa vrime je i da navijači pokažu nezadovoljstvo prema igračima i vodstvu kluba, budući da izdvajaju svoje vrime i novac da bi ovo gledali.

neka nam se oduže u sridu, a prvenstveno u derbiju.
  • Zagreb1992
    2k
    Umjesto da se pokaže gard šampiona oni su jučer pokazali gard pičkica..Tovari u derbiju mogu i na remi igrati jebe im se ..nama je pobjeda pod mus potrebna , a s obzirom na kvalitetu obrane očekujem da ćemo primiti neki glupi gol i ući u nervozu
  • Mathiasovi Chageri
    3.9k
    Uostalom, takve scene nisu nikakav užas i normalna su pojava na nogometnim derbijima.NORTE

Baklje da, to nije upitno. Trganje stolica i uništavanje tuđe imovine, nakon što se zadnjih godina drka na nekakvu gospoštinu i dižu se koreografije, a pogotovo buni kad to nama netko radi ne.

Uostalom, nezadovoljstvo se moglo pokazati na tisuću drugih načina, ali mi smo jučer odabrali trgati stolice i bacati preko kaveza na teren. Isto tako jedna sjajna poruka kritičarima ovog sustava gdje grupa dobiva sve karte za ograničene gostujuće sektore, ali općenito svim navijačima koji nisu mogli doći do karata.

Ajmo onda barem prestati biti licemjerni i mahati bijelim rukavicama.
  • Keyser Soze
    12.7k
    Dinamo je ove sezone morao uzeti naslov na dominantan način. Imali smo cijelo ljeto do play offa za izgraditi ekipu kako se prošla sezona ne bi ponovila, tu smo potpisali Mmaeea koji je jedan od najgorih transfera Dinama ikad, ali očito mora igrati jer ima 800k godišnje plaće. Zatim si doveo Cordobu i platio ga 2 milijuna za ništa, doslovno si bacio 2 milijuna u vjetar za igrača koji bi mogao igrati eventualno u Istri. Pjaca je bio jedini dobar transfer, Mbukua i Filipovića smo promašili, a zamjena za Mišića i lijevi bek opet nisu dovedeni. Ljudi iz sportskog sektora su u godinu dana uspjeli toliko razjebat klub da se sad navijač Dinama koji je samo htio lakše osvajanje naslova nego prošle sezone mora brinuti kako ćemo nadomjestiti Petkovića, Ademija, Sučića, Baturinu i Mišića bez novaca od LP i s igranjem konferencijske lige. Marketing i to je sve lijepo, al promjenit 3 trenera u sezoni i trpat se s u najmanju ruku sumnjivim strancima nas je dovelo do ovog. Ja sam isto glasao za DP i očekujem da ovo izvuku kako znaju i umiju, a ne da nas naviknu na ovakve rezultate gdje se klub srozao u samo godinu dana. To što Dinamo uzme 7 zadnjih titula i onda ne osvoji baš u prvoj punoj sezoni nove uprave nije slučajno nego su napravili previše loših stvari i sad očekujem da nas "financijski stručnjaci" izbave iz sranja i slože ekipu za osvajanje prvenstva iduće godine jer kao navijača me jako brine što će biti s Dinamom ukoliko ne uzme naslov, a mora napraviti remont ekipe.
  • Sibirski plavac
    3.7k
    Slijede nam do reprezentativne pauze Hajduk doma, Slaven u gostima, Loksa doma.
    Bome...
    Dečki trgnite se jebemu i pokažite taj pobjednički gard kad je najpotrebnije. Od dolaska Fabija imali smo top tekmu s Milanom, odlično drugo poluvrijeme s Istrom, i jako dobru tekmu na Opusu koja je nazalost završila porazom. Zakaj se vše ne mogu ponoviti nastupi kao protiv Istre i Osijeka, nije mi jasno. Nije da se izvlačim s alibijima, sami smo si krivi za ovo di jesmo, ali opet nekad nismo imali ni sreće. O čemu pričam? O tekmama gdje smo bili kriminalni na kraju bi ih izgubili, a nekad i kad smo dobri (Opus prije par tjedana) također bismo gubili. S druge strane Rijeka i Hajduk su imali ove sezone kriminalnih izdanja u nekim tekmama i na kraju nisu uzeli sva boda, ali su ipak na guzove uzeli 1. Mi da smo odigrali kao Hajduk u Puli prošli vikend ili kao Rijeka na Šubićevcu, izgubili bismo 100%.
    Ništa, probat dalje pobjeđivat i nadat se kiksu konkurencije, to nam je jedino ostalo...
    A ukoliko shvatimo da od titule ništa, ja bih se osobno fokusirao na taj jebeni kup, barem da se iduće jeseni gledaju top ekipe u Europa ligi, a ne razne Astane, Balkaniji, Plzeni i slično.
  • don
    11.2k
    pičkica..Tovari u derbiju mogu i na remi igrati jebe im se ..nama je pobjeda pod mus potrebnaZagreb1992

u slučaju pobjede protiv Gorice, Rijeka im biži na 4 boda razlike. Ne bi baš reka da će bit tako zadovoljni mogućim bodom.
  • GeneralNapoleon
    902

To trganje stolica je nekako vrhunac naseg pretvaranja u tovare. Sve smo stavili u fokus osim onog najbitnijeg. A to je nogometni teren.

Dok pocne prevladavat funkcioniranje kluba sukladno sa frazom "rezultat je prolazan ideali su vjecni" onda to ocito mora zavrsit nogometnim i navijackim kolapsom i divljanjem istih tih navijaca dok se sve urusava. Gotovo identicna situacija kao dok su tovari pukli prosle sezone. Dobro da je kavez pa se barem nije jos uletilo u teren.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.